Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη χωρις προηγουμενες γνωσεις αλλα μ διαβασμα τα περνας?

3το πεδιο βγαζω 9800 μορια οποτε δεν πιανω τπτ

Αν κρίνω απο το δικό μου ΤΕΙ που έχουμε μείνει όλοι, όχι.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι εννοεις χωρις γνωσεις δεν ξερεις καθολου μαθηματικα ?

Δημοσ.

Ναι, αλλά θέλει διάβασμα όχι μαλακίες.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ δύσκολο, ειδικά αν έχεις κενά στα μαθηματικά- φυσική. Στο πανεπιστήμιο θεωρείται δεδομένο ότι γνωρίζεις την διδακτέα ύλη του σχολείου, οπότε μη βασίζεσαι σε εισαγωγικά μαθήματα, επιείκεια του διορθωτή κλπ.

Σε συμφέρει να κινηθείς έξυπνα: δεδομένης της αναμενόμενης πτώσης των βάσεων, ψάξε σχολές με 12,000 μόρια και κάτω που δεν έχουν σχεδόν καθόλου μαθηματικά, φυσική. Πρόχειρα τα τμήματα Γεωγραφίας που υπάγονται στο 2ο πεδίο νομίζω είναι καλή επιλογή.

Θα πρότεινα να δηλώσεις και τα τμήματα Νοσηλευτικής. Λέγεται ότι θα πέσουν οι βάσεις, οπότε ίσως πιάσεις κάποιο επαρχιακό τμήμα.

Δημοσ.

αν εγραψες 2 στα μαθηματικα, δεν θελω να σε πικρανω αλλα μαλλον εχεις κενα ακομα και στις γνωσεις δημοτικου. θες 2 χρονια εντατικα ιδιαιτερα και παλι δεν θα φτασεις στην υλη της 3ης λυκειου.

εγραψα 5 μαθηματικα κατ δλδ μονο την αποδειξη, περασα στατιστικο οπα και θελω ενα μαθημα για πτυχιο. δεν ηξερα να λυνω ουτε το πιο απλο ολοκληρωμα κατι που ειναι σχεδον σαν μια προσθεση στην σχολη στατιστικης. καθισα εμαθα καλα τους απειροστικους λογισμους ενα χρονο και εμαθα την υλη των μαθηματικων κατ και πολυ βαθυτερα. μην αποπαιρνεις το παιδι και τον τρομαζεις οτι θελει 2 χρονια ιδιαιτερα για τα μαθηματικα ενος τει που μαλλον θα μαθει μηχανικα 5-6 πραγματα απ εξω και θα το περασει καποτε.

Δημοσ.

εγραψα 5 μαθηματικα κατ δλδ μονο την αποδειξη, περασα στατιστικο οπα και θελω ενα μαθημα για πτυχιο. δεν ηξερα να λυνω ουτε το πιο απλο ολοκληρωμα κατι που ειναι σχεδον σαν μια προσθεση στην σχολη στατιστικης. καθισα εμαθα καλα τους απειροστικους λογισμους ενα χρονο και εμαθα την υλη των μαθηματικων κατ και πολυ βαθυτερα. μην αποπαιρνεις το παιδι και τον τρομαζεις οτι θελει 2 χρονια ιδιαιτερα για τα μαθηματικα ενος τει που μαλλον θα μαθει μηχανικα 5-6 πραγματα απ εξω και θα το περασει καποτε.

ωραια προσεγγιση τι να πω. να σου πεσει κανα συνημιτονο πουθενα και να το κοιτας λοξα μπας και θυμηθεις τι ειναι. αυτα ειναι πασαλιματα και καποια στιγμη θα τα βρεις μπροστα σου.

Δημοσ.

Πάνε σε σχολές όπως της νοσηλευτικής, ηλεκτρολογίας(δεν έχει πολλά μαθηματικά από ότι με είπε ένας γνωστός),τίποτα βιβλιοθηκονομίας(ή κάπως έτσι), μάρκετινγκ, βοηθοί ιατρικών εργαστηρίων(ή κάπως έτσι), διατροφολογίας και εάν το έχεις τίποτα ντιζάην.

Επιλογές υπάρχουν αρκετές με σχολές με καθόλου ή ελάχιστα μαθηματικά.Προσωπικά θα πήγαινα σε παραϊατρικές επιλογές που σίγουρα δεν έχουν (ιδιαίτερη) σχέση με μαθηματικά και το αντικείμενο είναι αρκετά επιθυμητό και στο εξωτερικό.

Ακόμη μπορεί απλά να πας σε άλλη σχολή που χρειάζεται μέτρια μαθηματικά και να το κάμεις σαν κομμάντο με παπάδες-αντιγραφές-παπαγαλία.

Τέλος,εάν μπορείς, δες το και για το εξωτερικό για κανένα B.Sc σε σχολές που δεν χρειάζονται καθόλου μαθηματικά και αναζητούν μόνο βαθμούς-γνώσεις σε αυτά που πήγες τόσο καλά.

Δημοσ.

Μαλλον θα δηλωσω πρωτη επιλογη το αει επιστημης της θαλασσας στην μυτιλινη, ειδα τ προγραμα του και δεν ειχε μαθηματικα ,μονο λιγο φυσικη... Σας ευχαριστω ολους

Δημοσ.

αει επιστημης της θαλασσας στην μυτιλινη,

Τι 'ν τούτο?? Ψάξτε το λίγο ρε παιδιά και μην δηλώνετε ότι να ναι...

Δημοσ.

Μαλλον θα δηλωσω πρωτη επιλογη το αει επιστημης της θαλασσας στην μυτιλινη, ειδα τ προγραμα του και δεν ειχε μαθηματικα ,μονο λιγο φυσικη... Σας ευχαριστω ολους

Δηλώνεις απλά για να δηλώσεις;

Δημοσ.

Δηλωνω οτι μπορω ν τελειωσω. Εκτος αυτης της σχολης δεν βρηκα καποια αλλη που να μην εχει φυσικη/μαθηματικα οποτε.

Δημοσ.

Είσαι από Λέσβο;

Γιατί αν έχεις την οικονομική δυνατότητα,ψάξου και για άλλες λύσεις στην περιοχή σου,κολλέγια και τέτοια, αντί να πας σε μια σχολή που δεν σ αρέσει απλά για να τελειώσεις κάτι.

Είναι και 4 χρόνια αυτά (τουλάχιστον),δεν χωράνε επιπολαιότητες.

• Like 1
Δημοσ.

ηλεκτρολογίας(δεν έχει πολλά μαθηματικά από ότι με είπε ένας γνωστός),

μαλλον ο γνωστος σου δεν εχει πατησει ποτε στην σχολη  :lol:  :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω σε ποιο ΤΕΙ αναφέρεσαι με "μηχανικά 5-6 πράγματα απ΄ έξω".

Ο ts λέει οτι χλωμά θα κάτσει να διαβάσει μαθηματικά από την α' γυμνασίου. Εγώ απορώ πως έφερε τα 9000 μόρια χωρίς να έχει διαβάσει τίποτε από μαθηματικά από την α' γυμνασίου. Το 2005 διαβάζαμε σαν γαϊδούρια με τα παλούκια που έβαλαν στα μαθηματικά κατεύθυνσης τότε και έφερα 11-12 με το 70% κάτω από την βάση, και στα μαθηματικά γενικής δύσκολα έβαλαν. Όσοι δεν διάβαζαν τίποτα από 2-3 και κάτω.

Τέλος πάντων. TS αν θες να αποφύγεις σχολές ΤΕΙ με μαθηματικά να αποφύγεις τμήματα σχολών ΣΤΕΦ (σχολές τεχνολογικών εφαρμογών), οτι βρίσκεται στο 4ο πεδίο δηλαδή. Γενικά σε όλα αυτά τα ΤΕΙ υπάρχουν 3 μαθηματικά, του 1ου, 2ου, 3ου εξαμήνου. Γενικά, στο 1ο θα ασχολειθείτε με οτι κάνατε στην 3η λυκείου και επιπλέον κάποια πράγματα παραπάνω. Στο 2ο με στατιστική και διάφορα θέματα σχετικά με αυτή που είναι δυσκολότερα του 1ου εξαμήνου. Στο 3ο διαφορικές εξισώσεις που είναι αρκετά δύσκολες. Απο σχολή σε σχολή υπάρχουν διαφορές στην ύλη ως προς τα παραπάνω, εγώ μίλησα γενικά τι ισχύει. Τα δε βιβλία που μοιράζουν ορισμένοι καθηγητές, ακαταλαβίστικα πραγματικά.

Δημοσ.

Oχι δεν ειμαι απο λεσβο..η δευτερη επιλογη μου αντι για τει ειναι ιεκ μαγειρικης που εχω δουλεψει μαγειρας και μου αρεσει, απλος προσπαθω ν αποφυγω αυτην την επιλογη διοτη εχει γεμισει ο τοπος μαγειρες.. Εψαξα τα τει ξανα και βρηκα δυο που με ενδιαφερουν, το ενα ειναι τεχνολογος γεωπονος και το αλλο τεχνολογια τροφιμων ..Αμα καποιος γνωριζει κατι για το επιπεδο μαθηματικων-φυσικης εκει να μου το πει, ευχαριστω :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...