djcolosseo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ BUY 4 LESS ELECTRONICS LTD (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ 'ΠΑΤΗΣΟΥΝ' ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ EMAIL ΑΛΛΑ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ. ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ FADEX EXPRESS http://fadexexp.com/(ΠΛΑΣΤΟΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ FEDEX) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ KAI ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ. ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG,SITE ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ.ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,MIDI CONTROLERS Pioneer CDJ 2000 Nexus μόνο 800 Ευρώ Pioneer DJM 2000 Nexus μόνο 900 Ευρώ Pioneer DJM-900 Nexus DJ Mixer μόνο 800Euro Pioneer CDJ 900 Nexus μόνο 700 Ευρώ Pioneer CDJ 850 μόνο 500 Ευρώ Pioneer DJM 850 Μίκτης για μόνο 520 Ευρώ Pioneer DDJ-SX2 4-καναλιών ελεγκτή DJ για μόνο 630 Ευρώ Pioneer DDJ-SX 4-καναλιών ελεγκτή DJ για μόνο 430 Ευρώ PIONEER DDJ-SR Πακέτο ---- 360 ευρώ Pioneer XDJ-R1 All-In-One ------- 530 ευρώ Pioneer XDJ-RX ΣΥΣΤΗΜΑ DJ ------ 700 ευρώ Pioneer XDJ-AERO DJ SYSTEM ----- 500 ευρώ Pioneer XDJ1000 ------------- 550 ευρώ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ:http://www.aggelies- chania.gr/component/option,com_adsmanager/page,show_category/catid,36/text_search,/order,0/limit,10/limitstart,0/exp and,1/Itemid,0/ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ EMAIL [email protected]ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ SKYPE buy4less2011. ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ http://ukdata.com/company/07842308/BUY-4-LESS-ELECTRONICS-LIMITED ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ EMAIL ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: Όνομα: AHINYOHE WILLIAM Επώνυμο: ULEGEDE Πόλη: Μάντσεστερ χώρα: Ηνωμένο Βασίλειο. 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: First Name : Stephen Onyeka Last Name : Kebokwu City : Johannesburg Country : South Africa ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από djcolosseo
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Site: Εξαπάτηση από Νιγηριανούς σε αγγελίες πώλησης 1
Unabomber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Western Union ???? Fadex express ??? Τα χρηματα λιγο δυσκολο να τα παρεις πισω..... οποτε την επομενη φορα, λιγο περισσοτερο προσοχη στις online αγορες. 4
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ελπίζω τώρα όπου να ναι που θα σου ξανά στείλουν email να τους βάλεις κάνα πενηντάρικο να μην το κάνεις! 1
djcolosseo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ! 2
Linus_Lost Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Το ονομα και το επιθετο κανουν ΜΠΑΜ οτι ειναι αφρικανικα...
Silverage Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Έλεος ρε φίλε. Δεν το κατάλαβες. Είναι δυνατόν να σου λένε western union και να μην το υποψιαστείς; Επίσης μόλιςς είδες fadex δεν σου έκανε εντύπωση να το κοιτάξεις; Τί να πω.... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 οποισδηποτε με βασικο IQ δεν θα ειχε προβλημα ωστε να μην την πατησει 9
djcolosseo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Στα email μου την παρουσίασε ως την γνωστή Fedex μεταφορική.Για την western union έχεις δίκιο. Spect~ το να προσβάλεις κάποιον που λέει το πάθημα του για καλό άλλων είναι κάτω απο βασικο IQ μην γελιέσε.. 4
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Σπεκτ αυτό πήγα να γράψω γίνεσαι πολύ σκληρός!! Εγώ πάντως δεν έχω χάσει δραχμή με οποιονδήποτε τρόπο και θα το έφερνα πολύ βαρέως αν κατάφερνε κάποιος να με κοροϊδέψει αν και δεν βρίσκω τον τρόπο που θα μπορούσε το κάνει! Δεν κάνω κατάθεση ούτε μισό ευρώ σε κανέναν δε πα να γυρίσει η γη ανάποδα ..έχει πλάκα που και εδώ πολλοί λένε κοίτα τις αξιολόγησεις είμαι αξιόπιστος χαlolχαlolχαlol!! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 το οτι γινομαι σκληρος αρκετες φορες το ξερω αλλα νταξει! Εχει βουηξει το ιντερνετ εδω και ποσα χρονια και εχουμε 2015. Δηλαδη δεν γινεται ακομη να εξαπαταται κοσμος απο τετοιες απατες. Fadex,Western Union,το οτι ολα ειναι σε πολυ χαμηλες τιμες,ελειπη στοιχεια επικοινωνιας ε ποσα ακομη θες για να πειστεις οτι ειναι μουφα!? 1
zio10 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Φίλε dj καλά κάνεις και λες την ιστορία σου για να προστατέψεις και κανέναν άλλον αλλά η αλήθεια είναι ότι έκανε πολύ μπαμ! Πιο πολύ δεν γινόταν! Είσαι αρχάριος με τις αγοραπωλησίες μέσω ίντερνετ και με το ίντερνετ γενικά; 1
djcolosseo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Φίλε zio οτι και να πούμε τώρα έχετε δίκιο.Δέν είμαι αρχάριος με τις αγοραπωλησίες μέσω ίντερνετ και με το ίντερνετ γενικά και συναλλαγές μέσω ebay έχω κάνει και πολλά άλλα.Αλλά με αυτήν την υπόθεση την πάτησα γιατί το είχα ανάγκη εκείνες τις μέρες το μηχάνημα και βιαζόμουν και με λίγα φράγκα καταλαβαίνεις.. 1
MaXmaD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Αντι για το thread με τα τατοο και την κουτση μαρια, επρεπε να ανοιχτει ενα: "τι γνωμη εχετε για την καθε κουτση μαρια που κανει online αγορες;" νταξει γινομαι σκληρος , ο ανθρωπος τα λεφτα του εχασε, αλλα ρε παιδια αμα δεν μπορειτε να φιλτραρετε 1-2 πληροφοριες σε αγγελια γιατι μπαινετε στην διαδιακασια? Οι online συναλλαγες εχουν εναν Α κινδυνο... ποσα σημαδια ακομα δλδ? 2
gamanos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Κουράγιο Φίλε μου, πληρωσες πολυ ακριβά ενα μάθημα εξαπάτησης. Απο υπολογιστή τι έχεις, Mac ή Windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα