Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα Μαρουσι πηγα Τρικαλα 3 χρονια λογω πατερα και τωρα επιστρεφω Αθηνα για φοιτητης. Η σχολη ειναι Αχαρνες. Μπορειτε να μου προτεινετε περιοχη σχετικα κοντα και αχαρνες και κεντρο,  καλη (ησυχη πρασινη αραιοκατοικημενη ασφαλη -φυσικα στο βαθμο που ειναι δυνατο.. Αθηνα ειμαστε :P  ) ;;;;;

Δημοσ.

Εμενα Μαρουσι πηγα Τρικαλα 3 χρονια λογω πατερα και τωρα επιστρεφω Αθηνα για φοιτητης. Η σχολη ειναι Αχαρνες. Μπορειτε να μου προτεινετε περιοχη σχετικα κοντα και αχαρνες και κεντρο,  καλη (ησυχη πρασινη αραιοκατοικημενη ασφαλη -φυσικα στο βαθμο που ειναι δυνατο.. Αθηνα ειμαστε :P  ) ;;;;;

Τα Τρικαλα!!!

• Like 4
Δημοσ.

καταρχην δεν γινεται να ειναι κοντα μενιδι και κεντρο μαζι. ειναι μακρια το ενα με το αλλο. τωρα ολοκληρο μενιδι ολο και καπου θα εχιε λιγη πρασιναδα αλλα μην περιμενεις και πολλα απο εκει . γυφταριο σου λεω

Δημοσ.

καταρχην δεν γινεται να ειναι κοντα μενιδι και κεντρο μαζι. ειναι μακρια το ενα με το αλλο. τωρα ολοκληρο μενιδι ολο και καπου θα εχιε λιγη πρασιναδα αλλα μην περιμενεις και πολλα απο εκει . γυφταριο σου λεω

Εσυ έξυπνε έχεις πάει στο Μενιδι και μιλάς έτσι? Τι νομίζεις, μόνο γυφταριο κυκλοφορεί εκεί? Ε?
Δημοσ.

Νεα φιλαδελφεια.κοντα σε ηλεκτρικο και κοντα στις αχαρνες.και στα 2 εχω παει με τα ποδια(ειναι αποσταση βεβαια) αλλα αν εχεις αμαξι η ποδηλατο εισαι κομπλε.και παιζουν κ συγκοινωνιες.

Δημοσ.

ειναι η αξιωματικων αστυνομίας στην αμυγδαλεζα.. οταν λέω κοντά εννοώ κάπου στη μέση μεταξύ σχολής κάι κέντρου..

Δημοσ.

Στα Τρίκαλα στα δυο στενά σκοτώσανε τον Σακαφλιά. Πας; Δεν πας. 

Ο σακαφλιάς είναι νεκρός??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:cry: :cry: :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Ο σακαφλιάς είναι νεκρός??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ναι φίλε!! Από μένα το μαθαίνεις φίλε?!!? Μακριά 'π' τα Τρίκαλα ΦΙΛΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...