Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό όλοι στην επαρχία την βγάζουμε αποκλειστικά με αυνανισμό, άνδρες γυναίκες.....not!

Μήπως φταίτε εσείς που την πέφτετε σε τέτοιες γκόμενες?

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Για αυτό όλοι στην επαρχία την βγάζουμε αποκλειστικά με αυνανισμό, άνδρες γυναίκες.....not!

no. προφανως και δεν ειναι ολες ετσι αλλα ειναι παααρα πολλες

Δημοσ.

Σίγουρα είναι ένα σεβαστό ποσό, αλλά μου τη σπάει που αυτοί που τις κράζουν(γενικά μιλάω, όχι για σας) συνήθως είναι οι ίδιοι που το επόμενο βράδυ θα πάνε στα μπουζουκοκλάμπ να τη πέσουν σε τέτοιες γκόμενες που όσο να 'ναι φαίνονται στο 2λεπτο τι ψάχνουν

Δημοσ.

Εδώ που είμαι εγώ οι ηλικίες 25-26 και πάνω είναι σε σοβαρή σχέση που πάει για γάμο. Ίσως να είναι σημείο των καιρών που οι γυναίκες παντρεύονται τόσο μικρές.

Δημοσ.

no. προφανως και δεν ειναι ολες ετσι αλλα ειναι παααρα πολλες

Εγώ υπολογίζω ένα ποσοστό γύρω στο 99%.

• Like 1
Δημοσ.

Το 99% των γυναικών δηλαδή περιμένει να ικανοποιηθεί από το 10-15%(και πολύ βάζω) των ανδρών(φραγκάτων)

Δε βγαίνουν τα μαθηματικά ή οι περισσότερες μένουν στο ράφι

Εδώ που είμαι εγώ οι ηλικίες 25-26 και πάνω είναι σε σοβαρή σχέση που πάει για γάμο. Ίσως να είναι σημείο των καιρών που οι γυναίκες παντρεύονται τόσο μικρές.

Εσύ το πας αλλού το θέμα, αν είναι να φτάσουμε στο γάμο μιλάνε οι προiκες :P
Δημοσ.

Πολύ εύκολη την έχετε την κατάθλιψη....καλά που δεν προτείνεις να αρχίσει και τα φάρμακα... :)

Είναι πολύς κόσμος που λόγω καταγωγής έχει μια προφορά (που δεν ξέρω κι αν μπορεί να αλλάξει) πχ τα νιει /λιει στη Στερεά Ελλάδα, οι Κύπριοι, οι βόρειοι κλπ. Μην τους αδικούμε όλους αυτούς :)

Προσωπικα πανω στην κουβεντα εκανα και λιγο πλακα με τα λιει και τα νιει που ανεφερε ο spect ..Eιμαι επαρχιωτισσα και εγω ,το εχω ξαναπει,δεν ειχα καμια προθεση αδικιας ή κοροιδιας.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα πανω στην κουβεντα εκανα και λιγο πλακα με τα λιει και τα νιει που ανεφερε ο spect ..Eιμαι επαρχιωτισσα και εγω ,το εχω ξαναπει,δεν ειχα καμια προθεση αδικιας ή κοροιδιας.

Εντάξει κι εγώ γενικά το είπα, με αφορμή το ποστ σου και του spect :)

• Moderators
Δημοσ.

παλι προκαλεσα διαμαχη ε?

ανωνυμη και χωριατοπουλα να σαι αν εισια ομορφη και εξυπνη μου κανεις :P

• Like 1
Δημοσ.

Ολα είναι θέμα τεχνικής, εγώ ήξερα απο μικρός ναυτικούς κόμπους ε πήρα και μια μονωτικη ταινία και είμαστε ακόμα μαζι δεν φεύγει λεπτό μακρυά μου.

• Like 3
Δημοσ.

Ολα είναι θέμα τεχνικής, εγώ ήξερα απο μικρός ναυτικούς κόμπους ε πήρα και μια μονωτικη ταινία και είμαστε ακόμα μαζι δεν φεύγει λεπτό μακρυά μου.

μας κάνεις και ζηλεύουμε

εσείς οι υπολοιποι που είπατε ότι είστε απο επαρχία, από που είστε δηλαδή;

Δημοσ.

αρκετές φορές έκανα κονέ μέσω ιντερνετ

Και την αρραβωνιάρα μέσω ιντερνετ την γνώρισα

από που αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Μεθυσμένη πετονιά ρίχναμε στο POF. 

Απάντησε, κάναβε χαβαλέ, βγήκαμε έξω. Αποδείχθηκε πολύ οκ κορίτσι. 

Του χρόνου το καλοκαίρι την παντρεύομαι. 

end of story

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...