DTsuras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 1)Και με τις δύο μπορώ να κανω ΚΑΙ αναλήψεις απο ATM? Έχουν τον ίδιο ποσοστό % χρεωσεις? 2)Ποια ειναι η διαδικασία μεταφοράς τον χρημάτων μου στον πωλητή?Για παραδειγμα, του λεω τον αριθμο Pin και κανει αυτός αιτηση για να τραβηξη χρήματα?Και πως ξερω οτι δεν θα μου τραβηξη παραπανω χρηματα ή να χρησιμοποιήσει το pin για να μου κλεψη αλλα χρηματα στο μελλον?(εφοσον ξερει το PIN) 3)Υπαρχουν εξτρα χρεωσεις απο τραπεζες εκτος απο τα κλασικα? πχ καθε χρόνο(αιτησια συνδρομη) να κρατανε ενα ποσο.
tz3s Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΩΧ θεε μου... ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ PIN??? Δεν ξερω αν το εχεις προσεξει αλλα ΠΑΝΤΟΥ οπου υπαρχει το pin ( ΑΤΜ, γραμμα που σου λενε το 1ο PIN) σου το λεει ετσι : ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ PIN ΣΑΣ. Εχω θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις με αυτα γιατι δεν ξερεις τιποτα... δηλαδη ελεος που ζειτε? Αλλα ας απαντησω στις ερωτησεις σου 1) Η χρεωστικη συνδεεται αμεσα με τον λογαριασμο σου, οποτε τραβαει οτι λεφτα εχεις εκει μεσα. Η προπληρωμενη δεν τραβαει μεσα απο εκει, πρεπει να την γεμισεις με ενα ποσο. Καθε φορα που την γεμιζεις σου κραταει ενα ποσο (2 ευρω συνηθως) και η χρηση της ειναι κυριως για αγορες στο ιντερνετ για μεγαλυτερη ασφαλεια (αφου θα την γεμιζεις με ενα ποσο οχι τρελο) 2) Στον πωλητη θα κανεις ή μεταφορα σε λογαριασμο μεσω ibank ή μεσω τραπεζας... ΠΟΤΕ δεν δινεις στοιχεια της καρτας σου σε αλλον! Μονο αμα εχει στο ιντερνετ ασφαλη σελιδα χρησιμοποιεις την καρτα σου αλλα και παλι δεν ειναι 100% ασφαλες. 3) Προπληρωμενη οπως ειπα καθε φορα που την γεμιζεις. Χρεωστικη οχι.. ειναι η καρτα αναληψεως. Μαζι με το ανοιγμα ενος λογαριασμου σου δινουν μια. Προφανως ομως και δεν ξερεις τιποτα πανω στο θεμα οποτε ΜΗΝ κανεις αγορα χωρις να το ψαξεις το θεμα.. επαναλαμβανω! Μην δωσεις τα στοιχεια της καρτας σου σε κανεναν !!! 1
DTsuras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Βασικα το pin ηταν ως place holder, και τι πληροφοριες δινω για να μου παρει τα χρηματα?
tz3s Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Βασικα το pin ηταν ως place holder, και τι πληροφοριες δινω για να μου παρει τα χρηματα? αντε παλι... Τιποτα δεν του δινεις! Σου δινει αριθμο λογ/μου και τα κανεις καταθεση εσυ
DTsuras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για να καταλαβα, πες θελω να αγορασω ενα προιον στο ebay, και το αγορασω μεσω paypal. Η μεταφορα δεν γινετε σε πραγματικο χρονο? πρεπει να παω να κανω καταθεσεις?..
DTsuras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Επισης, υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να συγκρινω τις καρτες απο διαφορες τραπεζες? κατι σαν λιστα ή πρεπει να περνω τηλεφωνο ξεχωριστα σε καθε τραπεζα?
kostasbm Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 αν καταλαβα δεν εχεις καθολου καρτα ..οτιδηποτε καρτα ????? η εχεις και ψαχνεις να βρεις ποια εχει τις χαμηλοτερες χρεωσεις ???
DTsuras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν εχω καρτα, θελω είτε χρεωστικη είτε προπληρωμενη. Και ψαχνω να βρω απο ποια τραπεζα συμφερει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πηγαινε στην Πειραιως ανοιξε λογαριασμο και παρε καρτα αναληψεως. Αυτη θα ειναι Visa or Mastercard. Αφου εχεις την καρτα. Θα πας στο paypal θα φτιαξεις λογαριασμο και θα συνδεσεις την καρτα σου με το paypal. Θα βαλεις τα στοχιεια σου οπως ακριβως τα εδωσες στην τραπεζα. Ονομα,διευθυνση, αριθμο καρτα (16ψηφια πανω στην καρτα),ημερομηνια ληξης και τον 3ψηφιο αριθμο στην πισω μερια της καρτας. Οταν θα πας να αγορασεις κατι απο ebay θα σε κανει redirect στ paypal οπου εχει συνδεση την καρτα σου και εφοσον εχεις λεφτα μεσα θα τα τραβηξει αυτοματα χωρις να κανεις κατι αλλο
DTsuras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 πηγαινε στην Πειραιως ανοιξε λογαριασμο και παρε καρτα αναληψεως. Αυτη θα ειναι Visa or Mastercard. Ειναι χρεωστικη ή προπληρωμενη?
ioankav Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ειναι χρεωστικη ή προπληρωμενη? Χρεωστική είναι. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/visa-debit (για Visa) http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/mastercard-debit (για MasterCard)
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 οτι ειπε η απο πανω. γενικα η διαφορα αυτων ειναι χρεωστικη καρτα αναληψεως, σε καθε αγορα χρεωνεσαι ενα μικρο ποσο (αναλογα με το ποσο αγορας) προποληρωμενη δεν μπορεις να κανεις αναληψη, πρεπει να την φορτωσεις με λεφτα, δεν σε χρεωνει κανενα ποσο στην αγορα αλλα χρεωνεσαι οταν της βαζεις λεφτα
kostasbm Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 1 ευρω καθε 100 ευρω καταθεσης στη προπληρωμενη μου παιρνει μεσω e banking αλλα για να ανοιξεις λογαριασμο πρεπει να πας καποια χαρτια που τα αναφερει μεσα στο σιτε
question mark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p>Στη προπληρωμένη της τράπεζας Αττική, αν έχεις υπόλοιπο μπορείς να κάνεις ανάληψη του ποσού απ το ATM.<br /> Συνήθως 1€ προμήθεια παίρνει.</p>
DTsuras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Τελικα θα εχουμε εκτπωση στην 500GB Edition ή θα χρεωσουν παραπανω την 1TB?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα