Gkostas2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάω διακοπές Αμοργό με την κοπέλα μου. Έχετε κάποια γνώμη κλπ; Θα μείνουμε Αιγιάλη και επειδή δεν περισσεύουν για να φέρουμε ή να νοικιάσουμε αμάξι σκεφτόμαστε να την βγάλουμε εκεί ή να χρησιμοποιήσουμε τα λεωφορεία για τις όποιες μετακινήσεις. Ξέρετε τι παίζει με τις συγκοινωνίες (πχ ο ένας πάνω στον άλλον κλπ κλπ)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 1. Οπωσδήποτε Αιγιάλη. Τα (σ)Κατάπολα είναι τελείως τουριστικά, σε βαθμό αηδίας (και εμετού). 2. Αν και, στις παλιές καλές εποχές, είχα πάντα μεταφορικό μέσο, υπάρχει λεωφορείο για Χώρα και μετά παίρνεις λεωφορείο για Αγία Άννα ή και για Μούρο. Παίζει βέβαια και το ωτοστόπ, δοκιμάστε το. 3. Ντύσιμο απολύτως χαλαρό - η κοπελιά μην πάρει μαζί της τίποτα τακούνια και τουαλέτες, άδικα θα κουβαλάει. 4. Φαγητό στην Αιγιάλη, στο στενάκι πίσω από το Ξενοδοχείο Μικέ (ξεχνάω πώς λέγεται το ταβερνάκι), στα Θολάρια στο ταβερνάκι έξω από την εκκλησία, στου Νίκου στη Λαγκάδα. Ποτό στην Αιγιάλη ή στη Χώρα. 5. Μπάνιο στην Αιγιάλη στα 100 μέτρα από τον μώλο, καθαρή αμμουδιά, can't miss it. Στην Αγία Άννα, κάτω από το μοναστήρι της Χοζοβιότισσας, αν δεν πας νωρίς, δεν θα βρεις ούτε εκατοστό, ο ένας πάνω στον άλλο. Στον Άγιο Παύλο (ανάμεσα στην Αιγιάλη και στη Χώρα) έχει επίσης ωραία και χαλαρή παραλία. Θα περάσετε ωραία - έχω να πάω 7-8 χρόνια. 2
Gkostas2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 1. Οπωσδήποτε Αιγιάλη. Τα (σ)Κατάπολα είναι τελείως τουριστικά, σε βαθμό αηδίας (και εμετού). 2. Αν και, στις παλιές καλές εποχές, είχα πάντα μεταφορικό μέσο, υπάρχει λεωφορείο για Χώρα και μετά παίρνεις λεωφορείο για Αγία Άννα ή και για Μούρο. Παίζει βέβαια και το ωτοστόπ, δοκιμάστε το. 3. Ντύσιμο απολύτως χαλαρό - η κοπελιά μην πάρει μαζί της τίποτα τακούνια και τουαλέτες, άδικα θα κουβαλάει. 4. Φαγητό στην Αιγιάλη, στο στενάκι πίσω από το Ξενοδοχείο Μικέ (ξεχνάω πώς λέγεται το ταβερνάκι), στα Θολάρια στο ταβερνάκι έξω από την εκκλησία, στου Νίκου στη Λαγκάδα. Ποτό στην Αιγιάλη ή στη Χώρα. 5. Μπάνιο στην Αιγιάλη στα 100 μέτρα από τον μώλο, καθαρή αμμουδιά, can't miss it. Στην Αγία Άννα, κάτω από το μοναστήρι της Χοζοβιότισσας, αν δεν πας νωρίς, δεν θα βρεις ούτε εκατοστό, ο ένας πάνω στον άλλο. Στον Άγιο Παύλο (ανάμεσα στην Αιγιάλη και στη Χώρα) έχει επίσης ωραία και χαλαρή παραλία. Θα περάσετε ωραία - έχω να πάω 7-8 χρόνια. Να σαι καλά φίλε μου!!! Είσαι σούπερ στην απάντηση. Μια ερώτηση μόνο, στα λεωφορεία θα είμαστε άνετα ή έχουν το κακό των υπόλοιπων νησιών που είναι ο ένας πάνω στον άλλον; Για Κατάπολα συμφωνώ και γω, με βάση τα όσα έχω διαβάσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα