Unabomber Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μεθυσμένη πετονιά ρίχναμε στο POF. Απάντησε, κάναβε χαβαλέ, βγήκαμε έξω. Αποδείχθηκε πολύ οκ κορίτσι. Του χρόνου το καλοκαίρι την παντρεύομαι. end of story Λιωσιμο στο POF....... εχει δυνατα κομματια μεσα..... Kαι το Lovestruck.... Με το καλο, το wedding.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Υeap and Yeap…... Απιστευτο γελιο εχει…. Αν μπορεσεις καντο, εστω για το experience…… Speed dating rocks. Έτη φωτός από την ελληνικιά πρηξαρχιδίαση, το friendzoning, και το ρεσιτάλ ψέματος εκατέρωθεν μπας και σταυρωθεί 2ο ραντεβού. Τρώς σχετικά σύντομα κιόλας. Μακάρι να ήταν πιο διαδεδομένο Ελλάδα.
stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Speed dating rocks. Έτη φωτός από την ελληνικιά πρηξαρχιδίαση, το friendzoning, και το ρεσιτάλ ψέματος εκατέρωθεν μπας και σταυρωθεί 2ο ραντεβού. Τρώς σχετικά σύντομα κιόλας. Μακάρι να ήταν πιο διαδεδομένο Ελλάδα. το χεις κανει κι εσύ; τι τρως; ποσο χρονων εισαι σταβι?κανα 23αρι? όχι 55 Λιωσιμο στο POF....... εχει δυνατα κομματια μεσα..... Kαι το Lovestruck.... Με το καλο, το wedding. δεν έχω τι να κάνω σημερα οπότε θα ανοίξω λογαριασμό για χαβαλέ
headbanger Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 δεν έχω τι να κάνω σημερα οπότε θα ανοίξω λογαριασμό για χαβαλέ έτσι την έκανα και γω και κοίτα με τώρα για γυναικες από όσο συζήτησα με την Τσελς, το θέμα είναι οι creepers
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 τι τρως; Μπούτι κοτόπουλο. όχι 55 όχι 59, σ' έχω δει από κοντά 1
stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πο ρε πρήξιμο είναι για να κάνεις ένα προφιλ σου κάνει 500 ερωτήσεις πφφφ βαρεθηκα το λευκά ψέματα, οπως για παράδειγμα το να προσποιηθείς οργασμό είναι οκ προκειμένου να κρατήσεις μια σχέση με ρωτάει.... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ?? ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκνευρίζεστε ευκολα; ρωταει ΟΧΙ!!!! ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΟΧΙ 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 το λευκά ψέματα, οπως για παράδειγμα το να προσποιηθείς οργασμό είναι οκ προκειμένου να κρατήσεις μια σχέση αυτος ειναι ψεμμα για να χαλασεις μια σχεση. Προσποιησε οτι σε φερνω σε οργασμο -οχι εγω συγκεκριμενα εγω μπορω να σε κανω - εγω νομιζω οτι εισαι κομπλε ενω δεν εισαι οποτε και δεν αλλαζω τιποτα, συνεπως εσυ δεν ευχαριστιεσαι και ψαχνεσαι! παει η σχεση
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πο ρε πρήξιμο είναι για να κάνεις ένα προφιλ σου κάνει 500 ερωτήσεις πφφφ βαρεθηκα το λευκά ψέματα, οπως για παράδειγμα το να προσποιηθείς οργασμό είναι οκ προκειμένου να κρατήσεις μια σχέση με ρωτάει.... ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ!!! ΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ?? ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκνευρίζεστε ευκολα; ρωταει ΟΧΙ!!!! ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΟΧΙ Σεμνά.
stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Σεμνά. Σεμνά είναι το δεύτερο μου όνομα ε έχει άλλα 3 τεστ να κανω δεν έχω καμία όρεξη συνολικά είναι 5 πως μπορω να σβήσω τώρα προφιλ μου
stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 λιγότερο χρόνο θα μου πάρει να βγω για ποτο και να βρω γκόμενο
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Σεμνά είναι το δεύτερο μου όνομα Και φαίνεται.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 κατι ασχετο πως φτιαχνεις θεμα φορουμ; Με πλαστελινη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις