Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι πρόσφατα χωρισμένες/παρατημένες, ναι. Ψάχνουν και στο παίζουν θιγμένες ταλαιπωρημένες κατεστραμένες και μπλα μπλα για να τις λυπηθείς και κοιτάνε να κάνουν περιστασιακή σχέση για επιβεβαίωση να ενισχυθεί το ηθικό τους και μετά να σε παρατήσουν.

Αυτα είναι στερεοτυπα αλλα ας ακολουθησω τη λογικη σου. Αν ειναι αντρας προσφατα χωρισμενος/παρατημενος? Ισχυει το ιδιο ή σ'αυτη τη περιπτωση αλλαζει?

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εχω κανει σχεση απο το ιντερνετ εχω ομως ερωτικη σχεση με το ιντερνετ εδω κ χρονια

Eννοεις οτι καθημερινα ξεσκονιζεις τα πορνοσαιτς του ιντερνετ?

• Like 3
Δημοσ.

Οχι ρε συ.. Αυτός ήταν ένας περίεργος τύπος, όλη την ημέρα ήταν σπίτι και είχε νεύρα συνέχεια...

Συμφωνώ απόλυτα, για αυτό και σε ρώτησα μήπως ήσουν εσύ έτσι όπως το ανέφερες p:.

Αυτα είναι στερεοτυπα αλλα ας ακολουθησω τη λογικη σου. Αν ειναι αντρας προσφατα χωρισμενος/παρατημενος? Ισχυει το ιδιο ή σ'αυτη τη περιπτωση αλλαζει?

Αυτό να το ρωτήσεις σε μια γυναίκα. Εγώ μίλησα από την δική μου σκοπιά.

Δημοσ.

Eννοεις οτι καθημερινα ξεσκονιζεις τα πορνοσαιτς του ιντερνετ?

ντροπη σου σατυρε,εγω θα δωσω οτι πολυτιμοτερο εχω μονο στην εκλεκτη που θα κλεψει την αθωα κ αγνη καρδια μου

Δημοσ.

Τη πρώτη ολοκληρωμένη σχέση από mIRC την έκανα, χαράς το κουράγιο της να έρθει Σέρρες - Αθήνα !

Αυτό που δεν μπορώ (σήμερα) είναι ότι στέλνεις κάτι, και απαντάει μετά από 1 χρόνο. Έχει πολλές αναμονές στο facebook να εξυπηρετήσει :P Γιαυτό πλέον προτιμώ το ανάποδο από το internet (γνωριμία από κοντά).

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό να το ρωτήσεις σε μια γυναίκα. Εγώ μίλησα από την δική μου σκοπιά.

Συμπτωματικα βρηκα αυτό στο ιντερνετ

"Οι γυναικες ξεπερνουν πιο γρηγορα το χωρισμο"

λινκ

• Like 1
Δημοσ.

Συμπτωματικα βρηκα αυτό στο ιντερνετ

"Οι γυναικες ξεπερνουν πιο γρηγορα το χωρισμο"

λινκ

Μια εκδοχή για το γιατί οι γυναίκες ξεπερνούν πιο γρήγορα το χωρισμό είναι ότι μισούν πιο συχνά τον προηγούμενο σύντροφό τους. Το μίσος για κάποιον με τον οποίο είχαμε μια σχέση η οποία τελείωσε ενδεχομένως να αποτελεί ένα εξελικτικό μηχανισμό προκειμένου να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Αυτός ο μηχανσιμός ενδεχομένως να “δουλεύει” καλύτερα στη γυναίκα παρά στον άνδρα ο οποίος δεν αναπτύσσει τόσο έντονα αρνητικά συναισθήματα με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ξεπεράσει μια σχέση.

περί ορέξεως, το μίσος βοηθάει αρκεί να το ελέγχεις.

Δημοσ.

Σας έχει προκύψει ποτε σχεση με άτομο που έχετε γνωρίσει στο νετ;

Αν και παλαιότερα αλλα ακομα και τωρα τα κράζουμε κάτι τέτοια, νομίζω πως πλέον δεν είναι και τόσο περίεργο. 

Προσωπικά θα με βόλευε πάρα πολύ γιατί όλη αυτή  η φάση "βγαίνω για να γνωρίσω κάποιον", μου φαίνεται πολύ βαρετό. 

Το ιδανικό είναι να προκύψει σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς να το έχεις επιδιώξει αλλά το ίδιο όμορφα μπορεί να προκύψει και μεσω ίντερνετ.. απο κάποιο φόρουμ ή από facebook γνωστός γνωστου και τα σχετικά. 

Τέλος παντων αν είχατε κάποια όμορφη ή δυσάρεστη γνωριμία, πείτε μας κι εμας... 

Στο νετ ? οχι. Αλλα σε ιντερνετ καφε, ναι.

Η κοπελα με ειδε, της αρεσα, ζητησε τον αριθμο μου απο εναν φιλο μου. κτλ κτλ.

Δημοσ.

Το παράδοξο είναι ότι στις ιστοσελίδες γνωριμιών οι γυναίκες γίνονται επιλεκτικές μέχρι αηδίας. Ακόμη και χάλια εμφανισιακά γυναίκες, επειδή ασχολούνται πολύ μαζί τους, νομίζουν ότι είναι κάτι και μοιράζουν τα άκυρα με το κιλό. Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ότι σε ιστοσελίδες που δεν έχουν ως κεντρικό θέμα τις γνωριμίες, γίνεται τρελό παιχνίδι με καλύτερες εμφανισιακά γυναίκες.

Από αυτές που έχω γνωρίσει εγώ προσωπικά οι συνήθεις κατηγορίες είναι οι εξείς:

1) 18-25 ετών, γκοθοκόριτσο ή κλαρίνο, που θέλει άγριο σεξ με κάποιον που αδιαφορεί. Ίσως η καλύτερη περίπτωση που μπορεί να σου κάτσει online. 

2) 30φεύγα μαμά ή άτεκνη που θέλει άγριο σεξ με κάποιον που αδιαφορεί. Η άτεκνη έκδοση αυτής της κατηγορίας έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι θεόμουρλη. 

3) Παχύσαρκη φοιτήτρια που πιστεύει ότι η μόνη αξία που έχει σαν γυναίκα είναι να σου κάτσει στο πρώτο μισάωρο γνωριμίας για να την προτιμήσεις για σοβαρή σχέση. Επειδή αυτό δεν λειτουργεί, έχει πάει με όλη την ιστοσελίδα γνωριμιών, με τα παιδιά της γειτονιάς, μερικούς λαθρομετανάστες και με μία φίλη της, και ακόμη δεν έχει κάνει σοβαρή σχέση με κάποιον.

4) Κοπέλα που βρίσκεται σε σχέση με κάποιον ο οποίος πήγε φαντάρος/εξωτερικό για σπουδές, και ψάχνει για one night stand. Επίσης καλή περίπτωση! 

Μια εκδοχή για το γιατί οι γυναίκες ξεπερνούν πιο γρήγορα το χωρισμό είναι ότι μισούν πιο συχνά τον προηγούμενο σύντροφό τους. Το μίσος για κάποιον με τον οποίο είχαμε μια σχέση η οποία τελείωσε ενδεχομένως να αποτελεί ένα εξελικτικό μηχανισμό προκειμένου να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Αυτός ο μηχανσιμός ενδεχομένως να “δουλεύει” καλύτερα στη γυναίκα παρά στον άνδρα ο οποίος δεν αναπτύσσει τόσο έντονα αρνητικά συναισθήματα με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ξεπεράσει μια σχέση.

περί ορέξεως, το μίσος βοηθάει αρκεί να το ελέγχεις.

Οι γυναίκες μπορούν να προχωρήσουν με τη ζωή τους πιο γρήγορα μετά από έναν χωρισμό, τουλάχιστον φαινομενικά, επειδή έχουν πολύ περισσότερες επιλογές από τους άντρες. 

• Like 2
Δημοσ.

Οι γυναίκες μπορούν να προχωρήσουν με τη ζωή τους πιο γρήγορα μετά από έναν χωρισμό, τουλάχιστον φαινομενικά, επειδή έχουν πολύ περισσότερες επιλογές από τους άντρες. 

i beg your pardon?

Δημοσ.

Το παράδοξο είναι ότι στις ιστοσελίδες γνωριμιών οι γυναίκες γίνονται επιλεκτικές μέχρι αηδίας. Ακόμη και χάλια εμφανισιακά γυναίκες, επειδή ασχολούνται πολύ μαζί τους, νομίζουν ότι είναι κάτι και μοιράζουν τα άκυρα με το κιλό.

Παίρνω αφορμή από σένα για να σχολιάσω κάτι που το βλέπουμε περίπου 100 φορές σε κάθε σχετικό θρεντ.

Τι φάση ρε μάγκες; Butthurt much "επιλεκτικές μέχρι αηδίας", "νομίζουν ότι κάτι είναι", κλπ;

Όλοι είμαστε επιλεκτικοί εκεί που μας παίρνει. Είναι κακό αυτό όπως ας πούμε το να είσαι αγενής; Δεν είδα ποτέ κανέναν να λέει στον κολλητό του "μαλάκα είσαι πολύ επιλεκτικός, επειδή δηλαδή είσαι έξυπνος κούκλος και πλούσιος νομίζεις έχεις το δικαίωμα να κλάνεις τις 9 στις 10 γυναίκες που σου την πέφτουν".

Όλοι νομίζουμε πως κάτι είμαστε. Υπάρχει κανένας εδώ που πιστεύει πως είναι τίποτα και δεν υπάρχει πάνω του οτιδήποτε "ξεχωριστό";

Όλοι μοιράζουμε άκυρα με το κιλό εκεί που η προσφορά μας πνίγει. Εμένα (και όχι φυσικά μόνο εμένα) μου έρχονται Ν προσεγγίσεις για δουλειά κάθε βδομάδα και στις περισσότερες δεν απαντάω καν. Πολλές από αυτές δεν ασχολούμαι ούτε για να τις διαβάσω, γρήγορο σκανάρισμα 2-3 sec μπας και μου τραβήξει τίποτα το μάτι και κατευθείαν κάδο. Τι θα έπρεπε να κάνω, να πηγαίνω για γνωριμία όπου τους κάβλωσε να με φωνάξουν;

Αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν αρέσουμε όλοι σε όλους και πως όσοι αρέσουν σε πολλούς ρίχνουν άκυρο και σε πολλούς για να τελειώνουμε λίγο με το παραμυθάκι με τις κακές γυναίκες.

• Like 2
Δημοσ.

Παίρνω αφορμή από σένα για να σχολιάσω κάτι που το βλέπουμε περίπου 100 φορές σε κάθε σχετικό θρεντ.

Τι φάση ρε μάγκες; Butthurt much "επιλεκτικές μέχρι αηδίας", "νομίζουν ότι κάτι είναι", κλπ;

Όλοι είμαστε επιλεκτικοί εκεί που μας παίρνει. Είναι κακό αυτό όπως ας πούμε το να είσαι αγενής; Δεν είδα ποτέ κανέναν να λέει στον κολλητό του "μαλάκα είσαι πολύ επιλεκτικός, επειδή δηλαδή είσαι έξυπνος κούκλος και πλούσιος νομίζεις έχεις το δικαίωμα να κλάνεις τις 9 στις 10 γυναίκες που σου την πέφτουν".

Όλοι νομίζουμε πως κάτι είμαστε. Υπάρχει κανένας εδώ που πιστεύει πως είναι τίποτα και δεν υπάρχει πάνω του οτιδήποτε "ξεχωριστό";

Όλοι μοιράζουμε άκυρα με το κιλό εκεί που η προσφορά μας πνίγει. Εμένα (και όχι φυσικά μόνο εμένα) μου έρχονται Ν προσεγγίσεις για δουλειά κάθε βδομάδα και στις περισσότερες δεν απαντάω καν. Πολλές από αυτές δεν ασχολούμαι ούτε για να τις διαβάσω, γρήγορο σκανάρισμα 2-3 sec μπας και μου τραβήξει τίποτα το μάτι και κατευθείαν κάδο. Τι θα έπρεπε να κάνω, να πηγαίνω για γνωριμία όπου τους κάβλωσε να με φωνάξουν;

Αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν αρέσουμε όλοι σε όλους και πως όσοι αρέσουν σε πολλούς ρίχνουν άκυρο και σε πολλούς για να τελειώνουμε λίγο με το παραμυθάκι με τις κακές γυναίκες.

Τα ίδια λέμε πάλι Defacer. Εσύ πρόσθεσες το "κακές γυναίκες". Εγώ απλά έκανα μία παρατήρηση. 

i beg your pardon?

Οι γυναίκες έχουν συνήθως πολύ μεγαλύτερη πρόσφορα από άντρες οπότε μπορούν να προχωρήσουν και πιο εύκολα στη ζωή τους μετά από μία σχέση που τελείωσε. Οι άντρες συνήθως όχι τόσο πολύ. 

Δημοσ.

Τα ίδια λέμε πάλι Defacer. Εσύ πρόσθεσες το "κακές γυναίκες". Εγώ απλά έκανα μία παρατήρηση. 

Δεν περιορίζομαι σε σένα συγκεκριμένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...