Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδια πετυχαινει αυτο με τα sites ολο κατι παντα πηγενε να γινει αλλα δεν εφτασα στο date ποτε, και γενικα δεν εφτασα ακομα αλλα δεν πιανει και σε αυτα τα site facebook tinder badoo

Καποτε tinder εφτιαχναν μονο οσοι/οσες ηθελαν να βρουν γκομενο,πλεον φτιαχνουν και απιστευτες κοπελες απλα για fun να της την πεσουν.

Δημοσ.

δεν ξερω οτι να ναι η φαση, ενας με ειπε κανε στο badoo εκει εχει πολλες, αλλα σ αφηνει μονο με 5 να μιλησεις και δεν σε μιλανε κιολας, το tinder τοσες που πατας like απο ολες αυτες μονο μια με μιλησε αλλα ητανε λεσβία

Δημοσ.

δεν ξερω οτι να ναι η φαση, ενας με ειπε κανε στο badoo εκει εχει πολλες, αλλα σ αφηνει μονο με 5 να μιλησεις και δεν σε μιλανε κιολας, το tinder τοσες που πατας like απο ολες αυτες μονο μια με μιλησε αλλα ητανε λεσβία

Χαχαχα, το πλέον άκυρο site γνωριμιών αυτό. Τίγκα στα fake profiles και όσα είναι original μιλάμε για τίποτα γυναίκες 40-50 μέτριας με κακής εμφάνισης και χωρισμένες ή παρατημένες που σηκώνουν στις photo και καλά μόνο το πρόσωπο μην τυχόν και εμφανιστεί στο υπόλοιπο σώμα το μεγάλο πάχος και η κυτταρίτιδα που έχουν.

Δημοσ.

Ναι άλλα δεν μιλάνε κιόλας το κακό αυτό είναι  τι θέλουνε για να μιλήσουνε  τουλάχιστον πείτε κάτι βρε κορίτσια και αν δεν σας κάνουμε μη μιλάτε άλλο πείτε το γνωστό ότι δεν είσαι του γούστου μου, καλύτερο από να μην μιλάνε καν

Δημοσ.

Χαχαχα, το πλέον άκυρο site γνωριμιών αυτό. Τίγκα στα fake profiles και όσα είναι original μιλάμε για τίποτα γυναίκες 40-50 μέτριας με κακής εμφάνισης και χωρισμένες ή παρατημένες που σηκώνουν στις photo και καλά μόνο το πρόσωπο μην τυχόν και εμφανιστεί στο υπόλοιπο σώμα το μεγάλο πάχος και η κυτταρίτιδα που έχουν.

κεντρο αυτοπεποιθησης εχει γινει και αυτο

Σαν το real life απο κοντα τιποτα,να βγαινεις σε κλαμπ να καθεται η αλλη διπλα σου να την κοιτας και να σε πιανει αυτη η ωραια αμηχανια μεχρι να πας να της μιλησεις αλλο πραμα,ειδικα αν βγει σε κατι καλο μετα..

Δεν λεω ,μπορεις να βρεις και απο ινστα και φβ και απο παντου και ωραιες ,αλλα το 80 % ετσι ειναι οποτε και να πεσεις σε κατι που οντως ειναι καλο και ψαχνει να βρει ειναι δυσκολο,πρεπει να στειλεις σε 20 για να βγεις με 1.Και ειναι βαρετο να μιλας με μια που δεν την ξερεις καν απο μηνυματα και να προσπαθεις να ανοιξεις κουβεντα ειδικα αν απανταει μετα απο 3 ωρες καθε μυνημα,κουραση.

• Like 1
Δημοσ.

Το εξηγεις αυτο; Τι σημαινει σε αφηνει να μιλησεις μεχρι 5? Μετα, πχ η 6η?

Δεν ειναι δωρεαν ολα;

Δημοσ.

Όλες αυτές οι σελίδες "γνωριμιών" το μονο που καταφέρνουν είναι να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση της κάθε τελευταίας, η άσχημη γίνεται μέτρια , η μέτρια ωραία και η ωραία θεά.. γεμίζει η κάθε φαντασιόπληκτη τους λογαριασμούς σε facebook και instagram με "θαυμαστές" και όταν βγαίνει εξω έχει τουπέ..όταν το καταλάβουν θα κατέβουν απο το καλάμι.. τοτε βέβαια θα έχουν φτάσει και σε μια ηλικία που δεν θα περνάει η μπογιά τους ουτε απο το ίντερνετ :P

• Like 9
Δημοσ.

Οι γυναίκες λαμβάνουν αναρίθμητα μηνύματα - κάποια θα πρέπει να είναι αργόσχολη, μόνο για να τα διαβάσει, να ρίξει μια κλεφτή ματια στο προφίλ αυτών που έστειλαν, πόσο μάλλον να ασχοληθεί έστω και ενα κλικ σοβαρά.

Οι άντρες πάνε με την μέθοδο της ποσότητας - στέλνω σε ότι κινείται, ε, κάτι θα κάτσει να απαντήσει. 

Site/app από site/app διαφέρουν και κάποια είναι απροκάλυπτα για φασοκατάσταση, πχ adult.gr. Άλλα σε βοηθάνε να φιλτράρεις έστω και λίγο καλύτερα τον άλλο, έχοντας ένα σκασμό ερωτήσεων, πχ okcupid.

Το να σου κάτσει καλή φάση εξαρτάται και από τους δυο - θα πρέπει να ψάχνουν για κάτι τέτοιο. Ως επί το πλήστον, οι πιο πολύ είναι "ας βγάλουμε τα μάτια μας", άντρες και γυναίκες. 

Υπάρχουν επίσης πολλοί που θέλουν να "παρανομήσουν" από την "νομιμη" σχέση και τους βοηθάει η όλη φάση.

Όπως και στην πραγματική ζωή, αν είσαι ανοιχτός και ειλικρινής σε αυτό που θέλεις και ψάχνεις, είτε είναι φάσωμα, είτε κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κάτι σοβαρό, θα έχεις (και) καλά αποτελέσματα. Ίσως όχι πολλά, αλλά θα υπάρξουν.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι οι σχεσεις απο το νετ.Και θα ηταν ευκολοτερα τα πραγματα αν δεν υπηρχε αυτοι οι βλακωδεις καθωσπρεπισμοι και οι χαζοαντιληψεις.

Δηλαδη σερφαρει ο αλλος 10 ωρες την μερα αλλα κατακρινει τις ιντερνικες γνωριμιες γιατι αυτα ειναι ''για οποιον δεν εχει ζωη ''.Get a life φωναζει στους υπολοιπους φοβουμενος,μην τυχον και και τον αποκαλεσει η.. τοπικη κενωνια παραξενο.

• Like 2
Δημοσ.

Καποτε tinder εφτιαχναν μονο οσοι/οσες ηθελαν να βρουν γκομενο,πλεον φτιαχνουν και απιστευτες κοπελες απλα για fun να της την πεσουν.

η μεση ελληνιδα δηλαδη

• Like 3
Δημοσ.

Καλά πολλά έχουν να κάνουν και με την εμφάνιση σας όμως ρε παιδιά ή με το τι γράφετε σε αυτές... διαβάζω απο τα απο πάνω καμία δεν απαντάει καμία δεν κάνει like κτλ... ε μήπως γιατι έβαλες μια φωτό 3pixel και γενικά δεν έχεις και τα προσόντα;

ή πχ στέλνεις μήνυμα τύπου "γειά σου" η κάθε γκόμενα εκει ακόμη και μπάζο να ειναι θα έχει χαλαρά 10 με 100 μηνύματα απο σκέτα "hi" και "γειά" γιατι να δώσει σημασία στο δικό σου συγκεκριμένα ;;; ειδικά αν έχεις και μια μοναδική θολή φωτό προφίλ ή κάτι εντελώς άκυρο για φωτό πχ το σήμα του ολυμπιακού.

Εμένα μου έχουν απαντήσει αρκετές φορές και μου έχουν στείλει και απο μόνες τους αλλά έχω πχ ενα σωρό καλές φωτογραφίες απο ταξίδια κτλ έχω συμπληρώσει στιχεία hoby κτλ κτλ και ξέρω και να μιλάω...  δεν ειναι ψεύτικα τα προφιλ αλλού ειναι το θέμα (το περιέγραψα σε άλλο ποστ)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά πολλά έχουν να κάνουν και με την εμφάνιση σας όμως ρε παιδιά ή με το τι γράφετε σε αυτές... διαβάζω απο τα απο πάνω καμία δεν απαντάει καμία δεν κάνει like κτλ... ε μήπως γιατι έβαλες μια φωτό 3pixel και γενικά δεν έχεις και τα προσόντα;

ή πχ στέλνεις μήνυμα τύπου "γειά σου" η κάθε γκόμενα εκει ακόμη και μπάζο να ειναι θα έχει χαλαρά 10 με 100 μηνύματα απο σκέτα "hi" και "γειά" γιατι να δώσει σημασία στο δικό σου συγκεκριμένα ;;; ειδικά αν έχεις και μια μοναδική θολή φωτό προφίλ ή κάτι εντελώς άκυρο για φωτό πχ το σήμα του ολυμπιακού.

Εμένα μου έχουν απαντήσει αρκετές φορές και μου έχουν στείλει και απο μόνες τους αλλά έχω πχ ενα σωρό καλές φωτογραφίες απο ταξίδια κτλ έχω συμπληρώσει στιχεία hoby κτλ κτλ και ξέρω και να μιλάω...  δεν ειναι ψεύτικα τα προφιλ αλλού ειναι το θέμα (το περιέγραψα σε άλλο ποστ)

εε και εγω εχω συμπληρωσει προφιλ και τετοια αλλα και παλι δεν μιλανε ισως δεν ξερω εγω τι να της πω τελος παντων

Δημοσ.

Το εξηγεις αυτο; Τι σημαινει σε αφηνει να μιλησεις μεχρι 5? Μετα, πχ η 6η?

Δεν ειναι δωρεαν ολα;

μεχρι 5 σ αφηνει μετα πρεπει να δωσεις λεφτα για κατι ποντους αλλιως περιμενεις 24 ωρες για να σε αφησει με αλλες 5 να μιλησεις

Δημοσ.

η μεση ελληνιδα δηλαδη

Μπορει αλλα δεν το βρισκω κακο.Το ινστα και τα σοσιαλ media τα βλεπω ξεκαθαρα σαν παιχνιδια,ενα παιχνιδι ειναι να παιρναει η ωρα,ετσι και οι γυναικες.Απλα μερικοι τους δινουν μεγαλυτερη βαση ,δεν ειναι real life.

Καλα το να απαντησουν δεν ειναι και δα τιποτα το τρομακτικο.Σε οποια εχω στειλει απανταει και 10αρια,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα βγουν μαζι σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...