Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω φανταζομουν οτι οταν μεγαλωσω θα εχω πολλα λεφτα και θα φτιαξω στο σπιτι μου μια πισινα γεματη με ζουμι απο Μπαμπαλου. Ειχα φανταστει δηλαδη οτι θα επαιρνα μια νταλικα μπαμπαλου και θα τις ζουλαγα μια μια να γεμισει η πισινα.

• Like 9
Δημοσ.

Stimorol κόκκινες που θα βρούμε????

αν εισαι θεσσαλονικη, πεταξου σκοπια μια βολτα. θα τις βρεις στα ελληνικα duty free
Δημοσ.

:-D 

V245DGX.jpg

Αλλά αγαπημένες ήταν αυτές:

bubbaloo-strawberry-125317-im2.jpg71r91Dc-qCL._SX425_.jpg

Πωπω τι μου θυμησες.. Μου ηρθε η ιδεα πριν καποιο καιρο, να φαω οσες περισσοτερες bubbaloo μπορουσα. Με ειδαν οι φιλοι μου και αρχιζαν να αγοραζουν τετοιες απο το κυλικειο.. Σταματησα στις 20. Η βλακεια ηταν οτι δεν μπορουσα να κανω ιδιαιτερα μεγαλη φουσκα, παρολο που ετρωγα 20 τετοιες μαζι.  Και οταν εσκαγαν, ηταν λιγο δυσκολο να τις ξεκολλησεις :P

• Like 1
Δημοσ.

ρε με την δροσοσταγονα ?!!  έτσι δεν το λέγαν αυτό που ειχε μέσα ??

μικροί (14-15 )ξέρετε τι σχεδιάζαμε να κάνουμε ? να τραβήξουμε με σύριγγα αυτή την δροσοσταγονα  , να βάλουμε στην θέση της μέσα λίγα χυσακια και να κεράσουμε μια ωραία γκομενιτσα που μας το έπαιζε δύσκολη και δεν μιλούσε σε κανέναν μας  !

τελικά μείναμε στο σχέδιο γαμώτο ... πωω τι θυμήθηκα  ρε .. !! 

Δημοσ.

Stimorol κόκκινες που θα βρούμε????

Εχει στο Αεροδρομιο και προσφατα βρηκα σε ενα περιπτερο στη Μεσογειων πανω....

Δημοσ.

ρε με την δροσοσταγονα ?!!  έτσι δεν το λέγαν αυτό που ειχε μέσα ??

μικροί (14-15 )ξέρετε τι σχεδιάζαμε να κάνουμε ? να τραβήξουμε με σύριγγα αυτή την δροσοσταγονα  , να βάλουμε στην θέση της μέσα λίγα χυσακια και να κεράσουμε μια ωραία γκομενιτσα που μας το έπαιζε δύσκολη και δεν μιλούσε σε κανέναν μας  !

τελικά μείναμε στο σχέδιο γαμώτο ... πωω τι θυμήθηκα  ρε .. !! 

Σατανικό σχέδιο! :P

• Like 2
Δημοσ.

Εχει στο Αεροδρομιο και προσφατα βρηκα σε ενα περιπτερο στη Μεσογειων πανω....

πρέπει να βρώ να πάρω 20 κουτιά, έχω να φάω stimorol κανα 4άρι χρόνια και παραπάνω

Δημοσ.

oi orbit είναι φθηνές τσίχλες.

Και μακραν οι καλυτερες (στην συσκευασια "βαρελακι")..

Δημοσ.

πρέπει να βρώ να πάρω 20 κουτιά, έχω να φάω stimorol κανα 4άρι χρόνια και παραπάνω

Οταν ειχα βρει στο αεροδρομιο, στα duty free προς εσωτερικο αν θυμαμαι καλα, ειχα στοκαρει κανονικα.τωρα π βρηκα στη μεσογειων ημουν πιο cool γιατι εχει και σ ενα περιπτερο διπλα στη δουλεια μου (Αναβυσσο) stimorol κοκκινες κλασσικες και με με τα και με φραουλα και γευση φρουτων τις μωβ.οποτε πεταγομαι και περνω απο κει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...