Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γυναίκες έχουν συνήθως πολύ μεγαλύτερη πρόσφορα από άντρες οπότε μπορούν να προχωρήσουν και πιο εύκολα στη ζωή τους μετά από μία σχέση που τελείωσε. Οι άντρες συνήθως όχι τόσο πολύ. 

Kαπως ετσι λειτουργει η κοινωνια μας, υπαρχει ομως μια διαφορα, οι αντρες συνηθως πανε μονο για να απαυτωσουν:lol:

Δημοσ.

Kαπως ετσι λειτουργει η κοινωνια μας, υπαρχει ομως μια διαφορα, οι αντρες συνηθως πανε μονο για να απαυτωσουν :lol:

Και οι γυναίκες το κάνουν αυτό. Απλά δεν το μοιράζονται με τους πάντες! :D

Δημοσ.

αυτο ειναι το λάθος, νομίζεις ότι έκανες κάτι λάθος ενω στην πραγματικότητα ειναι στην κοσμάρα τους.

Αν ειχες κάνει κάτι, μάλλον δεν θα ρώταγες

ναι και στις κανονικές τις αληθινές κοπέλες έξω πάλι δεν κατάφερα κάτι, έχω αλλάξει τόσα σχολεία, σίγουρα  κάπου κάνω λάθος άλλα δεν ξέρω που

Δημοσ.

Και οι γυναίκες το κάνουν αυτό. Απλά δεν το μοιράζονται με τους πάντες! :D

Κοιταξε, είναι θεμα ρολων. Ο αντρας ειναι ο κυνηγος, η γυναικα το θηραμα. Ετσι λοιπον η γυναικα εμφανιζεται να εχει περισσοτερες επιλογες.

Δημοσ.

Κοιταξε, είναι θεμα ρολων. Ο αντρας ειναι ο κυνηγος, η γυναικα το θηραμα. Ετσι λοιπον η γυναικα εμφανιζεται να εχει περισσοτερες επιλογες.

Οι γυναίκες είναι πολύ πιο επιλεκτικές! 

Δημοσ.

Οι γυναίκες είναι πολύ πιο επιλεκτικές! 

Αφου εχει να διαλεξει αναμεσα στους κυνηγους επιλεκτικη θα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουνε αλλαξει νομιζω, δεν ειναι οπως ηταν την δεκαετια του 80 και του 90 εγιναν τελειως διαφορετικες, δυστηχως δεν τις προλαβα εκείνες τις εποχές αλλά απ οτι μου λένε οι παλιοί  ήταν εντελώς διαφορετικά τότε έπεφταν ποιο εύκολα 

• Like 1
Δημοσ.

εχω κανει μια μεγαλη σχεση με ξενη κοπελα απο ιντερνετ που εμενε στη πολη μου και απο κει και περα πολλες μικρες και μεγαλες ιστοριες,πιστευω ειναι ο τροπος της εποχης πλεον, μου φαινεται δυσκολο να παω εξω ρεαλ τιμε να μιλησω απο το ιντερνετ ειναι πιο διακριτηκο και ευκολο 

οι κοπελες απο ελλαδα απλα δεν μιλανε τουλαχιστον σε μενα αλλα εχω βρει αλλα σαιτ γνωριμιων με ξενες που ειναι προσιτες και απο κει κανω αρκετο παιχνιδι, οι ξενοι φαινεται να ειναι ποιο εξοικιωμενοι με αυτα

το ενα σαιτ το βρηκα στο apple store και επειδη ξερω οτι η apple δε βαζει οτι να ναι στο καταστημα ειπα να το δοκιμασω και δεν βγηκα χαμενος το εχω απο το 12

Δημοσ.

Αφου εχει να διαλεξει αναμεσα στους κυνηγους επιλεκτικη θα ειναι.

Μπα, δεν έχεις βρεθεί στη θέση να λες όχι δεν θα πήγαινα μ' αυτήν ούτε αν μου την έπεφτε και να μη σε πιστεύουν;

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να είσαι πιο επιλεκτικός όταν ο ανταγωνισμός παίζει με στρατηγική "πηδάω ο,τι κινείται".

• Like 3
Δημοσ.

εχω κανει μια μεγαλη σχεση με ξενη κοπελα απο ιντερνετ που εμενε στη πολη μου και απο κει και περα πολλες μικρες και μεγαλες ιστοριες,πιστευω ειναι ο τροπος της εποχης πλεον, μου φαινεται δυσκολο να παω εξω ρεαλ τιμε να μιλησω απο το ιντερνετ ειναι πιο διακριτηκο και ευκολο 

οι κοπελες απο ελλαδα απλα δεν μιλανε τουλαχιστον σε μενα αλλα εχω βρει αλλα σαιτ γνωριμιων με ξενες που ειναι προσιτες και απο κει κανω αρκετο παιχνιδι, οι ξενοι φαινεται να ειναι ποιο εξοικιωμενοι με αυτα

το ενα σαιτ το βρηκα στο apple store και επειδη ξερω οτι η apple δε βαζει οτι να ναι στο καταστημα ειπα να το δοκιμασω και δεν βγηκα χαμενος το εχω απο το 12

Ποιο site ειναι αυτο;

Δημοσ.

το τΙντερ μαλλον

Το τιντερ βρε παιδια ειναι αληθεια οτι βρισκει κοριτσια απο την περιοχη σου;  βασικα εκει περα μεσα κατι σοβαρο δεν ξερω αν εχει, μονο ενα match μου ετυχε και αυτη ητανε λεσβια

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει σχεση και εχω βγει αρκετες φορες με κοπελες απο ιντερνετ και δεν αξιζει το κοπο τις περισσοτερες φορες, καλυτερα να "δυσκολευτεις" λιγο να βρεις μια απο κοντα να τη φλερταρεις κτλ

Σε dating sites οι περισσοτερες δε ψαχνουν καν για κατι και τους αρεσει το attention που παιρνουν απο αντρες και τα εκατονταδες μηνυματα που τους στελνουν, μετα ειναι μια μειοψηφια που οντως ψαχνει αλλα νομιζουν εχουν επιλογες (κ ας ειναι μπαζα) επειδη παιρνουν κ αυτες πολλα μηνυματα και κοιτανε να βρουν τον τελειο αντρα.

Οι σωστες και ομορφες κοπελες δεν υπαρχουν καν online εκτος αν εισαι τυχερος και βρεις μια που δε της σρεσει να βγαινει, η ειναι ντροπαλη η μολις εχει μετακομισει στη περιοχη και ψαχνει για παρεα κτλ αλλα λιγο σπανιο να τις πετυχεις

Δεν ειναι πλεον ετσι. Ειμασταν οι κυνηγοι και ηταν τα θηραματα τα παλια χρονια. Τωρα αυτες ειναι ενα κομματι κρεας στο instagram (η φβ κτλ) και μεις τα σκυλια που γαυγιζουμε απο κατω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...