Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα δε χανεις το χρονο σου,2-3 επαφες και ξερεις αν υπαρχει λογος να συνεχισεις τα τραβιεσαι.

4-5 στα 18-20 το λες και "δραστηριοτητα",στα 30+ που ειναι αρκετοι εδω περα..δε νομιζω!

φυσικα και χανεις τον χρονο σου και μαλιστα πολυ περισσοτερο απ οτι μεσω ιντερνετ. αν δεν μου αρεσουν αυτα που λες ή γραφεις στο ιντερνετ δεν θα ασχοληθω πανω απο 5 λεπτα. ουτε χρειαζομαι καποια δικαιολογια για να σε αφησω συξυλο. απλα παταω ενα κουμπι.

η πρωτη εντυπωση μετραει κατα 90% για το αν θα συνεχισεις να μιλας με καποιον.

Δημοσ.

ενω εξω βλεπεις κορμι λες ωραιο. Μιλατε και λες "κριμα" το κορμι. Αυτη δεν εναι απογοητευση ε?

Μιλάνε κιόλας οι Ελληνίδες;

Δε μου έχει τύχει.

• Like 2
Δημοσ.

Δε μου έχει τύχει.

Μιλανε οταν μιλανε, για να προσφερουν ξυνίλα, σνομπισμό & απαιτήσεις!

• Like 2
Δημοσ.

Δε μου έχει τύχει.

Πολύ πίκρα βλέπω αγόρια.

Τι σκατά σας έκαναν οι Ελληνίδες και που τις βρίσκετε αυτές να τις δούμε και εμείς;

Δημοσ.

Αμα θες γκομενα απο το μπιγκ απλ θα φας και ξυνιλα και σνομπισμο μηπως πρεπει να αλλαξετε ταργκετ γκρουπ?

Δημοσ.

πολύ σκατά δηλαδή ε;

ε μαλακισμένες γκόμενες, τι περιμένεις;

• Moderators
Δημοσ.

και που να δειτε οι γκομενες σε πιο μικρες κοινωνιες οπως εδω πχ.

Της μιλας και ανεβαινει η μυτη στον ουρανο. Εκει θελει κλωτσια στο μο..νι και χαμογελο :D

• Like 3
Δημοσ.

πολύ σκατά δηλαδή ε;

ε μαλακισμένες γκόμενες, τι περιμένεις;

Μια ματια και μια στοιχειωδης συναναστροφη γυρω σου και θα σε πεισει.

Αλλα ας παραμεινει το θεμα εστιασμενο στις δικτυακες γνωριμιες, για να εχει και ενα λογο υπαρξης.

Δημοσ.

Της μιλας και ανεβαινει η μυτη στον ουρανο. Εκει θελει κλωτσια στο μο..νι και χαμογελο :D

που είσαι;

Δημοσ.

Εννοείται πως ναι. Οπως και τα μπαρ, οι παραλίες, τα σούπερ μάρκετ, έτσι και το ίντερνετ είναι απλά ένας χώρος που κοινωνικοποιούνται άνθρωποι. Ετσι όπως μπορεί να "δουλέψει" έξω και να σου πουλήσει μούρη έτσι μπορεί να σου παρουσιάσει και ένα Χ πρόσωπο μέσα στο ίντερνετ. Εσύ η δουλειά σου είναι να κολυμπήσεις μέσα από τα σκατά και να βρείς την ουσία αν φυσικά σε κόφτει και σε ενδιαφέρει. 

Προσωπικά είναι περισσότερο παραδοσιακός, να συναντηθούν μάτια, να κόψω αντιδράσεις, γενικά γουστάρω να βλέπω συμπεριφορά γυναίκας όταν τελικά σε παίρνει χαμπάρι ότι την κοζάρεις και αρχίζει τα χαμόγελα προς τις φίλες της, το φτιάξιμο των μαλλιών, τη σέξι στάση που θα πάρει κτλ κτλ ακόμα και αν δεν παίξει τίποτα. Δεν είμαι όμως χαζός για να ακυρώσω γνωριμίες και ευκαιρίες μέσω νετ. Απλά δεν το προτιμάω. 

• Like 1
Δημοσ.

stavi, για να κάθεσαι σπίτι, πάει να πει πως δεν έχεις φίλους/γνωστούς.

Αν όντως έχεις, τότε έχεις και κατάθλιψη και πρέπει να το δεις το συντομότερο. (Το λέω σοβαρά)

Όλοι μας τις περιόδους που ήμασταν μόνοι, βγαίναμε με γνωστούς και φίλους και μάλιστα λέγαμε στους υπόλοιπους να φέρουν αδερφές/φίλες/γειτόνισσες κλπ.

Με το να κάθεσαι μέσα, πιστεύω πως χειροτερεύεις το πρόβλημα.

Δεν βγαίνουν όλοι μετά τις 00:00.

Τώρα βέβαια, το να πας στο ξεκάρφωτο σε μια καφετέρια μονάχη σου, δεν θα τύχεις και της καλύτερης αντιμετώπισης.

Τέλος, αν θες να ξεκινήσεις γνωριμίες από το inet, μαζευτείτε 5-6 άτομα (θηλυκά και αρσενικά) από το forum ή τα social media και βγείτε όλοι μαζί για να μην σου κάτσει ανάποδα.

Και αν δεις ότι κολλάς με κάποιον του την πέφτεις με τρόπο που μόνο εσείς οι γυναίκες ξέρετε.

Πολύ εύκολη την έχετε την κατάθλιψη....καλά που δεν προτείνεις να αρχίσει και τα φάρμακα... :)

Ειμαστε εξω ομως και σε πλησιαζω για τα στιβαρα σου μπρατσα και το λαγνο βλεμμα σου,μολις ξεκινας τα λιιιει και τα νιιειιι εφυγα με ταχυτητα φωτος..Ενω στο τσατ,στο φορουμ,στο φβ και δεν ξερω εγω που αλλου,δεν σε βλεπω να δω πως κινεισαι,δεν σε ακουω να δω πως μιλας..και μαλλον με αυτον τον τροπο θα σπαταλησω χρονο με μυθοποιησεις στο μυαλο μου για την παρτη σου!!Οπως και εσυ για εμενα.. :ph34r:

Είναι πολύς κόσμος που λόγω καταγωγής έχει μια προφορά (που δεν ξέρω κι αν μπορεί να αλλάξει) πχ τα νιει /λιει στη Στερεά Ελλάδα, οι Κύπριοι, οι βόρειοι κλπ. Μην τους αδικούμε όλους αυτούς :)

• Like 2
Δημοσ.

Πες τα χρυσόστομε!

Μπορεί να έχουμε χίλια μύρια προβλήματα στην Ελλάδα, αλλά στην επαρχία αν δεν έχεις iphone 6 και BMW η άλλη δεν καταδέχεται να σε κοιτάξει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...