Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ BUY 4 LESS 

ELECTRONICS LTD (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ 'ΠΑΤΗΣΟΥΝ' ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.Η 

ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ EMAIL ΑΛΛΑ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ.

ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ FADEX EXPRESS http://fadexexp.com/(ΠΛΑΣΤΟΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ 

FEDEX) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ KAI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ 

ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG,SITE ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΣΕΛΙΔΕΣ.ΟΤΙ 

ΔΗΘΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,MIDI CONTROLERS Pioneer CDJ 2000 Nexus μόνο 800 Ευρώ

Pioneer DJM 2000 Nexus μόνο 900 Ευρώ

Pioneer DJM-900 Nexus DJ Mixer μόνο 800Euro

Pioneer CDJ 900 Nexus μόνο 700 Ευρώ

Pioneer CDJ 850 μόνο 500 Ευρώ

Pioneer DJM 850 Μίκτης για μόνο 520 Ευρώ

Pioneer DDJ-SX2 4-καναλιών ελεγκτή DJ για μόνο 630 Ευρώ

Pioneer DDJ-SX 4-καναλιών ελεγκτή DJ για μόνο 430 Ευρώ

PIONEER DDJ-SR Πακέτο ---- 360 ευρώ

Pioneer XDJ-R1 All-In-One ------- 530 ευρώ

Pioneer XDJ-RX ΣΥΣΤΗΜΑ DJ ------ 700 ευρώ

Pioneer XDJ-AERO DJ SYSTEM ----- 500 ευρώ

Pioneer XDJ1000 ------------- 550 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ:http://www.aggelies-

chania.gr/component/option,com_adsmanager/page,show_category/catid,36/text_search,/order,0/limit,10/limitstart,0/exp

and,1/Itemid,0/

ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ 

ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ EMAIL

[email protected]ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ SKYPE buy4less2011.

ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ http://ukdata.com/company/07842308/BUY-4-LESS-ELECTRONICS-LIMITED

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ EMAIL ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:

Όνομα: AHINYOHE WILLIAM

Επώνυμο: ULEGEDE

Πόλη: Μάντσεστερ

χώρα: Ηνωμένο Βασίλειο.

2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:

First Name : Stephen Onyeka

Last Name : Kebokwu

City : Johannesburg

Country : South Africa

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ!

Επεξ/σία από djcolosseo
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Western Union ????

Fadex express ???

giphy.gif

Τα χρηματα λιγο δυσκολο να τα παρεις πισω.....

οποτε την επομενη φορα, λιγο περισσοτερο προσοχη στις online αγορες.

• Like 4
Δημοσ.

Ελπίζω τώρα όπου να ναι που θα σου ξανά στείλουν email να τους βάλεις κάνα πενηντάρικο να μην το κάνεις!

• Like 1
Δημοσ.

Έλεος ρε φίλε. Δεν το κατάλαβες. Είναι δυνατόν να σου λένε western union και να μην το υποψιαστείς; Επίσης μόλιςς είδες fadex δεν σου έκανε εντύπωση να το κοιτάξεις; Τί να πω....

• Like 1
Δημοσ.

Στα email μου την παρουσίασε ως την γνωστή Fedex μεταφορική.Για την western union έχεις δίκιο.

Spect~ το να προσβάλεις κάποιον που λέει το πάθημα του για καλό άλλων είναι κάτω απο  βασικο IQ μην γελιέσε..
  • Like 4
Δημοσ.

Σπεκτ αυτό πήγα να γράψω γίνεσαι πολύ σκληρός!! Εγώ πάντως δεν έχω χάσει δραχμή με οποιονδήποτε τρόπο και θα το έφερνα πολύ βαρέως αν κατάφερνε κάποιος να με κοροϊδέψει αν και δεν βρίσκω τον τρόπο που θα μπορούσε το κάνει! Δεν κάνω κατάθεση ούτε μισό ευρώ σε κανέναν δε πα να γυρίσει η γη ανάποδα ..έχει πλάκα που και εδώ πολλοί λένε κοίτα τις αξιολόγησεις είμαι αξιόπιστος χαlolχαlolχαlol!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το οτι γινομαι σκληρος αρκετες φορες το ξερω αλλα νταξει! Εχει βουηξει το ιντερνετ εδω και ποσα χρονια και εχουμε 2015. 

Δηλαδη δεν γινεται ακομη να εξαπαταται κοσμος απο τετοιες απατες.

Fadex,Western Union,το οτι ολα ειναι σε πολυ χαμηλες τιμες,ελειπη στοιχεια επικοινωνιας

ε ποσα ακομη θες για να πειστεις οτι ειναι μουφα!?

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε dj καλά κάνεις και λες την ιστορία σου για να προστατέψεις και κανέναν άλλον αλλά η αλήθεια είναι ότι έκανε πολύ μπαμ! Πιο πολύ δεν γινόταν! Είσαι αρχάριος με τις αγοραπωλησίες μέσω ίντερνετ και με το ίντερνετ γενικά;

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε zio οτι και να πούμε τώρα έχετε δίκιο.Δέν είμαι αρχάριος με τις αγοραπωλησίες μέσω ίντερνετ και με το ίντερνετ γενικά και συναλλαγές μέσω ebay έχω κάνει και πολλά άλλα.Αλλά με αυτήν την υπόθεση την πάτησα γιατί το είχα ανάγκη εκείνες τις μέρες το μηχάνημα και βιαζόμουν και με λίγα φράγκα καταλαβαίνεις..

• Like 1
Δημοσ.

Αντι για το thread με τα τατοο και την κουτση μαρια, επρεπε να ανοιχτει ενα:

"τι γνωμη εχετε για την καθε κουτση μαρια που κανει online αγορες;"

νταξει γινομαι σκληρος , ο ανθρωπος τα λεφτα του εχασε, αλλα ρε παιδια αμα δεν μπορειτε να φιλτραρετε 1-2 πληροφοριες σε αγγελια γιατι μπαινετε στην διαδιακασια?  Οι online συναλλαγες εχουν εναν Α κινδυνο... ποσα σημαδια ακομα δλδ?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...