Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ναι,έχω πάει στρατό (κ το χω σκυλομετανιώσει).Αν πάρω τηλ στην Πρεσβεία εδώ στο Λονδίνο θα γνωρίζουν ή θα μπλέξω σε δεδαλώδεις γραφειοκρατίες? Xαχαχαχα, πλακα εχεις.... αφου δεν την εχω ανατιναξει ακομα, τυχεροι ειναι..... Παρε καμια 10αρια κουτες χαπια, και μετα παρε τηλ... Οσες φορες επικοινωνησα (και οχι για δικα μου θεματα) παντα η τελευταια μου κουβεντα ηταν ''Αντε και γαμη...ε''
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 δεν εχω ιδεα.. αν ρωτησεις ομως γραψε γιατι εχω απορια τι θα πουν και ποια ειναι η διαδικασια. Γνωστος μου που το ψιλοσκεφτοταν κολλουσε στο οτι δεν ειχε παει στρατο οποτε δεν ξερω στην πραξη πως γινεται. Βασικά εμένα το μόνο που με ανησυχούσε ήταν μήπως μια τέτοια κίνηση μου είχε επιπτώσεις σχετικά με την Ελληνική μου άδεια Ψυχολόγου διότι έχω Greek-based συνεργάτη ο οποίος εξαρτάται από την άδεια μου .Από τον σύλλογο μας στην Ελλάδα μου απάντησαν με βεβαιότητα πως δεν θα υπάρχουν επιπλοκές οπότε τώρα το σκέφτομαι όντως να το προχωρήσω.
DrLo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ok, άρα είναι στο ±15%, όχι στο ±2,25% 0,6% πέρσι, 3,6% το 2013 και 5,3% το 2012 όχι της ERM II είναι 2,25% , δε ξέρω σε τι αναφέρεται το άλλο. (βεβαια όντας η Δανία (που έχει 2,25%) η μόνη χώρα πλέον στο στη πράξη αυτή τη στιγμή η ΕΡΜ ΙΙ έχει το 2,25%) Ναι μάλλον έτσι είναι. https://en.wikipedia.org/wiki/European_Exchange_Rate_Mechanism Replacement with the euro and ERM II[edit] On 31 December 1998, the European Currency Unit (ECU)[10] exchange rates of the eurozone countries were frozen and the value of the euro, which then superseded the ECU at par, was thus established. In 1999, ERM II replaced the original ERM. The Greek and Danish currencies were part of the new mechanism, but when Greece joined the euro in 2001, the Danish krone was left at that time as the only participant member. A currency in ERM II is allowed to float within a range of ±15% with respect to a central rate against the euro.
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 τσεκαρε https://el.wikisource.org/wiki/%CE%9A%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82#.CE.9A.CE.B5.CF.86.CE.AC.CE.BB.CE.B1.CE.B9.CE.BF_.CE.92.27:_.CE.91.CF.80.CF.8E.CE.BB.CE.B5.CE.B9.CE.B1_.CE.B9.CE.B8.CE.B1.CE.B3.CE.AD.CE.BD.CE.B5.CE.B9.CE.B1.CF.82 δηλώνει ότι έχει παύσει να υφίσταται πλέον γνήσιος δεσμός του με τη Χώρα Μπα,αυτό μάλλον δε θα μπορέσω να το υποστηρίξω.Δεδομένου πως κ ο άλλος εξαρτάται από την άδεια μου στην Ελλάδα τότε χλωμό το κόβω να γίνει δεκτή η δήλωση αποποίησης.
kaliakman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μπα,αυτό μάλλον δε θα μπορέσω να το υποστηρίξω.Δεδομένου πως κ ο άλλος εξαρτάται από την άδεια μου στην Ελλάδα τότε χλωμό το κόβω να γίνει δεκτή η δήλωση αποποίησης. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί θέλεις να το κάνεις.. Από όσο γνωρίζω δεν σε επιβαρύνει με κάποιο τρόπο μια υπηκοότητα οπότε για ποιο λόγο να μπεις στην διαδικασία..?
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ναι,έχω πάει στρατό (κ το χω σκυλομετανιώσει).Αν πάρω τηλ στην Πρεσβεία εδώ στο Λονδίνο θα γνωρίζουν ή θα μπλέξω σε δεδαλώδεις γραφειοκρατίες? Ασε ρε που σε χαλασε Ασε και εγώ βαρέθηκα να βλέπω από το fb παραλίες και συναυλίες σε Κιάμους και Οικονομόπουλους. υπαρχουν και αυτοι που ομως πλεον ειναι πολυ λιγοτεροι απο παλιοτερα. Βασικά εμένα το μόνο που με ανησυχούσε ήταν μήπως μια τέτοια κίνηση μου είχε επιπτώσεις σχετικά με την Ελληνική μου άδεια Ψυχολόγου διότι έχω Greek-based συνεργάτη ο οποίος εξαρτάται από την άδεια μου .Από τον σύλλογο μας στην Ελλάδα μου απάντησαν με βεβαιότητα πως δεν θα υπάρχουν επιπλοκές οπότε τώρα το σκέφτομαι όντως να το προχωρήσω. τι αδεια βαση πτυχιου δεν την εχεις ? Αν ειναι απο ελληνικο πανεπιστήμιο τοτε μπορει να εχεις προβλημα φανταζομαι
Anorymous Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 μον ντιε ενταξει σορρυ δεν ηθελα να σε προσβαλω, απο Σορμπόν να φανταστω
DrLo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μη λέτε ότι νά 'ναι .... βρείτε πρώτα ένα άλλο προηγούμενο που κάποιος αποποιηήθηκε επιτυχώς (= με σύμφωνη γνώμη του υπουργείου) την ιθαγένεια και μετά συνεχίζουμε ....
rockfm81 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ασε και εγώ βαρέθηκα να βλέπω από το fb παραλίες και συναυλίες σε Κιάμους και Οικονομόπουλους. Αν και το σχόλιό μου αφορούσε το γερμανικό λαό,θα συμφωνήσω για την εικόνα που περιγράφεις για το ελληνικό fb. Αλλά θέλω να γράψω κάτι γενικό πάνω σε αυτό: Mη δίνετε καμία βάση σε ότι παρουσιάζει ο καθένας στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν άτομα που ασχολούνται πολλές ώρες τη μέρα ώστε να παρουσιάσουν ένα image που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Στο θέμα μας τώρα. Εμένα μπορεί σε πρώτη φάση να με αφορά το master,αλλά σκέφτομαι ότι αν φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη τι θα γίνουν: -Οι εργαζόμενοι με συμβάσεις πληρωμής μέσω ΕΣΠΑ -Τα πεντάμηνα που ήταν μια μικρή ένεση απασχόλησης -Έργα που συνχρηματοδοτούνταν -Εκπαιδευτκοί που πληρώνονταν μέσω ευρωπαϊκής υποστήριξης, -Οι αγροτικές επιχορηγήσεις Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να συμβεί τελικά,ας συμβεί ότι είναι καλύτερο για τη χώρα και κυρίως για το λαό. 1
aposporis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Όσο αφορά τις αγροτικές επιχειρήσεις, ξέρεις πόσες φόρες έχω ακούσει "άντε να ρίξει κανένα χαλάζι για να πάρω την αποζημίωση;".
Ultimategr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αν φυγουμε από την Ευρωπη την μεγαλυτερη καταστροφή θα την παθουν οι Αγροτες-Κτηνοτροφοι που θα κοπουν οι επιδοτήσεις(ελαιόλαδου-εξισωτικες).Θα πανε στα υψη τα αγροτικα-κτηνοτροφικα προιοντα,αλλα το χειροτερο είναι οι κινητοποιήσεις που θα δικαιως θα κανουν.Αποκλεισμο δρομων,λιμανιων,εφοριων,περιφερειων κτλ. Σαφως και γινονταν κομπίνες παλαιοτερα με τις επιδοτήσεις αλλα σ αυτό εφταιγε το κρατος που δεν εκανε κανενα ελεγχο και το συστημα των επιδοτήσεων ηταν διατρητο με αποτέλεσμα ο καθενας να δηλωνει ότι θελει. Τωρα βεβαια είναι σχεδόν αδυνατο να γινουν κομπίνες με το νέο συστημα δικαιώματα(επιδοτήσεων) του ΟΠΕΚΕΠΕ Οσο αφορα τις καταστροφες από καιρικες συνθηκες κτλ και τις αποζημιώσεις των αγροτων,αυτές οι αποζημιώσεις αποτελουν χρηματα των ιδιων των αγροτων,καθως ο κάθε αγροτης-κτηνοτροφος κάθε χρονο είναι υποχρεωμένος να ασφαλιζει τα ελαιοδεντρα-προβατα κτλ στον ΕΛΓΑ και πληρωνει και τα αναλογα ασφαλιστρα.
LongTom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αν φυγουμε από την Ευρωπη την μεγαλυτερη καταστροφή θα την παθουν οι Αγροτες-Κτηνοτροφοι που θα κοπουν οι επιδοτήσεις(ελαιόλαδου-εξισωτικες).Θα πανε στα υψη τα αγροτικα-κτηνοτροφικα προιοντα,αλλα το χειροτερο είναι οι κινητοποιήσεις που θα δικαιως θα κανουν.Αποκλεισμο δρομων,λιμανιων,εφοριων,περιφερειων κτλ. Σαφως και γινονταν κομπίνες παλαιοτερα με τις επιδοτήσεις αλλα σ αυτό εφταιγε το κρατος που δεν εκανε κανενα ελεγχο και το συστημα των επιδοτήσεων ηταν διατρητο με αποτέλεσμα ο καθενας να δηλωνει ότι θελει. Τωρα βεβαια είναι σχεδόν αδυνατο να γινουν κομπίνες με το νέο συστημα δικαιώματα(επιδοτήσεων) του ΟΠΕΚΕΠΕ Οσο αφορα τις καταστροφες από καιρικες συνθηκες κτλ και τις αποζημιώσεις των αγροτων,αυτές οι αποζημιώσεις αποτελουν χρηματα των ιδιων των αγροτων,καθως ο κάθε αγροτης-κτηνοτροφος κάθε χρονο είναι υποχρεωμένος να ασφαλιζει τα ελαιοδεντρα-προβατα κτλ στον ΕΛΓΑ και πληρωνει και τα αναλογα ασφαλιστρα. Από την άλλη θα μπορούν να καλλιεργούν ότι θέλουν,όχι ότι επιβάλει η ΕΕ,όπως την απαγόρευση της καπνοκαλλιέργιας στην Μακεδονία.
παπι Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Οι αγρότες θα περάσουν μια χαρά, γενικά οποίος θα έχει πρόσβαση σε συνάλλαγμα θα είναι τζετ.η πουτσα θα πέσει στις πόλεις, εκεί που θα πρέπει να ζήσουν με χαρτοπολεμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα