Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχθες εμαθα τους βαθμους μου απο τις πανελληνιες και εγραψα χωρις να τ περιμενω 9000 μορια για 2-4 πεδιο (περιμενα ν πατοσω).. Τ θεμα μ ειναι οτι μαθηματικα και φυσικη εχω να διαβασω απο την πρωτη γυμνασιου. Αμα παω σε ενα τει το οποιο προφανος θ τα εχει αυτα τα μαθηματα θ μπορεσω ν παρακολουθησω? Η θ χρειαστω φροντιστιρια?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βαλεις σκοπο να διαβασεις (να παρακολουθεις , να λυνεις καθε μηνα ασκησεις με αυτα που κανετε , να παραδιδεις τις ασκησεις που σας βαζουν - αν σας βαζουν κλπ ) δεν θα χρειαστεις εξτρα μαθηματα. Το κλειδι ειναι η αποφαση του να διαβασω κι να δωσω το καλυτερο εαυτο μου τοτε μπορει καποιος να καλυψει τα οποια κενα. Ορεξη να εχεις..

Επεξ/σία από Asmodeus21
  • Like 2
Δημοσ.

Αν βαλεις σκοπο να διαβασεις (να παρακολουθεις , να λυνεις καθε μηνα ασκησεις με αυτα που κανετε , να παραδιδεις τις ασκησεις που σας βαζουν - αν σας βαζουν κλπ ) δεν θα χρειαστεις εξτρα μαθηματα. Το κλειδι ειναι η αποφαση του να διαβασω κι να δωσω το καλυτερο εαυτο μου μπορει καποιος να καλυψει τα οποια κενα. Ορεξη να εχεις..

Απο την ωρα που δεν ξερει πως να λυνει εξισωση ή ενα ολοκληρωμα, δεν θα μπορεσει και να παρακολουθησει.

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχουν σχολες σε αυτα τα πεδια που να μην εχουν μαθηματικα-φυσικη? η ν μην ειναι υποχρεωτικα?

Δημοσ.

Προφανώς για να έγραψες 9000 κάτι ελάχιστα τα ξέρεις οπότε το πιο λογικό και οικονομικό ειναι να πιάσεις απ ΄την αρχή την άλγεβρα α,β λυκείου και τα μαθηματικά κατευθυνσης της γ λυκείου για αρχή.Το ίδιο και στην φυσική.Κι αν είσαι και μερακλής διαβασε και γεωμετρία αν και μάλλον θα σου χρειαστεί λιγότερο.

Όπως και να χει αν ο καθηγητής είναι σοβαρος, θα ξέρει τις αδυναμίες των φοιτητών και θα κάνει κάποια μαθηματική εισαγωγή.

Υπέρ της παρακολούθησης δεν είμαι αλλά αν δεν διαβάζεις έστω μια ώριτσα κάθε 1-2 μέρες δεν θα τελειώσεις όπου κι αν μπείς.Εύκολο πτυχίο δεν υπάρχει.(εκτός απ τα φιλολογικά  :devil: )

Σε καμία περίπτωση μην πληρώσεις για φροντιστήριο!!!

Δημοσ.

Απο την ωρα που δεν ξερει πως να λυνει εξισωση ή ενα ολοκληρωμα, δεν θα μπορεσει και να παρακολουθησει.

Θα ψαξει κι θα βρει τη μεθοδολογια κι αν εχει καποια απορια γι αυτο ειναι ο καθηγητης να του την εξηγησει ακομη κι αν ειναι κατι που ειναι απο την υλη του λυκειου (θεωρω οτι τις γνωσεις του γυμνασιου πανω κατω κι με ενα φρασκαρισμα τις εχει). Με δουλεια ολα γινονται αλλα μιλαω για δουλεια.

Δημοσ.

Θα ψαξει κι θα βρει τη μεθοδολογια κι αν εχει καποια απορια γι αυτο ειναι ο καθηγητης να του την εξηγησει ακομη κι αν ειναι κατι που ειναι απο την υλη του λυκειου (θεωρω οτι τις γνωσεις του γυμνασιου πανω κατω κι με ενα φρασκαρισμα τις εχει). Με δουλεια ολα γινονται αλλα μιλαω για δουλεια.

σε βρισκω πολυ αισιοδοξο. ισως πρεπει να ξεκινησει απο τα πολυ βασικα. τα κενα στα μαθηματικα ειναι τεραστιο προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Μαζεψα 9000 μορια επειδη εγραψα αοδε 19 κα αεππ 15 .μαθηματικα και φυσικη με το ζορι ενα 2αρι.Το να αρχισω ν διαβαζω απο την αρχη τα μαθηματικα και φυσικη μου φαινετε χλωμο.Εχω ορεξη ν διαβασω για το πτυχιο αλλα οχι ετσι. Αμα γνωριζεται καποιες σχολες που να μην εχουν μαθηματικα κ φυσικη για να τις βαλω κορυφη στο μηχανογραφικο αλλιως με κοβω για ιεκ, ευχαριστω :)

Δημοσ.

Τι κατεύθυνση ήσουν?Θετική ή Τεχνολογική? Γιατί δεν βλέπεις πόσα μόρια βγάζεις και στο 3ο πεδίο?Αφού πάτωσες τελείως στα κατεύθυνσης που έχουν και την μεγαλύτερη βαρύτητα τότε ακόμα και με μειωμένο συντελεστή βαρύτητας (0,9 από 1,3) πιο κάτω δεν νομίζω να βγάζεις.

Στο 3ο πεδίο έχει καλά ΤΕΙ με καλή επαγγελματική αποκατάσταση...και χωρίς καθόλου μαθηματικά.

Εγώ Τεχνολογική ήμουν όταν έδινα (το μακρινό 2003) και έβγαζα 9560 περίπου στο 2ο & 4ο πεδίο...αλλά επειδή όπως και συ πάτωσα σε φυσικομαθηματικά στο 3ο πεδίο έβγαζα 500-600 μόρια παραπάνω. 

Πραγματικά αν όπως λες πήρε 2 σε Μαθηματικά και Φυσικά τότε δεν μπορώ να φανταστώ να βγάζεις λιγότερα μόρια στο 3ο πεδίο. 

Δημοσ.

Μαζεψα 9000 μορια επειδη εγραψα αοδε 19 κα αεππ 15 .μαθηματικα και φυσικη με το ζορι ενα 2αρι.Το να αρχισω ν διαβαζω απο την αρχη τα μαθηματικα και φυσικη μου φαινετε χλωμο.Εχω ορεξη ν διαβασω για το πτυχιο αλλα οχι ετσι. Αμα γνωριζεται καποιες σχολες που να μην εχουν μαθηματικα κ φυσικη για να τις βαλω κορυφη στο μηχανογραφικο αλλιως με κοβω για ιεκ, ευχαριστω :)

E τοτε ψαξε κατι αλλο , γιατι το να πιασεις κατι μονος σου απο την αρχη απαιτει πολυ δουλεια.

Δημοσ.

αν εγραψες 2 στα μαθηματικα, δεν θελω να σε πικρανω αλλα μαλλον εχεις κενα ακομα και στις γνωσεις δημοτικου. θες 2 χρονια εντατικα ιδιαιτερα και παλι δεν θα φτασεις στην υλη της 3ης λυκειου.

• Like 1
Δημοσ.

Στις πιο πολλες σχολες οπως πχ σε αυτη που τελειωσα (ηλεκτρολογος μηχανικος τει) κανουν μαθηματικα απο την αρχη σχεδον αν εχεις τα βασικα αν διαβαζεις δεν θα εχεις θεμα.

Δημοσ.

Στις πιο πολλες σχολες οπως πχ σε αυτη που τελειωσα (ηλεκτρολογος μηχανικος τει) κανουν μαθηματικα απο την αρχη σχεδον αν εχεις τα βασικα αν διαβαζεις δεν θα εχεις θεμα.

δηλαδη χωρις προηγουμενες γνωσεις αλλα μ διαβασμα τα περνας?

3το πεδιο βγαζω 9800 μορια οποτε δεν πιανω τπτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...