Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παράδοξο είναι ότι στις ιστοσελίδες γνωριμιών οι γυναίκες γίνονται επιλεκτικές μέχρι αηδίας. Ακόμη και χάλια εμφανισιακά γυναίκες, επειδή ασχολούνται πολύ μαζί τους, νομίζουν ότι είναι κάτι και μοιράζουν τα άκυρα με το κιλό. Η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ότι σε ιστοσελίδες που δεν έχουν ως κεντρικό θέμα τις γνωριμίες, γίνεται τρελό παιχνίδι με καλύτερες εμφανισιακά γυναίκες.

Σε αυτό το κομμάτι του μηνύματος σου συμφωνώ απόλυτα...άσε που η κάθε γκόμενα ξέρει τα καλά της σημεία και φροντίζει σε κάθε φώτο να τονίζει αυτά και όχι τα αρνητικά της..στη ουσία ικανοποιούν την αυτοπεποίθηση τους αντί να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις ατέλειες τους..

Φυσικά όταν βγαίνουν για πότο επειδή στις ιστοσελίδες έχουν ρίξει άπειρα άκυρα..θεωρούν πως είναι ωραίες και έχουν ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Εννοείται πως ο καθένας μας γνωρίζει το level που μπορεί να χτυπήσει..το θέμα είναι να το καταλάβουν και οι κοριτσούδες..μέχρι τότε καλύτερα να βγαίνεις και να περνάς καλά με φίλους..πάρα να σου ρίχνει άκυρο το κάθε μπάζο :) :P

• Like 3
  • Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι γυναίκες έχουν συνήθως πολύ μεγαλύτερη πρόσφορα από άντρες οπότε μπορούν να προχωρήσουν και πιο εύκολα στη ζωή τους μετά από μία σχέση που τελείωσε. Οι άντρες συνήθως όχι τόσο πολύ. 

Που μένεις; Στην Ελλάδα τουλάχιστον, οι γυναίκες είναι 50.000 περισσότερες από τους άντρες. Στην Θεσσαλονίκη ειδικά που μένω εγώ, να μην σχολιάσω. 200.000 παραπάνω.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που χρησιμοποιούν το ίντερνετ για γνωριμία είναι άντρες οι περισσότεροι. Δεν το κλείνετε, να πάτε να μιλήσετε σε κανέναν άνθρωπο από κοντά;

• Like 2
Δημοσ.

Εκεί που παραθέτω την πρώτη πρόταση τη διάβασες;

Ναι, το διάβασα. Πήρες αφορμή από το δικό μου γραπτό για να μιλήσεις για άτομα που είναι "butthurt" και για "...το παραμυθάκι με τις κακές γυναίκες". Εγώ δεν έγραψα ότι είμαι butthurt, ούτε θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι "κακές" οπότε απορώ γιατί το παρέθεσες.

Που μένεις; Στην Ελλάδα τουλάχιστον, οι γυναίκες είναι 50.000 περισσότερες από τους άντρες. Στην Θεσσαλονίκη ειδικά που μένω εγώ, να μην σχολιάσω. 200.000 παραπάνω.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί που χρησιμοποιούν το ίντερνετ για γνωριμία είναι άντρες οι περισσότεροι. Δεν το κλείνετε, να πάτε να μιλήσετε σε κανέναν άνθρωπο από κοντά;

Κατά τη γνώμη μου αυτό ισχύει. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον έναν ή δύο, φίλους/γνωστούς/συνεργάτες να την θέλουν, άσχετα αν η ίδια μπορεί να τους βρίσκει αδιάφορους. Από την άλλη έχω γνωρίσει άπειρους άντρες που είναι μήνες και χρόνια μπακούρια και που το θεωρούν "τύχη" να βρουν κάποια να ασχοληθεί μαζί τους. 

Φαντάζομαι θα το κλείσουν όταν φύγουν και οι γυναίκες από το διαδίκτυο. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, το διάβασα. Πήρες αφορμή από το δικό μου γραπτό για να μιλήσεις για άτομα που είναι "butthurt" και για "...το παραμυθάκι με τις κακές γυναίκες". Εγώ δεν έγραψα ότι είμαι butthurt, ούτε θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι "κακές" οπότε απορώ γιατί το παρέθεσες.

Τότε δεν ξέρω αν έχουμε στο μυαλό μας το ίδιο πράγμα για το τι σημαίνει η έκφραση "παίρνω αφορμή".

• Like 1
Δημοσ.

Και για να έχουμε να λέμε, που τις γνωρίζετε;

Κάτι που εχω προσέξει (να καταλαβαίνω λάθος?) πολλοί εδώ μέσα όταν επισκέπτεσαι το προφίλ τους γράφει "τελευταία ενέργεια : προσωπικό (μήνυμα)".

Δημοσ.

Και για να έχουμε να λέμε, που τις γνωρίζετε;

Κάτι που εχω προσέξει (να καταλαβαίνω λάθος?) πολλοί εδώ μέσα όταν επισκέπτεσαι το προφίλ τους γράφει "τελευταία ενέργεια : προσωπικό (μήνυμα)".

και?

Δημοσ.

(...)Κάτι που εχω προσέξει (να καταλαβαίνω λάθος?) πολλοί εδώ μέσα όταν επισκέπτεσαι το προφίλ τους γράφει "τελευταία ενέργεια : προσωπικό (μήνυμα)".

Γίνεται παιχνίδι. Τί θες; :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως άρχισα μιλούσα με μια προχτές face  ενώ πήγαινε καλά τώρα δεν μιλάει άλλο, τι κάνω λάθος ρε δεν μπορώ να καταλάβω

Δημοσ.

αυτο ειναι το λάθος, νομίζεις ότι έκανες κάτι λάθος ενω στην πραγματικότητα ειναι στην κοσμάρα τους.

Αν ειχες κάνει κάτι, μάλλον δεν θα ρώταγες

Δημοσ.

Πάντως άρχισα μιλούσα με μια προχτές face  ενώ πήγαινε καλά τώρα δεν μιλάει άλλο, τι κάνω λάθος ρε δεν μπορώ να καταλάβω

Next!

Θέλει και ερώτημα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...