Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι τελειόφοιτος του ΤΕΙ Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού στην Κατερίνη. Μου μένει η πτυχιακή και προς το παρόν κάνω την πρακτική μου.

Γενικά στα χρόνια μου ως φοιτητής επειδή έτυχε να μου αρέσει πολύ το αντικείμενο, διάβαζα και ήμουν συνεπής. Ο Μ.Ο μου στα μαθήματα είναι στο 8.0 και δεν χρωστάω τίποτα.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με την αναζήτηση μεταπτυχιακού έχοντας καταλήξει σε 2 προγράμματα.

1. Πληροφοριακά Συστήματα (ΠΑΜΑΚ)

2. Αναλύτική Επιχειρήσεων και Επιστήμη των Δεδομένων (ΠΑΜΑΚ) (1ος κύκλος από το 2016-2017)

Το κόστος και των δύο ανέρχεται στα 2.800€

Θέλω κάποιος να μου πει αν θα δυσκολευτώ στο να "βγάλω" το μεταπτυχιακό, ειδικά στην περίπτωση του 1. γιατί έχω να ακουμπήσω βιβλίο προγραμματισμού από το λύκειο.

Επίσης, ποτέ δεν ήμουν του πολύ διαβάσματος, (στις πανελλήνιες έγραψα 12.500 μόρια το 2010) αλλά επειδή το αντικείμενο και των δύο προγραμμάτων με ενδιαφέρει πιστεύω πως θα έχω όρεξη.

Τέλος, θα ήθελα την γνώμη κάποιων για το θέμα του στρατού. Να ασχοληθώ με μεταπτυχιακές σπουδές πρίν ή μετά τον στρατό;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

είσαι απόφοιτος μιας σχολής ήδη, τι κάθεσαι και σκέφτεσαι τι έκανες στο λύκειο; δε μπορώ να το καταλάβω..

Δημοσ.

είσαι απόφοιτος μιας σχολής ήδη, τι κάθεσαι και σκέφτεσαι τι έκανες στο λύκειο; δε μπορώ να το καταλάβω..

Καλώς ή κακώς η απόδοση μας σε μαθήματα γενικής παιδείας, εν μέρει δείχνει τι σόι άνθρωποι είμαστε όσον αφορά το διάβασμα.

Καταλαβαίνω το Point σου πάντως.

Δημοσ.

Το πιο σωστό ειναι να κανεις ερωτηση στο τμημα για προαπαιτουμενα κλπ και αν εχεις κενα να αρχίσεις από τωρα να προετοιμάζεσαι, δεν εχει νοημα να παρεις απαντησεις για τη δυσκολία από εδω μεσα.

• Moderators
Δημοσ.

Όταν θες να πας σε Σχολή Πληροφορικής και εξεταζεσαι στη βιολογία το μόνο που δείχνει είναι το πόσο ηλίθιο είναι το σύστημα που έχουμε και τίποτα παραπανω

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο σωστό ειναι να κανεις ερωτηση στο τμημα για προαπαιτουμενα κλπ και αν εχεις κενα να αρχίσεις από τωρα να προετοιμάζεσαι, δεν εχει νοημα να παρεις απαντησεις για τη δυσκολία από εδω μεσα.

Έχω μιλήσει με αρκετά άτομα (καθηγητές, εργοδότες) απλά είχα μια ελπίδα μπας και βρώ κάποιον πτυχιούχο εδω μέσα.

Όταν θες να πας σε Σχολή Πληροφορικής και εξεταζεσαι στη βιολογία το μόνο που δείχνει είναι το πόσο ηλίθιο είναι το σύστημα που έχουμε και τίποτα παραπανω

Καλά για το σύστημα μας ας μην μιλήσουμε καλύτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω μιλήσει με αρκετά άτομα (καθηγητές, εργοδότες) απλά είχα μια ελπίδα μπας και βρώ κάποιον πτυχιούχο εδω μέσα.

Καλά για το σύστημα μας ας μην μιλήσουμε καλύτερα.

εσυ το ανεφερες ! ;)

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς η απόδοση μας σε μαθήματα γενικής παιδείας, εν μέρει δείχνει τι σόι άνθρωποι είμαστε όσον αφορά το διάβασμα.

Καταλαβαίνω το Point σου πάντως.

δεν πάει 100% έτσι, εγώ που ήμουν ένας μέτριος προς καλός μαθητής (λίγο πάνω από 16Κ μόρια) ήμουν γιατί λίγο πολύ τα διάβαζα όλα, ίσως μάλιστα με βοήθησε και το ότι έδινα 10μαθήματα τότε και δεν ήμουν ποτέ αστέρι στο κομμάτι που κατά κύριο λόγο σπούδασα που έχει να κάνει περισσότερο με τα μαθηματικά

ακόμα δηλαδή, αν κάτσω να διαβάσω κάτι πιο θεωρητικό μου κάθεται πιο εύκολα στο κεφάλι από ότι κάτι πιο "θετικό"

οπότε ναι το σχολείο είναι μια ένδειξη του πώς σκέφτεσαι, αλλά αν χρειαστεί όλα τα διαβάζεις, εκεί θέλω να καταλήξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...