Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Σου είπαν αυτό Και απάντησες αυτό Νομίζω αυτό εννοούσε ο φίλος απαλλάσσεται λόγω βλακείας. Η ερώτηση μου αφορούσε αυτό: Δικαίωμα μου είναι, όπως είναι και δικαίωμα του άλλου να με χωρίσει και οπότε θέλει. Και στην τελική δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος για να χωρίσεις. Get over it. Έπρεπε να είχα κάνει παράθεση, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην έχει ευκαιρία ο defacer να αποδείξει τον εαυτό του σωστό.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Πρώτον, έκανες παράθεση το ποστ μου και δεύτερον, ρώτησες, "γενικά, τα δικαιώματα πώς ορίζονται;".
panos0100 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Παιδιά εγώ κατάλαβα ότι είτε από κοντά μιλήσεις, ζωντανά δηλαδή είτε από το facebook είναι το ίδιο, μετράει πάρα πολύ τι θα πεις και στις 2 περιπτώσεις, γιατί έχω φίλους που αλλάζουν τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα τους, και ειναι μεσα απο το facebook ολες
Θεkλα Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Παιδιά εγώ κατάλαβα ότι είτε από κοντά μιλήσεις, ζωντανά δηλαδή είτε από το facebook είναι το ίδιο, μετράει πάρα πολύ τι θα πεις και στις 2 περιπτώσεις, γιατί έχω φίλους που αλλάζουν τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα τους, και ειναι μεσα απο το facebook ολες Η το αντίστροφο. Αν η κοπέλα είναι θετικά προδιαθετημενη είτε βλακεια πεις είτε κατι πολυ ψαγμενο, το πράγμα θα προχωρήσει.
Hellaslover Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Είσαι στόκος ή απλά τον παριστάνεις; Ναι, σε κοινωνικό επίπεδο ήταν δικαίωμά σου που το άφησες αναξιοποίητο. Σε επίπεδο σχέσης το δικαίωμα δίνεται ή όχι από τον άνθρωπό σου, οπότε πήγαινε να ρωτήσεις την πρώην. Είσαι στόκος ή απλά τον παριστάνεις; "Federal crime" είναι επίσης και το να πληρώνεται οποιοσδήποτε κάτω από τον βασικό, ή να παίρνει μαύρα. Άρα δε συμβαίνει. Καλά τα πλεονεκτήματα των γυναικών είναι απίθανα, δεν το συζητώ. Μπορεί π.χ. ενίοτε να μη τις παίρνουν εξίσου σοβαρά στη δουλειά, αλλά αν βγάλουν μπούτι έξω και κάτσουν να τις πασπατεύεις πίνουν δωρεάν στο μπαρ. Και τι δε θα έδινα για να είχα και γω αυτό το πλεονέκτημα. Μονο ενας φεμινιστης/φεμινιστρια θα λεγε οτι ειναι δικαιωμα σου να κερατωνεις καποιον. Αυτα ειναι ενα "καλο" του φεμινισμου και των προοδευτικων ανθρωπων.. Να μη βγαζουν μπουτι στο μπαρ και να μη δεχονται κερασμα αν δε τους αρεσει. Ας σοβαρευτουν οι ιδιες και θα τις παρουμε και μεις σοβαρα. Μεχρι τοτε ειναι καλες μονο για πηδημα και τελειωμα στη μαπα, οχι πουθενα αλλου αλλα στη μαπα. Οσο για δουλειες να συνεχισουν να δουλευουν σε γραφεια να σηκωνουν τηλεφωνα, η σε καφετεριες να σερβιρουν κανα καφε γιατι μεχρι εκει φτανουν οι ικανοτητες τους. Παλι καλα που δειχνουν και λιγο βυζι και παιρνουν κανα tip. Οσο για το federal crime αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι νομιμα ειναι καλλυμενες, τωρα αν γινονται παρανομιες τοτε σιγουρα γινονται και δε λεει κατι. Αν δε μπορεις να παραδεχτεις οτι σε πολλες περιπτωσεις οι γυναικες εχουν special treatment τοτε,και βαση τη φωτο που εχεις στο αβαταρ αν εισαι συ, οχι μονο mangina δεν εισαι αλλα και beta cuck.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Για το παραπάνω σεξιστικό παραλήρημα υπάρχει ο φεμινισμός...
g_alkis Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Κλειδωστε το. Σοβαρα τωρα. Τι περιμενετε αλλο; 1
Θεkλα Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Τι περιμενετε αλλο; Να αυτό! Εντυπωσιακό πάντως. Μονο ενας φεμινιστης/φεμινιστρια θα λεγε οτι ειναι δικαιωμα σου να κερατωνεις καποιον. Αυτα ειναι ενα "καλο" του φεμινισμου και των προοδευτικων ανθρωπων.. Να μη βγαζουν μπουτι στο μπαρ και να μη δεχονται κερασμα αν δε τους αρεσει. Ας σοβαρευτουν οι ιδιες και θα τις παρουμε και μεις σοβαρα. Μεχρι τοτε ειναι καλες μονο για πηδημα και τελειωμα στη μαπα, οχι πουθενα αλλου αλλα στη μαπα. Οσο για δουλειες να συνεχισουν να δουλευουν σε γραφεια να σηκωνουν τηλεφωνα, η σε καφετεριες να σερβιρουν κανα καφε γιατι μεχρι εκει φτανουν οι ικανοτητες τους. Παλι καλα που δειχνουν και λιγο βυζι και παιρνουν κανα tip. Οσο για το federal crime αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι νομιμα ειναι καλλυμενες, τωρα αν γινονται παρανομιες τοτε σιγουρα γινονται και δε λεει κατι. Αν δε μπορεις να παραδεχτεις οτι σε πολλες περιπτωσεις οι γυναικες εχουν special treatment τοτε,και βαση τη φωτο που εχεις στο αβαταρ αν εισαι συ, οχι μονο mangina δεν εισαι αλλα και beta cuck.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μπήκα σε thread για γνωριμίες μέσω net και διαβάζω για διαζύγια δικαιώματα διατροφές εισοδήματα και ισότητα των φύλων..... Λείπει η stavi να βάλει το θρεντ σε μια κανονική ροή.
defacer Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Υποθέτω μέχρι τώρα κάποιος θα ήρθε να κλειδώσει αλλά έκανε το λάθος να διαβάσει τι λέγεται και αυτοκτόνησε. 1
Hellaslover Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Αν όντως σε ενδιέφερε το θέμα και διάβαζες και την υπόλοιπη έρευνα, προτού βγάλεις τη διακήρυξη σου ότι η έρευνα "δεν αποδεικνύει ότι γυναίκες πληρώνονται λιγότερο επειδή είναι γυναίκες", θα έφτανες στο σημείο που γράφει ότι: Not all of the gender pay gap can be “explained away” by choices such as college major, occupation, work hours, and time out of the workforce. Discrimination and bias against women in the workplace are also culprits in the pay gap. Άρα ναι, η έρευνα αποδεικνύει ξεκάθαρα αυτό που λέμε. Οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερο επειδή είναι γυναίκες. Καλημέρα καλημέρα. Οταν λεει η basketballfan οτι το κερατωμα ειναι προσωπικη επιλογη και ηθικη και οχι καθολικη δεν ειπες τιποτα. Αλλα το discrimination και bias σε πειραξε, που αυτο και αν ειναι προσωπικη επιλογη για τον ποιον θα προσλαβει στη δουλεια του,και αυτο αν ισχυει ειναι στο ελαχιστο και στον ιδιωτικο τομεα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Γιατί οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων σχετίζονται άμεσα με την εργασία, το εργασιακό περιβάλλον και τα εργασιακά δικαιώματα. Το έμαθα και αυτό.
Hellaslover Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Γιατί οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων σχετίζονται άμεσα με την εργασία, το εργασιακό περιβάλλον και τα εργασιακά δικαιώματα. Το έμαθα και αυτό.Οταν εγω ειμαι το αφεντικο της εταιριας ΜΟΥ δικαιωμα μου αν θα προσλαβω αντρα η γυναικα. Την εταιρια μου την εκανα πριν στειλεις εσυ βιογραφικο και εκτος αν εχεις μετοχες και το 50% δε σου πεφτει λογος. Στον ιδιωτικο τομεα παντα. Αν οντως υπαρχει τετοιο bias θα υπαρχει και λογος..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Αφού είσαι και Αμερική (αν έχω καταλάβει σωστά) δες το Civil Rights of 1964, που απαγορεύει τις διακρίσεις με βάση το φύλο, την εθνικότητα, θρησκεία κτλ
Hellaslover Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Αφού είσαι και Αμερική (αν έχω καταλάβει σωστά) δες το Civil Rights of 1964, που απαγορεύει τις διακρίσεις με βάση το φύλο, την εθνικότητα, θρησκεία κτλ Συμφωνω. Αν υπαρχουν διακρισεις λογο φυλου ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστο, το wage gap εχει να κανει με αλλες επιλογες που κανουν οι γυναικες και οχι επειδη ειναι γυναικες. Αν εγω ειναι μουσουλμανος και δουλευω μια ωρα λιγοτερη την ημερα επειδη θελω να προσευχηθω θα πληρωθω και για μια ωρα λιγοτερο. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις