Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σκεφτηκα με την κοπελα μου να παμε για ελευθερο camping αλλα εκτος απο σκηνη και κουτι πρωτων βοηθειων τι αλλο θα χρειαστουμε; Εχω μεγαλη εξοικειωση με τη φυση κλπ αφου μεγαλωσα σε ορεινη περιοχη αλλα δεν εχω κανει ποτε οργανωμενη προσπαθεια να μεινω διπλα σε ενα ποταμι ή πανω σε βουνο για παραδειγμα.

Δημοσ.

Να εισαι οσο περισσοτερο αορατις γινεται.

Το αμαξι παρκαρισμενο μακρυα απο εκει που θα στησετε.

Οσο αφορα τη σκηνη,ειτε θα παρεις μια σκηνη σε γηινα χρωματα,πχ καφε πρασινο κλπ ειτε μια με παραλλαγη για να μη φαινεται.Το θεμα ειναι δηλαδη το καμουφλαρισμα,και γεανικα το να εχεις τη σκηνη σε προστατευμενο μερος.

Εναλλακτικα , αν και περισσοτερη ταλαιπωρια σαν διαδικασια αλλα θα σε γλιτωσει απο το πιθανο 300ρι του προστιμου σε περιπτωση αστυνομιας, ειναι μια σκηνη που στηνεται και ξεστηνεται ευκολα. Το βραδυ θα κοιμαστε μεσα και το πρωι την ξεστηνετε και την διπλωνετε . Ετσι σε περιπτωση ελεγχου και εφοδου ειστε καλυμμενοι οτι ειστε εκει για να μεινετε σε σκηνη αλλα πηγατε απλα για βολτα,πικ νικ,κλπ.

Αποκει και περα οχι καρφωμα.Δηλ οχι καμια 3 καρεκλαρες πλαστικες και κανα τεραστιο τραπεζι για να μη δωσεις στοχο .

Κουτι πρωτων βοηθειων , καθαριστικα,νερα,κινητο και κατι να το.φορτισεις αν χρειαστει και δεν εχεις μπαταρια (energy bank κλπ) , σακουλες για σκουπιδια , σκοινια , πανια για σκοινια , φορητο ψυγειο με κυστεις και ορεξη .

Και δεν αφηνεις σκουπιδια και σημαδια οτι περασες απο εκει :)

• Like 2
Δημοσ.

Αυθημερόν ...  υποστρώματα και Sleeping Bags και τι θα φάτε και θα πιείτε ...

Για κατασκήνωση δυο ημερών και πάνω :
Υποστρώματα και Sleeping Bags ...
Φορητό ψυγείο ...
Κάποια μέτρα σκοινί και σπάγγο(για δοιάφορες πατέντες) , φακός ...
Καμινέτο , καμιά σχάρα(αν επιτρέπεται η φωτιά) , είδη εστίασης  ...

Δημοσ.

Camping ειτε οργανωμενο ειτε ελευθερο , ειναι η ζωη μου . :)

Γούστα είναι αυτά...έχω κάνει 3-4 φορές, τώρα και να με πληρώνανε δεν νομίζω να πήγαινα...:)

Δημοσ.

Απο 3 μηνων βρεφος κανω camping . Αλλη φαση , δεν γινεσαι αποστειρωμενος ξενοδοχειακιας , ελευθερια , χαλαροτητα και απολαυση .

• Like 2
Δημοσ.

Απο 3 μηνων βρεφος κανω camping . Αλλη φαση , δεν γινεσαι αποστειρωμενος ξενοδοχειακιας , ελευθερια , χαλαροτητα και απολαυση .

Χαχα οκ όπως το βλέπει ο καθένας, αν είναι στις διακοπές μου να ταλαιπωρηθώ περισσότερο απ'ό,τι τον άλλο καιρό στο σπίτι μου άστο καλύτερα....

(εννοώ ζέστη, κουνούπια, στρώμα, μπάνιο και λοιπές "ανέσεις" του κάμπινγκ...:P )

Πλάκα κάνω εννοείται, όπως αρέσει στον καθένα

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, δεν ηξερα οτι υπαρχει προστιμο για ελευθερο camping, λογικα γυρω στην εβδομαδα θα κατσουμε, εχω κανει 2 μερες με κατι φιλαρακια σε παραλια αλλα τα ειχαν κανονισει αυτοι ολα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, δεν ηξερα οτι υπαρχει προστιμο για ελευθερο camping, λογικα γυρω στην εβδομαδα θα κατσουμε, εχω κανει 2 μερες με κατι φιλαρακια σε παραλια αλλα τα ειχαν κανονισει αυτοι ολα.

αιώνας θα σας φανεί....:P :D

Δημοσ.

Φιλε ναι. Και οι πιο σκληροπηρυνικοι , για ελευθερο αντε 3μερο το πολυ να κατσουν.

Και ναι υπαρχει προστιμο σε περιπτωση που σας πιασουν γιατι θεωρειται παρανομο . Γιαυτο και σου ειπα να εισαι οσο πιο απομονωμενος και αορατος γινεται . Οχι δυνατες μουσικες ξερωγω,καπνους απο ψησταριες, καμουφλαζ σκηνης ή ξεστησιμο της το πρωι κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε ναι. Και οι πιο σκληροπηρυνικοι , για ελευθερο αντε 3μερο το πολυ να κατσουν.

Και ναι υπαρχει προστιμο σε περιπτωση που σας πιασουν γιατι θεωρειται παρανομο . Γιαυτο και σου ειπα να εισαι οσο πιο απομονωμενος και αορατος γινεται . Οχι δυνατες μουσικες ξερωγω,καπνους απο ψησταριες, καμουφλαζ σκηνης ή ξεστησιμο της το πρωι κλπ

Και πιστεύω ότι ειδικά με κοπέλα μαζί θα είναι μεγαλύτερο ζόρι τόσες μέρες...

Δημοσ.

Οσο αντεξει η κοπελια θα κατσουμε, δεν εχω θεμα εγω γουσταρω πολυ την φυση, μαλλον στον Λουσιο θα παμε απ'οτι φαινεται, ξερω και πολυ καλα τα μερη αφου ειμαι απο εκει κοντα

Δημοσ.

7 μέρες???Αν καταφέρετε με την υγιεινή που θα υπάρχει απτην 3η μέρα και μετά να κάνετε σεξ τότε είσαι μεγάλος μερακλής... :D

• Like 2
Δημοσ.

7 μέρες???Αν καταφέρετε με την υγιεινή που θα υπάρχει απτην 3η μέρα και μετά να κάνετε σεξ τότε είσαι μεγάλος μερακλής... :D

Ποταμι απο διπλα, κανεις το μπανιο σου και ναι εισαι μερακλης, ξερω ναι ειναι κρυο εχω κανει απειρες βουτιες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...