agamoi-thytai Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Βρέθηκε το δεύτερο προφιλ του orokusaki Ποιος είναι ο orokusaki ;
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δύο φορές βγήκα με γνωριμίες από το net, τίποτα ιδιαίτερο, εντελώς random καταστάσεις και πολύς χρόνος χαμένος στο app, στις σελίδες, κτλ.
Θεkλα Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ποιος είναι ο orokusaki ; Είδες; Ακόμα και η μάνα του που τον βυζαξε τον εχει αποκυρήξει.
txcellas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Στο εξωτερικό χρησιμοποιούν το Ίντερνετ κυρίως για γνωριμίες λόγο έλλειψης χρόνου. Εμείς εδώ για να φορτώσουμε κανα γκομενακι επιπλέον..
Θεkλα Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ναι, έξω καθηγητές μου (πανεπιστημίου) ήταν γραμμένοι σε dating sites. Τα ιδια και συνάδελφοι μου. Και δούλευε. Κάποτε ειχα βάλει tinder. Δε σταυρωσα τίποτα! Μάλλον η σουφλερη μύτη φταίει, που λεει και ο idomeneas7.
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Είδες; Ακόμα και η μάνα του που τον βυζαξε τον εχει αποκυρήξει. Έχω χάσει επεισόδια ;
theoritikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Έχω χάσει επεισόδια ; Μάλλον Είναι ένα παλικάρι που σε παλιότερα γκομενοthread πρόσταζε τις κοπέλες του forum να του στείλουν pm. Επίσης αν κάποιο nickname του φαίνονταν σαν να είναι γυναικείο έστελνε εκείνος pm.
parlapipas25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μάλλον Είναι ένα παλικάρι που σε παλιότερα γκομενοthread πρόσταζε τις κοπέλες του forum να του στείλουν pm. Επίσης αν κάποιο nickname του φαίνονταν σαν να είναι γυναικείο έστελνε εκείνος pm. Αυτο λεγεται θαρος και ο τολμων νικα.
sargio01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αυτο λεγεται θαρος και ο τολμων νικα.Ο τολμών νικά υπο προϋποθέσεις, οχι γιούργια κι όποιον πάρει ο Χάρος
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μάλλον Είναι ένα παλικάρι που σε παλιότερα γκομενοthread πρόσταζε τις κοπέλες του forum να του στείλουν pm. Επίσης αν κάποιο nickname του φαίνονταν σαν να είναι γυναικείο έστελνε εκείνος pm. Γι' αυτό δεν μου έστειλε χαχαχαχαχαχαχα
panos0100 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Βρε παιδια πετυχαινει αυτο με τα sites ολο κατι παντα πηγενε να γινει αλλα δεν εφτασα στο date ποτε, και γενικα δεν εφτασα ακομα αλλα δεν πιανει και σε αυτα τα site facebook tinder badoo
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μαλακιες,ειμαστε στο 2017 ,αντε να βγει καμια ασχημη απο internet.Για ποιον λογο μια ωραια κοπελα που παει συνεχεια για καφεδες κλαμπ εχει μεγαλο κοινωνικο κυκλο να βγει με εναν αγνωστο που της εστειλε στο ινστα ?Ακομα και ωραιος να ειναι ο αλλος ,το πολυ πολυ να μιλησει να καυλαντισει και μεχρι εκει.Βοηθαει αν την ξερεις την αλλη και δεν μπορεσες να της μιλησεις κτλ ,εκει ναι.Facebook και ινστα ειναι για φωτο και like και αυτοπεποιθηση στο φουλ.Thats all. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις