Agony Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κατι τετοια παιχνιδια εχουν κανει τους νεους σουμαχερ στους Ελληνικους δρομους να πατανε κοσμακι. ναι αυτό φταίει........ 5
VyronPeristeri Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ελπιζω να μην το γεμισουνε με lamborghini και ferrari και φυσικα να εχει skyline και supra
Darksector Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ναι αυτό φταίει........ Οχι ο ψεκασμος φταει....
Odyss3us Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 τους εχει μεινει καταλοιπο απο το outrun του 87 οπου τα γραφικα δεν ησαν αρκετα και προσπαθουσαν να δωσουν την αισθηση οτι στριβει οριακα με οτι ειχαν ΟΛΑ τα nfs series ειναι arcade και οχι drive sims γιαυτο και τα αγαπαμε, για το instant fast paced action κι οχι το εξαντλητικο fine tuning για να κερδισεις 0.5 δευτερολεπτα ανα γυρο!
Panagiotis32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Οχι ο ψεκασμος φταει.... Βάλε εσύ καρμπυρατέρ αν σε χαλάει το fuel injection! 3
Apostol. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αυτή η κάμερα όταν στρίβει όντως είναι περίεργη αλλά who knows, όταν παίζεις μπορεί να βολεύει. Τουλάχιστόν φαίνεται κάλυτερα τι έχει μπροστά προς τα εκέι που στρίβεις.
DeVisseR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ολα ωραια φαινονται!! trailer κτλ!! Αλλα αλλη η χαρη να το εχεις και να το testarεις εσυ ο ιδιος! Εκει θα ξεκινησει ο θαυμασμος ή το κραξίμο! Δεν μας νοιαζουν τα γραφικα!(minecraft φαση) underground car customization και drift θελει ο κοσμος
eliasjuve Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εντάξει με τέτοια κάμερα δεν μπορείς να παίξεις. Αν αλλάζει καλώς. Όλα αυτά τα remake-rework-reboot πάνε λίγο άπατα όπως και οι ταινίες.
sentenced3468 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 το μαγαζάκι του κυρ μητσου ξέρει κάνεις που ειναι κρυμμενο? σε πιο district. θέλω να μου σηκώσει το δεξί φανάρι να τυφλώνω καλύτερα τους απέναντι ή αν ξέρει καμιά πατέντα να περάσει ΞΕΝΟΝ στα φανάρια μου που δεν έχουν κάτοπτρα πλυστικά και ειναι τελείως ακατάλληλα.... επισης εχω δει ειναι τις μόδας και φυσικά θα το κάνω και εγώ γιατί ειμαι τρεντις να σηκώσουμε λίγο τα προβολακια ομίχλης, κρίμα 2 προβολακια να μην τυφλώνουν τούς απέναντι και τους μπροστά και επισης γιατί να μην βάλω και 120αρα λάμπα να με κοιτάν όλοι? κι αν καούν τα ballast ε ενταξει 30 ευρώ τα πηραμε αλλά οκ πάμε και χωρις φώτα. κλαιν μαιν. μεγάλη πικρά για υποανάπτυκτους κομπλεξικούς ψωνισμένους οικειοθελώς υποψηφίους δολοφόνους συνελληνων οδηγών 1
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τι λεει το νουμερο; Ελπιζω απλα να μηλαει ειρωνικα για ενα παραπανω comment
andrewk4ever Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ωραίο φαίνεται,μακάρι να εχει καλό χειρισμό να λιώσουμε.
fabiawrc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 το μαγαζάκι του κυρ μητσου ξέρει κάνεις που ειναι κρυμμενο? σε πιο district. θέλω να μου σηκώσει το δεξί φανάρι να τυφλώνω καλύτερα τους απέναντι ή αν ξέρει καμιά πατέντα να περάσει ΞΕΝΟΝ στα φανάρια μου που δεν έχουν κάτοπτρα πλυστικά και ειναι τελείως ακατάλληλα.... επισης εχω δει ειναι τις μόδας και φυσικά θα το κάνω και εγώ γιατί ειμαι τρεντις να σηκώσουμε λίγο τα προβολακια ομίχλης, κρίμα 2 προβολακια να μην τυφλώνουν τούς απέναντι και τους μπροστά και επισης γιατί να μην βάλω και 120αρα λάμπα να με κοιτάν όλοι? κι αν καούν τα ballast ε ενταξει 30 ευρώ τα πηραμε αλλά οκ πάμε και χωρις φώτα. κλαιν μαιν. μεγάλη πικρά για υποανάπτυκτους κομπλεξικούς ψωνισμένους οικειοθελώς υποψηφίους δολοφόνους συνελληνων οδηγών ΠΕΣΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. με τους ηλιθιους οχι μονο καγκουρες αλλα και απο αυτους που δεν εχουν σχεση με την αυστραλια,κανουν μεγαλη ζημια στα ματια μας.
nikosjc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εντάξει, τα γραφικά είναι είναι καλύτερα από τα cgi των πρώτων 4-5 (αν όχι όλων) ταινιών fast & furious!!!
lupus_Hegemonia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Aφού ενθουσιάστηκα με το "απλό-ταπεινό" DriveClub (PS4), φαντάζομαι θα ΠΑΘΩ ΠΛΑΚΑ με δαύτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα