Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xαχαχαχα, που να δεις παρομοια να σκαει σε speed dating, και να σου λεει οτι ειναι 28......

Πεθαινεις στα γελια, και πεφτεις απο την καρεκλα..... :-D :-D :-D

Πίσω γορίλα...

Πραγματικά αυτά φοβάμαι και δεν έκαμα το βήμα σε τέτοιες καταστάσεις με speed dating.

Εντάξει κυρά μου,κρύψε λίγα χρόνια,αλλά ο άλλος δεν είναι τυφλός...

Σταβ γερά με τσαμπουκά. :P 

Υπομονή και θα τον έβρεις τον Ιππότη,αλλά και εσύ μια μέρα υπομονή κάμε,όχι παραπάνω.

• Like 3
Δημοσ.

Πίσω γορίλα...

Πραγματικά αυτά φοβάμαι και δεν έκαμα το βήμα σε τέτοιες καταστάσεις με speed dating.

Εντάξει κυρά μου,κρύψε λίγα χρόνια,αλλά ο άλλος δεν είναι τυφλός...

Σταβ γερά με τσαμπουκά. :P

Υπομονή και θα τον έβρεις τον Ιππότη,αλλά και εσύ μια μέρα υπομονή κάμε,όχι παραπάνω.

Πρεπει να το καμεις.......... Μερικες φορες ειναι και καλυτερο απο stand up comedy marathon.... :-D

Δημοσ.

Πρεπει να το καμεις.......... Μερικες φορες ειναι και καλυτερο απο stand up comedy marathon.... :-D

Δεν μπορώ την τρέλα-βλακεία-μαλακία που θα φάω πριν πετύχω τίποτα αξιόλογο. 

Επίσης περισσότερο με λυπούν τέτοιες,παρά με διασκεδάζουν... -_-

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη τα χουμε δοκιμασει ολα και ψαχνομαστε γι αλλα...

Ωραιοι ημαστε...

Ενα εχω καταλαβει ομως οταν βγαινω εξω, ολοι οι αντρες ημαστε σαν σκυλια λυσσασμενα και οι γυναικες πολυ προκλητικες αλλα ετοιμες να σε ακυρωσουν

• Like 2
Δημοσ.

Το 99% των γυναικών δηλαδή περιμένει να ικανοποιηθεί από το 10-15%(και πολύ βάζω) των ανδρών(φραγκάτων)

Δε βγαίνουν τα μαθηματικά ή οι περισσότερες μένουν στο ράφι

Εσύ το πας αλλού το θέμα, αν είναι να φτάσουμε στο γάμο μιλάνε οι προiκες :P

Οι γυναίκες είναι πονηρές αλλά δεν είναι έξυπνες.

Επίσης υπολόγισε αυτό το 10-15% να ικανοποιεί τουλάχιστον το 50% των γυναικών είτε επίσημα με rotation σχέσεων είτε ανεπίσημα με εξωσυζυγικές σχέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η μεγαλύτερη μου σχέση κράτησε 3 χρόνια και η γνωριμία έγινε τυχαία μέσα απο ένα forum. Πραγματικά σκέφτομαι απο την αρχή που διάβασα το τόπικ... και ντρέπομαι που δεν μπορώ να βρω έστω μια σχέση μου απο γνωριμία IRL που να κράτησε πάνω απο 4-5 μήνες.

Λογικά είμαι προβληματικός.

Δημοσ.

Aυτο το πραγμα ρε παιδι μου που επειδη μερικες γυναικες κοιτανε φραγκατους να μας παιρνει ολες η μπαλα και με ποσοστα μαλιστα!!

Δημοσ.

ένα μεγάλο ποσοστό μιας και στις ηλικίες μας η σιγουριά δημιουργεί σεξαπιλ. 

ε, τα λεφτά, είναι μια κάποια σιγουριά. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...