Oneos33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλημερα σε ολους, εστειλα 75 ευρω στον αδερφο μου να παρει κατι που θελω απο e-bay τα εστειλα στον λογαριασμο του εχω την αποδειξη το γραφει και στις συναλλαγες στο e-bank αλλα οταν παει να παρει κατι δεν τον αφηνει λεει οτι εχει μονο 5 ευρω ενω τα λεφτα σταλθηκαν κανονικα και οταν θελει να δει το υπολοιπο του λεει : ΜΕΙΚΤΟ υπολοιπο 96 ευρω (μαλλον ειχε και αλλα μεσα) και δεν μπορει να αγορασει κατι και δεν τον αφηνει να τα στειλει στην ουσια ειναι σαν κλειδωμενα τι γινεται με τις κωλο τραπεζες γαμωτο;; ξερει κανεις μπορει να βοηθησει;λεει οτι ειναι μεικτα, τι εννοει;τους πηρα τηλ και λενε μα μου το ενα και το αλλο δεν ξερουμε κατι συμβαινει και τις κλασικες μαλακιες, μου φενετε αν δεν τους φοβερισεις δεν κανουν τιποτα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 αν τα εβαλες απο ατμ/ιντερνετ κανει μερικες ωρες/μερες μεχρι να τα παρει.. το μιεκτο που λεει λογικα ειναι το Λογιτικο υπολοιπο το οποιο διαφερει απο το διαθεσιμο ΠΧ εχω στο λογαριασμο 10€ και μου βαζω απο atm 90€ οταν θα δω το υπολοιπο μου θα λεει οτι εχω λογιστικο υπολοιπο 100 (10+90) αλλα διαθεσιμο 10€ γιατι τα 90€ ακομη δεν εχουν μπει (γιατι θελει μια διαδικασια οταν βαζεις απο ατμ) 1
nogoso Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εσύ απο πια τράπεζα τα έβαλες ; Αν δεν τα έβαλες απο την ίδια τράπεζα έχει κάποιες μέρες valeur ανάλογα με την τράπεζα.
Oneos33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 αν τα εβαλες απο ατμ/ιντερνετ κανει μερικες ωρες/μερες μεχρι να τα παρει.. το μιεκτο που λεει λογικα ειναι το Λογιτικο υπολοιπο το οποιο διαφερει απο το διαθεσιμο ΠΧ εχω στο λογαριασμο 10€ και μου βαζω απο atm 90€ οταν θα δω το υπολοιπο μου θα λεει οτι εχω λογιστικο υπολοιπο 100 (10+90) αλλα διαθεσιμο 10€ γιατι τα 90€ ακομη δεν εχουν μπει (γιατι θελει μια διαδικασια οταν βαζεις απο ατμ) Απο καταστημα εκανα την καταθεση κανονικα οχι απο ΑΤΜ Εσύ απο πια τράπεζα τα έβαλες ; Αν δεν τα έβαλες απο την ίδια τράπεζα έχει κάποιες μέρες valeur ανάλογα με την τράπεζα. Κοιτα εγω την καταθεση την εκανα σαν τριτος οχι σαν δικαιουχος στην αλφα μπανκ πηγα που ειναι και ο λογαριασμος, εγω την καταθεση την εκανα απο θεσσαλονικη εχει σημασια; (η καρτα δημιουρθηκε νομιζω στην ζακυνθο) η καταθεση μου εγινε 18/6 5 μερες περασαν..
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλημερα σε ολους, εστειλα 75 ευρω στον αδερφο μου να παρει κατι που θελω απο e-bay τα εστειλα στον λογαριασμο του εχω την αποδειξη το γραφει και στις συναλλαγες στο e-bank αλλα οταν παει να παρει κατι δεν τον αφηνει λεει οτι εχει μονο 5 ευρω ενω τα λεφτα σταλθηκαν κανονικα και οταν θελει να δει το υπολοιπο του λεει : ΜΕΙΚΤΟ υπολοιπο 96 ευρω (μαλλον ειχε και αλλα μεσα) και δεν μπορει να αγορασει κατι και δεν τον αφηνει να τα στειλει στην ουσια ειναι σαν κλειδωμενα τι γινεται με τις κωλο τραπεζες γαμωτο;; ξερει κανεις μπορει να βοηθησει; λεει οτι ειναι μεικτα, τι εννοει; τους πηρα τηλ και λενε μα μου το ενα και το αλλο δεν ξερουμε κατι συμβαινει και τις κλασικες μαλακιες, μου φενετε αν δεν τους φοβερισεις δεν κανουν τιποτα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μήπως δεν κατάλαβες τι σου ελεγαν, γιατι και στην περιγραφή σου δεν εισαι και πολυ σαφείς για να καταλάβουμε τι εχεις κανει Μετέφερες εσυ τα χρηματα: 1...απο τράπεζα προς κάποια αλλη τράπεζα, και αν ναι, πως μετα τα χρήματα πήγαν στην κάρτα του αδερφοί σου? 2...απο τράπεζα προς την καρτα του αδερφού σου, και αν ναι ποια κάρτα? 4...κατι διαφορετικό απο τα παραπανω μηπως? 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αν έκανες κατάθεση στο ταμείο ή στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (όχι το atm) τα χρήματα μπαίνουν άμεσα
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αν έκανες κατάθεση στο ταμείο ή στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (όχι το atm) τα χρήματα μπαίνουν άμεσα Ανάλογα, οχι παντα, εξαρτάτε
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ανάλογα, οχι παντα, εξαρτάτε Δεν μου έχει τύχει ποτέ να καθυστερήσουν και όσες φορές έχω ρωτήσει οι υπάλληλοι μου έχουν πει ότι μπαίνουν εκείνη τη στιγμή!
Oneos33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μήπως δεν κατάλαβες τι σου ελεγαν, γιατι και στην περιγραφή σου δεν εισαι και πολυ σαφείς για να καταλάβουμε τι εχεις κανει Μετέφερες εσυ τα χρηματα: 1...απο τράπεζα προς κάποια αλλη τράπεζα, και αν ναι, πως μετα τα χρήματα πήγαν στην κάρτα του αδερφοί σου? 2...απο τράπεζα προς την καρτα του αδερφού σου, και αν ναι ποια κάρτα? 4...κατι διαφορετικό απο τα παραπανω μηπως? Πηγα στο καταστημα της αλφα κανονικα στο ταμειο και της λεω θελω να κανω καταθεση σε αυτον τον λογαριασμο με τον αριθομο λογαριασμου ταδε υπογραψα κανονικα εκανε αυτη την διαδικασια απλα πηγα με μετρητα τα εστειλα στην καρτα του αδερφου μου και αυτο ηταν αλλο ακριβως τι καρτα ειναι δεν ξερω μαλλον πιστωτικη Αν έκανες κατάθεση στο ταμείο ή στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (όχι το atm) τα χρήματα μπαίνουν άμεσα στο ταμειο την εκανα
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Πηγα στο καταστημα της αλφα κανονικα στο ταμειο και της λεω θελω να κανω καταθεση σε αυτον τον λογαριασμο με τον αριθομο λογαριασμου ταδε υπογραψα κανονικα εκανε αυτη την διαδικασια απλα πηγα με μετρητα τα εστειλα στην καρτα του αδερφου μου και αυτο ηταν αλλο ακριβως τι καρτα ειναι δεν ξερω μαλλον πιστωτικη στο ταμειο την εκανα Πολύ περίεργο τότε! Το έχω κάνει πάρα πολλές φορές στην άλφα, πάντα τα λεφτά μπαίνουν άμεσα!
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ωραια λοιπον εκανες μια μεταφορά χρημάτων απο τραπεζα σε καρτα, αν η καρτα ειναι της ιδιας τράπεζας θελει 1-2 εργασημες, αν ειναι αλλης τράπεζας, πιάσε το αυγο και κούρευτο, περνάς την εβδομάδα
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Όπα, κάτι δεν κατάλαβα καλά τότε! Εγώ τόση ώρα μιλούσα για κατάθεση σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας... 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Όπα, κάτι δεν κατάλαβα καλά τότε! Εγώ τόση ώρα μιλούσα για κατάθεση σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας... Για αυτο σου ειπα δεν ειναι οπως φαίνονται τα πραγματα, αλλα λεει καποιος και αλλα εχει κανει 1
Oneos33 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ωραια λοιπον εκανες μια μεταφορά χρημάτων απο τραπεζα σε καρτα, αν η καρτα ειναι της ιδιας τράπεζας θελει 1-2 εργασημες, αν ειναι αλλης τράπεζας, πιάσε το αυγο και κούρευτο, περνάς την εβδομάδα Ακριβως απο τραπεζα σε καρτα ειναι της ιδιας τραπεζας στην αλφα μπανκ πηγα στην αλφα ειναι και η καρτα Όπα, κάτι δεν κατάλαβα καλά τότε! Εγώ τόση ώρα μιλούσα για κατάθεση σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας... Ε της ιδιας ειναι φιλε, η καρτα ειναι απο την αλφα μπανκ και εγω πηγα στην αλφα ιδια τραπεζα σε καθε περιπτωση
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ακριβως απο τραπεζα σε καρτα ειναι της ιδιας τραπεζας στην αλφα μπανκ πηγα στην αλφα ειναι και η καρτα Ε της ιδιας ειναι φιλε, η καρτα ειναι απο την αλφα μπανκ και εγω πηγα στην αλφα ιδια τραπεζα σε καθε περιπτωση Πάλι περίεργο μου φαίνεται! Ακριβώς αυτή τη συναλλαγή κάνω κι εγώ και πάντα μπαίνουν αμέσως τα λεφτά! Δεν ξαναπαίρνεις ένα τηλέφωνο μήπως πετύχεις κάποιον άλλον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα