Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθαρη urbania. δεν εχεις φαει ποτε burger με τηγανισμενο ψαρι (απ αυτο με την κρουστα ντε) και τυρι απο πανω και μην σου πω και μαγιονεζα ή sauce tartare η οποια περιεχει ουτως ή αλλως αυγο; 

αυτο το αυγο με ψαρι ειδικα δεν το καταλαβαινω. η ψαροσουπα αυγολεμονο δλδ τι ειναι;

• Like 2
Δημοσ.

εγω εχω ακουσε ψαρι με γαλα δεν κανει να φας, δεν υπαρχει θεμα με τα γαλακτομικα παραγωγα του.

ειτε ισχυει, ειτε οχι, αποφευγω ουτως η αλλως αυτους τους απαισιους γευστικους συνδυασμους.

Δημοσ.

Απο οτι ξερω ψαρι μαζι με τυροκομικα ειναι σουπερ θρεπτικος συνδιασμος και αυτα που λενε ειναι βλακειες.

Δεν υπαρχει περιπτωσει να φαω ψαρι χωρις χωριατικη με μπολικη φετα , επισης σε μακαροναδες με ψαριακα πχ τονομακαροναδα παλι βαζω τυρι.

Δημοσ.

Έχω φάει άπειρες φορές τόνο με τυρί

Και για να σας κουφάνω, ο παππούς μου όταν τηγανiζει σαρδέλες τώρα τελευταία, τις βουτάει πρώτα στο γάλα και μετά στο αλεύρι....κάπου το είδε στην τηλεόραση σαν tip

Τα ψάρια γαμάνε πάντως από έξω τραγανά και μέσα ζουμερά

• Like 1
Δημοσ.

Άντε πάλι με τις πέτσινες πολυθρόνες...

Που έχουν και ρόδες και πάνε από τη βιβιοθήκη στο τζάκι κλπ...:P

Εχω φαει ψαρι-αυγα με κασερι-σοκολατα την ιδια μερα (πανω απο 1-2 φορες εχει τυχει) και δεν επαθα τιποτα, οποτε μαλλον μυθος η ενοχλει συγκεκριμενα ατομα.

Για ξαναπες τον συνδυασμό!!

Δημοσ.

Για ξαναπες τον συνδυασμό!!

Ψαρι στις 2 το μεσημερι, κατα τις 3 αυγα τηγανητα με κασερι μεσα και στις 4μιση-5 παγωτα :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι κάποιος δεν παθαίνει κάτι δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος -επίσης- δεν θα πάθει κάτι.

Αυτό είναι λογικό άλμα.

Ο συνδυασμός εκείνος απλά θα πρέπει να αποφεύγεται από ανθρώπους με δυσανεξία στη λακτόζη (είναι πολλοί αυτοί) διότι προκαλεί δηλητηρίαση με ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Αυτό που δεν γνωρίζω να αναφέρω είναι τι ψάρια αφορά γιατί δεν αφορά όλα τα ψάρια που γνωρίζουμε αλλά πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες μόνο.

Δημοσ.

Το ότι κάποιος δεν παθαίνει κάτι δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος -επίσης- δεν θα πάθει κάτι.

Αυτό είναι λογικό άλμα.

Ο συνδυασμός εκείνος απλά θα πρέπει να αποφεύγεται από ανθρώπους με δυσανεξία στη λακτόζη (είναι πολλοί αυτοί) διότι προκαλεί δηλητηρίαση με ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Αυτό που δεν γνωρίζω να αναφέρω είναι τι ψάρια αφορά γιατί δεν αφορά όλα τα ψάρια που γνωρίζουμε αλλά πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες μόνο.

http://www.vita.gr/diatrofi/article/7086/mythoi-kai-alhtheies-gia-ta-psaria/

Το τυρί δεν συνδυάζεται με το ψάρι, γιατί μπορεί να προκληθεί αλλεργία

Αλήθεια και Μύθος

Αν κάποιος είναι πραγματικά αλλεργικός στο ψάρι, θα εμφανίσει συμπτώματα όπως και αν το φάει. Η αλλεργία δεν σχετίζεται με συνδυασμούς. Υπάρχουν, όμως, αντιδράσεις που μιμούνται την αλλεργία και εμφανίζονται σε ανθρώπους με αλλεργική προδιάθεση, οι οποίες προκαλούνται από συνδυασμό ουσιών που περιέχουν ορισμένα τρόφιμα. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι τα κίτρινα τυριά και ορισμένα ψάρια, όπως είναι τα σκρομβοειδή, δηλαδή ο τόνος, η πέστροφα κλπ. Η αντίδραση τότε -ψευδοαλλεργική - εξαρτάται από την ποσότητα της τροφής που καταναλώνεται και οπωσδήποτε ο συνδυασμός των «υπεύθυνων» τροφίμων μπορεί να δράσει αθροιστικά.

• Like 1
Δημοσ.

η αλλεργια σχετιζεται και με συνδυασμους, εμενα μου το πε προσφατα γιατρος μετα απο τεστ αλλεργιων που εκανα, βεβαια την εγραψα και τρωω ο,τι θελω, αλλα οτι ισχυει ισχυει.

Δημοσ.

Αυτό είναι λογικό άλμα.

και παλι η δυσανεξια μπορει να ειναι ειδικη και οχι γενικη εγω πχ εγω θεμα μονο με την κρεμα γαλακτος με παει ζουμι αλλα ψαρια με φετα τρωω και δεν παθαινω τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...