Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα-Καλημέρα παιδιά,

Εδώ στο insomnia έχω γνωρίσει απίστευτα άτομα,έχω γνωρίσει άτομα που σε έκαναν να νιώθεις πως ανήκεις σε μία μεγάλη παρέα.

Όμως σήμερα,γνώρισα και την άσχημη πλευρά των forum.Έκανα μία συναλλαγή με έναν εδώ πέρα,ο οποίος λέει ότι του πούλησα χαλασμένο πράμα για λειτουργικό και μπλα-μπλα-μπλα (δείτε στις αξιολογήσεις μου για τι πράμα μιλάμε).

Προσπάθησα να τον βοηθήσω να φτιάξει το μηχάνημα αν όντως είχε πρόβλημα,αλλά εκείνος μου μου άρχισε τις μαγκίτσες του στυλ "Έχω τραβήξει βίντεο κτλ" και όταν του είπα να μου το στείλει αυτό το βίντεο,στην αρχή μου είπε "τη γάμησες φιλαράκο" (λες και είμαστε κολλητάρια ένα πράμα) και μετά πέταξε μία σπόντα προφανώς,λέγοντας μου "κύριε (το επώνυμο μου εδώ) θα σου στείλω βίντεο στο email σου".

Το θέμα είναι ότι δεν του έχω στείλει ποτέ το email μου και επίσης,έχω μία υποψία ότι έχω ξεχάσει (πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό) κωδικούς,δεδομένα κτλ στο netbook που του πούλησα και πολύ φοβάμαι ότι έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα.Άλλαξα ήδη κωδικούς σε email,facebook κτλ αλλά ανησυχώ μήπως και έχει αποκτήσει πρόσβαση σε κάποιο άλλο προφίλ που δεν μου περνάει από το μυαλό.

Του έκανα ότι μου ζήτησε,του το έστειλα όπως το ζήτησε (του έστειλα και μία RAM δώρο,ενώ δεν είχε συμφωνηθεί κάτι τέτοιο) και πλέον έχω βρει τον μπελά μου.Και αυτό,γιατί ήθελα να του το δώσω έτοιμο με Windows περασμένα.

Δημοσ.

ωραια απλα τα πραγματα ... πες μας που μενει

και επειδη βαστηκα να μιλησω., καλεσε τον τετ α τετ να ακουσουμε και τις 2 αποψεις γιατι και εσυ 2014 καινουργιος εισαι παλιος δεν λεγεσαι.... δεν λεω οτι λες  ψεματα αλλα αν εχεις δει εσυ εδω μεσα πραγματα, φαντασου εγω που ειμαι 17 χρονια σχεδον

• Like 1
Δημοσ.

Θα μιλήσουμε αύριο στο τηλέφωνο λογικά και ελπίζω να τελειώσει αυτή η ιστορία.Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο τώρα.

ποιο μελος ειναι ρε?

SPY_BAL

Δημοσ.

Εγώ δεν γνωρίζω κανέναν από τους δυό σας και δεν ξέρω τί έχει γίνει. Σε κάθε περίπτωση ή βιντεοσκόπηση έστω σε δικό του χώρο χωρίς την έγκρισή σου είναι παράνομη και διώκεται ποινικά. Και αν σε εκβιάζει κιολας ότι έχει στην κατοχή του βίντεο διώκεται εις διπλούν. Δεν μπορεί να παρουσιάσει τέτοιο βίντεο σε δικαστήριο ως αποδεικτικό στοιχείο επειδή θα το αγνοήσουν. Μοναδική εξαίρεση αν απειλούνταν η ζωή του που δεν ισχύει στην περίπτωση μας. Ο τύπος μάλλον πάει να σου πάρει λεφτά με απειλές οπότε θα μπλέξει άσχημα νομικά αν συνεχίσει. Εσύ από την άλλη να μην προσφερεις υπηρεσίες αν δεν είσαι επαγγελματίας.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ δεν γνωρίζω κανέναν από τους δυό σας και δεν ξέρω τί έχει γίνει. Σε κάθε περίπτωση ή βιντεοσκόπηση έστω σε δικό του χώρο χωρίς την έγκρισή σου είναι παράνομη και διώκεται ποινικά. Και αν σε εκβιάζει κιολας ότι έχει στην κατοχή του βίντεο διώκεται εις διπλούν. Δεν μπορεί να παρουσιάσει τέτοιο βίντεο σε δικαστήριο ως αποδεικτικό στοιχείο επειδή θα το αγνοήσουν. Μοναδική εξαίρεση αν απειλούνταν η ζωή του που δεν ισχύει στην περίπτωση μας. Ο τύπος μάλλον πάει να σου πάρει λεφτά με απειλές οπότε θα μπλέξει άσχημα νομικά αν συνεχίσει. Εσύ από την άλλη να μην προσφερεις υπηρεσίες αν δεν είσαι επαγγελματίας.

καλα το σκισες εσυ!

ο αλλος λεει οτι εχει τραβηξει βιντεο με το προβλημα του  υπολογιστη :P

αλλαζεις κωδικους απο παντου και τελειωσες. σαν τι μπορει να σου κανει δηλαδη?

Δημοσ.

Φίλε μου, αυτό που λέει ο Spect, τον υπολογιστή που έχει πρόβλημα υποτίθεται ότι έχει τραβήξει βίντεο :)

AlienTech, μήπως θα ήταν καλύτερα να τον πάρεις πίσω;

Δημοσ.

πολλοι θελουν να παρουν σουπερ πραμα κ τσαμπα.δε γινονται αυτα.στα μτχ καπως θα μετριασεις τις απαιτησεις σου.

στη τελικη αν δε ταρεσει μπορει να στο γυρισει πισω κ να παει να παρει καινουριο.

Δημοσ.

Φίλε μου, αυτό που λέει ο Spect, τον υπολογιστή που έχει πρόβλημα υποτίθεται ότι έχει τραβήξει βίντεο  :)

AlienTech, μήπως θα ήταν καλύτερα να τον πάρεις πίσω;

Ο τύπος έχει μία αξιολόγηση ενώ εγώ έχω 24 πλέον.Δεν θα είχα πρόβλημα φυσικά,να του επιστρέψω τα χρήματα και να μου στείλει πίσω το netbook ΑΛΛΑ πολύ φοβάμαι ότι έχει κάνει κάποια π#υστιά και θέλει απλά να με κατηγορήσει για να βγάλει κέρδος.

Είναι γενικά ύποπτη η συμπεριφορά του και δεν μπορώ να του πω να το στείλει πίσω,γιατί ποιος ξέρει,πως θα το έχει κάνει το netbook για να με βγάλει εμένα απατεώνα.

Αν δεν είχα τις αμφιβολίες των προσωπικών δεδομένων,απλά θα τον είχα γράψει στα @ρχίδια μου γιατί πολύ απλά,ξέρω πολύ καλά τι έδωσα.Κρίμα πάντως,γιατί από το τηλέφωνο που μιλήσαμε πριν του στείλω το netbook,φαινόταν γαμάτο τυπάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Το 1000στο θεμα που ανοιγεται στο ινσομνια που καποιος λεει οτι το κατηγορουν αδικως για αγοραπωλησια ή κατηγορει καποιον.

Τα πραγματα ειναι απλα.Στις μεταξυ ιδιωτων συναλλαγες,μολις απομακρυνθεις απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

Προφανως δεν επιστρεφεις χρηματα σε καποιον που λεει οτι εχει προβλημα αυτο που του πουλησες και σε απειλει/εκβιαζει/βριζει,εαν εσυ οντας τιμιος,γνωριζεις οτι ηταν μια χαρα οταν το δωσες.

Εαν εισαι απατεωνας,φταιει ο αγοραστης που επεσε θυμα σου.

Και στις δυο περιπτωσεις,τη λυση μπορουν να δωσουν μονο τα δικαστηρια (κοινως μεσω μηνυσης/εγκλησης) και οχι το ινσομνια...

Και στις αγγελιες,οταν βλεπετε απατες (καραμπινατες ή οχι) καντε μια αναφορα.Προσωπικα στα κινεζικα smartphones που γνωριζω,εχω ξεσκιστει να κανω αναφορες για απατεωνες.

Δεν την εχω δει προστατης γιατι παντα θα υπαρχουν προβατα (αγοραστες),απλα δεν γουσταρω τους λυκους (απατεωνες).

• Like 2
Δημοσ.

Έχω τραβήξει βίντεο κτλ" και όταν του είπα να μου το στείλει αυτό το βίντεο,στην αρχή μου είπε "τη γάμησες φιλαράκο" (λες και είμαστε κολλητάρια ένα πράμα) και μετά πέταξε μία σπόντα προφανώς,λέγοντας μου "κύριε (το επώνυμο μου εδώ) θα σου στείλω βίντεο στο email σου".

αυτα υπαρχουν σε μηνυματα?γιατι αν τα εχεις και παιζει με τα προσωπικα σου δεδομενα μπορεις να του κανεις ζημια

Δημοσ.

Είναι που θα πέσεις. Καμία συναλλαγή δεν είναι επικίνδυνη αν μιλάμε για "οκ" άτομα, ενώ όλες έχουν τρελό ρίσκο αν εμπλέκεται κάποιος μ@λ@κ@ς. Τώρα για το θέμα, τι να πω.

Δημοσ.

Έχω τραβήξει βίντεο κτλ" και όταν του είπα να μου το στείλει αυτό το βίντεο,στην αρχή μου είπε "τη γάμησες φιλαράκο" (λες και είμαστε κολλητάρια ένα πράμα) και μετά πέταξε μία σπόντα προφανώς,λέγοντας μου "κύριε (το επώνυμο μου εδώ) θα σου στείλω βίντεο στο email σου".

αυτα υπαρχουν σε μηνυματα?γιατι αν τα εχεις και παιζει με τα προσωπικα σου δεδομενα μπορεις να του κανεις ζημια

Χθες,υπήρχε κανονικά όλη η συνομιλία.Μετά από κάνα 2 refresh ήταν διαγραμμένη και μου έλεγε το insomnia "Έχετε αποκλειστεί από αυτή τη συζήτηση".Να είχε μπει στο λογαριασμό και να διέγραψε τη συνομιλία;;Δεν ξέρω αλλά δεν είναι απίθανο.Εννοείται,πως εγώ άλλαξα τον κωδικό και στο insomnia.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...