stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πρέπει λέει να τον κρατήσω 24 ώρες το λογαριασμό πριν το σβήσω οοοχι καριολάκι θα σου βρούμε γκόμενο τωρα για να μάθεις 3
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 κατι ασχετο πως φτιαχνεις θεμα φορουμ; Κοιτάς οθόνη στο ευθείο και πατάς εκεί που λέει ''Nέο θέμα''.
g_alkis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Κοιτάς οθόνη στο ευθείο και πατάς εκεί που λέει νέο θέμα. Εντάξει ρε φιλαράκι, βοηθάς νέο μέλος με την ελπίδα να την βγάλεις γκόμενα, το καταλάβαμε
theoritikos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τι είναι αυτό το POF ? Πείτε και σε εμάς τα αδαή παιδιά της επαρχίας
Unabomber Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τι είναι αυτό το POF ? Πείτε και σε εμάς τα αδαή παιδιά της επαρχίας dating site.
Unabomber Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Τι ειναι το pof? http://www.pof.com/ Δοκιμαστε και το Match .... και φυσικα το Elite Singles(για σοβαρες καταστασεις εννοειται) Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2015 από Unabomber 1
eddie1996 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως δεν έχω κάνει ποτέ σχέση και ούτε θα τολμούσα μέσω διαδικτύου να κάνω για τους πολύ απλούς λόγους. 1) Κάποιες από αυτές είναι να σε πλησιάζουν και να σε κάνουν να την καβαλήσεις μια φορά και μετά εξαφάνιση. 2) Εγώ προσωπικά θέλω να την βλέπω από κοντά να δω τι μου αρέσει πάνω της όπως επίσης το τι ενδιαφέροντα έχει και γενικά να έχει καλό χαρακτήρα και αυτό επιτυγχάνεται μόνο από κοντά.Μέσω διαδικτύου λίγο δύσκολα όλα αυτά. 3) Υπάρχουν κάποιες/κάποιοι που το κάνουν για κλέψουν τον άλλο/η με τον οποιοδήποτε τρόπο είτε μέσα στα σπίτια είτε έξω. Τα παραπάνω που είπα είναι εντελώς προσωπική μου άποψη.
LongTom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 http://www.pof.com/ Ω Θεοί, αρχική σελίδα κάτι φάτσες που σκιάζεσαι... Εάν είναι αυτή 34,εγώ είμαι 12... 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ρε παιδια το οτι θα την γνωρισεις απο το ιντερνετ δεν σημαινει οτι οταν βρεθειτε θα πρεπει να κανετε κατι κιολας. απλα γινετε η πρωτη επαφη. Μετα βγαινεις εξω τη γνωριζεστε καλυτερα και αν γουσατρετε το συνεχιζετε αλλιως αντιο
Unabomber Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ω Θεοί, αρχική σελίδα κάτι φάτσες που σκιάζεσαι... Εάν είναι αυτή 34,εγώ είμαι 12... Xαχαχαχα, που να δεις παρομοια να σκαει σε speed dating, και να σου λεει οτι ειναι 28...... Πεθαινεις στα γελια, και πεφτεις απο την καρεκλα..... :-D 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις