Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχου κάτι ρομαντικοί ...

ρε καταλάβετε ότι 2K17 έχουν πεθάνει αυτά. και η πιο αθώα με τον καιρό αποδεικνύεται λυσσασμένη π@#$%.

η νεολαία σήμερα είναι για τα μπάζα γιατί οι γονείς τους είναι σήμερα 30-35-40. Είναι γονείς που προλάβανε την κοινωνία της πληροφορίας(έχουν μια καλύτερη παιδεία) και ούτε καν σκέφτονται να δώσουν καμιά σφαλιάρα στο παιδί. Του αγοράζουν και τάμπλετ από τα 7 του.

Τα παιδιά αυτά δεν ξέρουν καν τι θα πει σεβασμός, ηθική κλπ. 

καλη η ζωη στο χωριο ε?

https://www.youtube.com/watch?v=PLZGMcwi758 

:-D

• Απαντ. 557
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά, κανένα βιβλίο ψυχολογίας έχετε ανοίξει ποτέ και λέτε τέτοιες βλακείες;

Βιβλίο να ανοίξεις εσύ που δεν ξέρεις ήδη τα πάντα ρε.

Δημοσ.

Ναι, απλά λέω τώρα, εδώ και αρκετές σελίδες συζητάμε για τις άλλες γυναίκες που είναι πολύ επιλεκτικές κλπ.

ΟΚ τότε. Λοιπόν, από προσωπική εμπειρία δεν υπάρχουν γυναίκες golddiggers. Ούτε μία.

Και δεν έχει λόγο κάποιος να μη βρει κοπέλα; Μαν, η διαδικασία της γνωριμίας/φλερτ/σύναψης σχέσης δεν είναι σαν το επιστρατευτικό που έρχεται από μόνο του εκτός κι αν κάνεις εσύ κάτι επίτηδες.

Δε καταλαβες. Καποιος/α που ειναι νορμαλ ανθρωπος θα βρει σχεση μεσο αλλων γνωριμιων η οταν βγαινει να κανει τη βολτα του αν θελει να κανει σχεση. Καποιος που δε μπορει να βρει ιν ριαλ λαιφ η ντροπαλος ειναι, η δε βγαινει γιατι δεν εχει παρεες η εχει το κατι ασχημο πανω του. Το καλο με τα dating sites ειναι οτι προωθεις τον εαυτο σου οπως θελεις και ειναι πιο ευκολο να μιλησεις με κοσμο αν εισαι ντροπαλος. Δε λεω οτι ειναι κακο να ψαξεις ονλαιν γιατι και γω το χω κανει (επειδη δε βγαινω, εχω λιγες παρεες στο εξωτερικο κτλ) αλλα δεν υπαρχει λογος καποιος να προτιμησει το ονλαιν απο το in person.

Γιατί την ηθική και το σεβασμό την μαθαίνεις με το ξύλο.

Επίσης, όλες οι γυναίκες είμαστε πουτάνες

Όχι 2017, ούτε 1017 (π.Χ για να μην παρεξηγιόμαστε) δεν είμαστε.

Ο σεβασμος απο πλευρας γυναικας χαθηκε απο τοτε που εγινε μοδα ο φεμινισμος, φταιμε κ μεις που τη πεφτουμε σε καθε μπαζακι και εχουν ψωνιστει ολες.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί εσείς οι άνδρες τέρατα σεβασμού προς το γυναικείο φύλο από αρχαιοτάτων χρόνων...

Προφανώς, επίσης αν δεν είσαι πανέμορφος δεν έχεις δικαίωμα να έχεις αυτοπεποίθηση, να απορρίπτεις κόσμο και επίσης πρέπει αυτόματα να σέβεσαι και όλο τον ανδρικό πληθυσμό ε;

Δημοσ.

Αυτοπεποιθηση να εχεις αλλα οχι μονο οταν εισαι πασαλιμενη με μεικ απ και να "επιβαλεις" η κοινωνια να αναγνωριζει τη παχυσαρκια σαν κατι ομορφο, οταν εσυ δε γυρνας καν να κοιταξεις εναν παχυσαρκο γιατι δεν ειναι ψηλος, μελαχρινος, με γαλανα ματια και γυμνασμενο σωμα οπως τους αντρες ειδολα που εμαθες απο τις ταινιες ντισνει νομιζοντας οτι ενας τετοιος σου αξιζει γιατι εισαι κ συ μια πριγκιπισσα.

Και ναι να σεβεσαι τον αντρικο πληθυσμο γιατι χωρις τους αντρες δε θα χες ουτε τη τεχνολογια να γραφεις αυτα που γραφεις ηλεκτρονικα σ ενα φορουμ.

• Like 1
Δημοσ.

Και ναι να σεβεσαι τον αντρικο πληθυσμο γιατι χωρις τους αντρες δε θα χες ουτε τη τεχνολογια να γραφεις αυτα που γραφεις ηλεκτρονικα σ ενα φορουμ.

wow απορω πως δεν εχει λοκαριστει το θρεντ ακομα με ολους τους ελληναραδες που επειδη γεννηθηκαν με 1/4 μικροτερο χρωμοσωμα (ή ενα παραπανω) ξαφνικα νομιζουν οτι ειναι συγκρισιμοι με ολους οσους ειχαν τσουτσ**νι στην ιστορια. 

• Like 2
Δημοσ.

Και χωρίς τις γυναίκες οι άνδρες δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν καν, οπότε λογικά όλοι οι άνδρες πρέπει να σέβονται όλες τις γυναίκες;

Υ.Σ Οι υποθέσεις να φανταστώ όσον αφορά το ατόμο μου είναι επειδή με ξέρεις από κάπου; αααα όχι ξέχασα γυναίκα είμαι και εγώ, οπότε έχω στάνταρ προσωπικότητα και αντιλήψεις.

Δημοσ.

Πςς το επίπεδο των επιχειρηματων σου είναι πιο χαμηλό και από τα χαμηλότερα γυναικεία ντεκολτέ που κυκλοφορούν εκεί έξω. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα ντεκολτέ είναι χάρμα οφθαλμων ενώ αυτά που γράφεις είναι τόσο για τα σκουπίδια που ξέρασα λιγάκι στο στόμα μου όταν τα διάβασα.

Δημοσ.

Οτι εχω πει αναφερομαι στις φεμινιστριες οχι στις γυναικες (με το γ κεφαλαιο) γενικα, δε λεω συγκεκριμενα για σενα basketballfan (εκτος αν εισαι απ αυτες, δε γνωριζω).

Δεν ειμαι ελληναρας καθολου αλλα ειμαι εναντιων των γυναικων που μεταχειριζονται και συμπεριφερονται στους αντρες σαν αγορακια και νομιζουν οτι κατι ειναι και οτι δε χρειαζονται κανεναν αλλα ολο κλαιγονται.

wow απορω πως δεν εχει λοκαριστει το θρεντ ακομα με ολους τους ελληναραδες που επειδη γεννηθηκαν με 1/4 μικροτερο χρωμοσωμα (ή ενα παραπανω) ξαφνικα νομιζουν οτι ειναι συγκρισιμοι με ολους οσους ειχαν τσουτσ**νι στην ιστορια.

Δεν θεωρω τον εαυτο μου συγκρισιμο με κανενα που εχει κανει κατι σημαντικο και εχει αφησει ιστορια, υπαρχουν και αντρες και γυναικες οι οποιες εχουν μεγαλυτερα αρ*χιδια απο μενα και το παραδεχομαι, αλλα οι (μοντερνες) φεμινιστριες δεν εχουν καταφερει τιποτα τουλαχιστον αυτες που αφησαν ιστορια πολεμησαν για πραγματικα ισα δικαιωματα ενο αυτες του σημερα κανουν συλλαλητηρια γιατι δε μπορουν να κυκλοφορησουν τοπλεςς

• Like 1
Δημοσ.

Αν το δείρεις θα σε δείρει δεν γλυτώνεις.

Σκέψου εσένα με το αφεντικό σου να σε δέρνει.... Τα ίδια θα έκανες κ εσύ.

εγώ για μια αθώα σφαλιαρίτσα μίλησα. φυσικά και δεν δέρνουμε τα παιδιά 2k17. είμαστε πολιτισμένοι...

Δημοσ.

εγώ για μια αθώα σφαλιαρίτσα μίλησα. φυσικά και δεν δέρνουμε τα παιδιά 2k17. είμαστε πολιτισμένοι...

δεν κανει το εχω δοκιμασει και εφερε αντιθετα αποτελεσματα!!!

Κατι ξερουν οι ψυχολογοι για να λενε ΟΧΙ ξυλο,ουτε στον κωλο καθολου.

Εμας τους παλιους μας εδερναν οι Δασκαλοι και οι γονεις..

Δημοσ.

Εχουνε αλλαξει νομιζω, δεν ειναι οπως ηταν την δεκαετια του 80 και του 90 εγιναν τελειως διαφορετικες, δυστηχως δεν τις προλαβα εκείνες τις εποχές

Δεν ειναι πλεον ετσι. Ειμασταν οι κυνηγοι και ηταν τα θηραματα τα παλια χρονια.

Παιδια, τα πραγματα δεν εχουν αλλαξει και πολύ. Οποια γυναικα προσπαθησει να παιξει το ρολο του κυνηγου ευκολα θα χαρακτηριστει τσουλ*, πορ**, κ*ριολα και λοιπα κοσμητικα.

Δημοσ.

Εγώ στη θέση της ειλικρινά θα απαντούσα πως είναι αδύνατον να σεβαστώ όποιον λέει τέτοιου μεγέθους μαλακίες.

• Like 4
Δημοσ.

Καθολου μαλακιες. Οι γυναικες και συγκεκριμενα οι φεμινιστριες δεν εχουν προσφερει το παραμικρο στην ανθρωποτητα σε σχεση με τους αντρες και αν σκεφτεις οτι πανω απο το μισο πληθυσμο ειναι γυναικες καταλαβαινεις οτι οι προτεραιοτητες τους ειναι αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

@Hellaslover

Σέβεσαι τις "παλιές φεμινιστριες" όπως λες, αλλά ξεκάθαρα δεν έχεις ιδέα τι λέει η φεμινιστικη θεωρία εκτός του ότι μιλάει για ισότητα. Γι'αυτό άλλωστε έχεις και τόσο επιφανειακά επιχειρήματα, γι'αυτό και με κάθε σου μήνυμα μας ανεβαίνει από 5 βαθμούς η μυωπία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...