Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Για αυτο ολη η ευρωπη ειναι τιγκα σε γυναικες γιατρους δικηγορους κτλΣε πολλές χώρες οι γυναίκες γιατροί (για δικηγόρους δεν έχω δει στατιστικές) είναι περισσότερες από τους άνδρες. Σε άλλες είναι λιγότερες. Κάτι φυσιολογικό. Δεν παύει πάντως να ισχύει ότι στην Ευρώπη περισσότερες γυναίκες σπουδάζουν από άνδρες. Όλα υπάρχουν στο site της eurostat. Υ.Γ Δεν ήξερα ότι οι σπουδές αφορούν μόνο την νομική/ιατρική...
gnsX Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά επικρατεί άκρατος σεξισμος. 99% άντρες 3
defacer Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 ^ Επειδή όταν είσαι ηλίθιος, το να μην υπάρχει πρόβλημα σε συγκεκριμένες συνθήκες σημαίνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα γενικά. Επίσης επειδή όταν είσαι ηλίθιος, το να μη διεκδικεί κανείς τα δικαιώματά του (οι γυναίκες την πρόσληψη ως εργάτες στα ναυπηγεία) σημαίνει πως αν τα διεκδικούσε δε θα συναντούσε κανένα πρόβλημα. Όπως εξάλλου γνωρίζαμε από την εποχή που αν ήσουν μαύρος δεν πήγαινες στο τάδε μαγαζί επειδή ήξερες από πριν ότι θα σε πετούσαν έξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Το ότι οι γυναίκες κερδίζουν λιγότερο για ακριβώς την ίδια δουλειά δεν έχει κανένα οικονομικό νόημα. Κανείς δεν θα προσλαμβανε άντρες αν ήταν έτσι. http://ec.europa.eu/justice/gender-equality/gender-pay-gap/index_en.htm
gnsX Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σοφά λόγια defacer όπως πάντα ... Τι έχετε να πείτε για τα άλλα genders; Δλδ διακρίνετε σεξισμο απέναντι τους; Επίσης πέφτω κι εγώ στην παγίδα αλλά πως ξέρετε το gender και βγάζετε στατιστικά; Δλδ επειδή έχει βυζά και τη λένε Σουλα πάει να πει ότι είναι γυναίκα; Σας το πε; Did you just assume their gender;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Οι στατιστικές που έχω παραθέσει, ξέρεις, σε κάτι τόσες σελίδες... Επίσης, έχει σημασία το φύλο με το οποίο σε αντιλαμβάνεται ο εργοδότης. Αν έχεις γεννηθεί γυναίκα και είσαι όμως non-binary, δεν νομίζω ότι ο εργοδότης θα σκεφτεί ότι είσαι non-binary κατά την πρόσληψη, αλλά ότι είσαι γυναίκα.
gnsX Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Οι στατιστικές που έχω παραθέσει, ξέρεις, σε κάτι τόσες σελίδες...Τα στατιστικά βγαίνουν με βάση μόλις 2 φύλα, πράγμα που τα ακυρώνει. Υπάρχουν πολλά περισσότερα. Οι γυναίκες μαζί με τους άνδρες είναι καθαρά πιο ευνοημενοι στον επαγγελματικό τομέα απο όλα τα άλλα φύλα που έχουν μηδενικά ποσοστά Επίσης, έχει σημασία το φύλο με το οποίο σε αντιλαμβάνεται ο εργοδότης. Αν έχεις γεννηθεί γυναίκα και είσαι όμως non-binary, δεν νομίζω ότι ο εργοδότης θα σκεφτεί ότι είσαι non-binary κατά την πρόσληψη, αλλά ότι είσαι γυναίκα.Εσύ ανταποκρινεσαι στην αγγελία, οπότε αν ζητάει γυναίκα και είσαι non-binary μη πας. Άρα εσύ αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου κάπως. Αν δεν λέει τι φύλο ζητάει να πας και να πεις non-binary, καταλαβαίνω ότι οι non-binary βιώνουν ρατσισμό και αδικίες σε σχέση με τις γυναίκες που καταλαμβανουν τις περισσότερες θέσεις
defacer Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Οι γυναίκες μαζί με τους άνδρες είναι καθαρά πιο ευνοημενοι στον επαγγελματικό τομέα απο όλα τα άλλα φύλα που έχουν μηδενικά ποσοστά Επειδή όταν είσαι ηλίθιος, το αν υπάρχει διάκριση (θετική ή αρνητική) για κάποιον εξαρτάται από το ποσοστό αντιπροσώπευσής του στο σύνολο. Για παράδειγμα, οι δισεκατομμυριούχοι είναι μηδενικό ποσοστό επί του συνόλου των φορολογουμένων άρα το φορολογικό και κοινωνικό σύστημα είναι προκατειλημμένο εναντίον τους.
gnsX Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Επειδή όταν είσαι ηλίθιος, το αν υπάρχει διάκριση (θετική ή αρνητική) για κάποιον εξαρτάται από το ποσοστό αντιπροσώπευσής του στο σύνολο. Για παράδειγμα, οι δισεκατομμυριούχοι είναι μηδενικό ποσοστό επί του συνόλου των φορολογουμένων άρα το φορολογικό και κοινωνικό σύστημα είναι προκατειλημμένο εναντίον τους.Ξέρεις και το σύνολο αντιπροσωπευσης του κάθε φύλου; Ρε τόση γνώση σε ενα τοσο δα καραφλο κεφάλι πως χωράει; Πόσοι είναι τελικά οι non-binary σε ποσοστό; Να ξέρουμε αν υπάρχει διάκριση ή όχι
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Πες μας εσύ που φαίνεσαι τόσο σχετικός με το θέμα.
gnsX Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Πες μας εσύ που φαίνεσαι τόσο σχετικός με το θέμα.Σχετικός; Με συγχωρείς αλλά δεν είπα κάπου ότι προσδιοριζομαι σαν αρσενικό, καλό είναι να μη βάζουμε ταμπέλες. Εγώ δε ξέρω, ο/η/το/- defacer ξέρει λέει
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σχετικός άνθρωπος. (δεν έχει γένος η λέξη στα ελληνικά, είναι για όλα τα άτομα το ίδιο) Οπότε τώρα που το ξεκαθαρίσαμε και αυτό, δεν θα ήθελες να πεις τη γνώμη σου, αφού φαίνεται ότι ξέρεις κάτι σχετικό με το θέμα;
gnsX Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σχετικός άνθρωπος...Και που ξέρεις ότι δεν είμαι otherkin; Δλδ non-human. Συνεχίζεις να με χαρακτηρίζεις ενώ εγώ όχι. Ειπα πριν την γνώμη μου, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσες και τις έρευνες οι γυναίκες είναι το 2ο πιο ευνοημενο φύλο σε ότι αφορά την εργασία. Όλα τα υπόλοιπα (μπορεί και 3ψηφιος αριθμός) βιώνουν τον αποκλεισμό. Ο/η/το/- defacer ξέρει ποσοστά όμως λέει, θα μας πει σε λίγο γιατί δεν είναι διάκριση αν είναι μικρά τα ποσοστά λέει. Όπως οι δισεκατομμυριούχοι που ειναι λίγοι και το φορολογικό σύστημα; Ετσι!
scullyist Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 οι γυναίκες είναι το 2ο πιο ευνοημενο φύλο σε ότι αφορά την εργασία. Αυτογκόλ much; Πες μας τώρα ποιο είναι το 1ο πιο ευνοημένο (δεν περιμένω σοβαρή απάντηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις