LongTom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Xαχαχαχα, που να δεις παρομοια να σκαει σε speed dating, και να σου λεει οτι ειναι 28...... Πεθαινεις στα γελια, και πεφτεις απο την καρεκλα..... :-D Πίσω γορίλα... Πραγματικά αυτά φοβάμαι και δεν έκαμα το βήμα σε τέτοιες καταστάσεις με speed dating. Εντάξει κυρά μου,κρύψε λίγα χρόνια,αλλά ο άλλος δεν είναι τυφλός... Σταβ γερά με τσαμπουκά. Υπομονή και θα τον έβρεις τον Ιππότη,αλλά και εσύ μια μέρα υπομονή κάμε,όχι παραπάνω. 3
Unabomber Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πίσω γορίλα... Πραγματικά αυτά φοβάμαι και δεν έκαμα το βήμα σε τέτοιες καταστάσεις με speed dating. Εντάξει κυρά μου,κρύψε λίγα χρόνια,αλλά ο άλλος δεν είναι τυφλός... Σταβ γερά με τσαμπουκά. Υπομονή και θα τον έβρεις τον Ιππότη,αλλά και εσύ μια μέρα υπομονή κάμε,όχι παραπάνω. Πρεπει να το καμεις.......... Μερικες φορες ειναι και καλυτερο απο stand up comedy marathon....
LongTom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πρεπει να το καμεις.......... Μερικες φορες ειναι και καλυτερο απο stand up comedy marathon.... Δεν μπορώ την τρέλα-βλακεία-μαλακία που θα φάω πριν πετύχω τίποτα αξιόλογο. Επίσης περισσότερο με λυπούν τέτοιες,παρά με διασκεδάζουν... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 http://ksenerotes.blogspot.gr/2012/04/sites.html
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δηλαδη τα χουμε δοκιμασει ολα και ψαχνομαστε γι αλλα... Ωραιοι ημαστε... Ενα εχω καταλαβει ομως οταν βγαινω εξω, ολοι οι αντρες ημαστε σαν σκυλια λυσσασμενα και οι γυναικες πολυ προκλητικες αλλα ετοιμες να σε ακυρωσουν 2
Sellers Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 θα με βόλευε να γνωρίσω κόσμο απο τον καναπέ μου Κάρπε ντίεμ. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καναπέ ντίεμ καταπιε ντιεμ
skiabox Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το 99% των γυναικών δηλαδή περιμένει να ικανοποιηθεί από το 10-15%(και πολύ βάζω) των ανδρών(φραγκάτων) Δε βγαίνουν τα μαθηματικά ή οι περισσότερες μένουν στο ράφι Εσύ το πας αλλού το θέμα, αν είναι να φτάσουμε στο γάμο μιλάνε οι προiκες Οι γυναίκες είναι πονηρές αλλά δεν είναι έξυπνες. Επίσης υπολόγισε αυτό το 10-15% να ικανοποιεί τουλάχιστον το 50% των γυναικών είτε επίσημα με rotation σχέσεων είτε ανεπίσημα με εξωσυζυγικές σχέσεις. 1
omghi2u Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Η μεγαλύτερη μου σχέση κράτησε 3 χρόνια και η γνωριμία έγινε τυχαία μέσα απο ένα forum. Πραγματικά σκέφτομαι απο την αρχή που διάβασα το τόπικ... και ντρέπομαι που δεν μπορώ να βρω έστω μια σχέση μου απο γνωριμία IRL που να κράτησε πάνω απο 4-5 μήνες. Λογικά είμαι προβληματικός.
manzah80 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 λιγότερο χρόνο θα μου πάρει να βγω για ποτο και να βρω γκόμενο Παλι καλα που το καταλαβες.
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Aυτο το πραγμα ρε παιδι μου που επειδη μερικες γυναικες κοιτανε φραγκατους να μας παιρνει ολες η μπαλα και με ποσοστα μαλιστα!!
headbanger Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ένα μεγάλο ποσοστό μιας και στις ηλικίες μας η σιγουριά δημιουργεί σεξαπιλ. ε, τα λεφτά, είναι μια κάποια σιγουριά. 1
omghi2u Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Και να πεις οτι τα τσιμπάγαμε εμείς τα ποσοστά τουλάχιστον να πάει στο δαίμονα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις