JohnnypR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Θα θελα τη βοήθειά σας παρακαλώ. Είμαι μεταξύ των τριών (πιο πολύ μεταξύ iphone και xiaomi). Έχει κανείς το xiaomi? Αξίζει?
p_under Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 έχω το mi4 3GB LTE στα χέρια μου, δεν θα σου πω αν αξίζει ή όχι, γιατί η σύγκριση είναι ανούσια. διαφορετικές πλατφόρμες, δυνατότητες, μάρκες και ΤΙΜΗ (διπλάσια έχει το iphone.) γενικά σαν συσκευή μέχρι στιγμής είναι απροβλημάτιστη πάντως.
Papakitou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Φιλε μου τι αν αξιζει ακριβως; Οι τιμες ειναι διαφορετικες.. Το οτι το iphone αξιζει τα μισα λεφτα ειναι αλλο θεμα. Xiaomi απο μενα
kostas8080 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Φίλε αν έχεις την δυνατότητα να πάρεις iPhone 6... Κοίτα καλύτερα Samsung galaxy s6 edge ή Note 4
newsformobiles Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Από τα 3 σίγουρα καλύτερο είναι το Mi4. Βέβαια το Iphone είναι άλλη κατηγορία, οπότε δεν ξέρω πως μπορείς να το συγκρίνεις. Είναι άλλης φιλοσοφίας, λογικής, τιμής και εμφάνισης στην καφετέρια. Πάντως από τα άλλα δύο, το Mi4 είναι καλύτερο. Βέβαια ανάλογα με το πότε περίπου σκέφτεσαι να πάρεις το κινητό, γιατί από οκτώβριο βγαίνει Mi5 και Oneplus 2.
dialer1453 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχει σύγκριση, όπως δεν υπάρχει και στην τιμή. Από τη μία έχεις ένα state-of-the-art προϊόν και από την άλλη δυο κινέζικα wannabe high end. Aν προσθέσεις και το τεράστιο πλεονέκτημα που λέγεται ios, δεν υπάρχει καν θέμα αν διαθέτεις τα χρήματα για iphone.
voldemort Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Θα θελα τη βοήθειά σας παρακαλώ. Είμαι μεταξύ των τριών (πιο πολύ μεταξύ iphone και xiaomi). Έχει κανείς το xiaomi? Αξίζει? Καποια στιγμη θα πρεπει ολοι να μαθουμε να ξεχωριζουμε λειτουργικα και δυνατοτητες. Το xiaomi εχει 280,το iphone 6 εχει 600 και το oneplus 410 στην βασικη εκδοση ολα. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ... Μπορεις να παρεις π.χ iphone 6 στα 600 και εισαι αναμεσα σε κινεζικα με το 1/3 και 2/3 του iphone της τιμης του;Ψιλοκουλο κατα την αποψη μου... Εαν μπορεις να παρεις το iphone 6 παρε ενα note 4 ή ενα s6 π.χ...ή μια αλλη ναυαρχιδα της επιλογης σου. Δεν υπάρχει σύγκριση, όπως δεν υπάρχει και στην τιμή. Από τη μία έχεις ένα state-of-the-art προϊόν και από την άλλη δυο κινέζικα wannabe high end. Aν προσθέσεις και το τεράστιο πλεονέκτημα που λέγεται ios, δεν υπάρχει καν θέμα αν διαθέτεις τα χρήματα για iphone. Εσυ σε ποια εποχη εχεις κολλησει που θα μας πεις και το iphone state-of-the-art; Σε πληροφορω οτι τα issues του ios ειναι πολλαπλασια του Android.Ξεκολλα...ουτε το split view δεν θα μπορει να τρεξει στην εκδοση 9 και λες στον αλλον να ριξει 600 ευρω απατα... Ενω η cpu του iphone με αυτα που εχουν βγει τρωει σκονη στην στιγμη... Απο την εκδοση jellybean εδω και χρονια δεν εφαγα ουτε ενα restart ουτε ενα σβησιμο.Φιλοι με iphone ναι. υγ(προς ts):πες μας και για ποια χρηση το ζητας.
JohnnypR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Θα ήταν καλύτερο να τα κρίνουμε σαν value for money αντικειμενικά. Ας αφήσουμε το όνομα και το lifestyle και ας επικεντρωθούμε στις συσκευές. Η xiaomi έχει αυτή την ομάδα: http://www.mi.com/en/founder/ Αν είχαν έδρα στην Αμερική ή την Ευρώπη ο κόσμος θα είχε σίγουρα καλύτερη αντίληψη για τη xiaomi. (Θα είχε και άλλο όνομα). Σύγκριση που θα προτιμούσα: Ταχύτητα (επεξεργαστής κτλ), κάμερα, ανάλυση οθόνης, διάρκεια μπαταρίας, vfm και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά. Για έναν ξαδερφό μου ρωτάω. Προσωπικά έχω ακόμη το Galaxy Nexus και τώρα πάω για το Moto X γιατί είναι "ίδιο"
voldemort Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Θα ήταν καλύτερο να τα κρίνουμε σαν value for money αντικειμενικά. Ας αφήσουμε το όνομα και το lifestyle και ας επικεντρωθούμε στις συσκευές. Η xiaomi έχει αυτή την ομάδα: http://www.mi.com/en/founder/ Αν είχαν έδρα στην Αμερική ή την Ευρώπη ο κόσμος θα είχε σίγουρα καλύτερη αντίληψη για τη xiaomi. (Θα είχε και άλλο όνομα). Σύγκριση που θα προτιμούσα: Ταχύτητα (επεξεργαστής κτλ), κάμερα, ανάλυση οθόνης, διάρκεια μπαταρίας, vfm και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά. Για έναν ξαδερφό μου ρωτάω. Προσωπικά έχω ακόμη το Galaxy Nexus και τώρα πάω για το Moto X γιατί είναι "ίδιο" Σε αυτα που ρωτησες πας με το 1/3 των χρηματων xiaomi. Εαν γουσταρει ο ξαδερφος σου να ριξει αερα-πατερα...ας παει iphone 6.Απλα ειναι τα πραγματα.
JohnnypR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για να προλάβω όσους πουν ότι δεν χρειάζεται, πρόκειται για άλλον και για προσωπική απορία λόγω του http://goo.gl/owTNMjσε περίπτωση που η αγορά γίνει από κατάστημα εντός Ελλάδος.
GianniSM Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μεταξύ των 3, και εγώ Xiaomi ψηφίζω. Βασικά πολύ δύσκολα θα προτείνω ποτέ μηλοτηλέφωνο γιατί τα θεωρώ υπερβολικά υπερτιμημένα. Όπως σωστά είπαν πιο πάνω, αν μπορεί να δώσει 600, υπάρχουν φοβερές ναυαρχίδες android, S6, G4, Note 4.
karaLRS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 xiaomi mi4 και τα υπόλοιπα πήγαινε στην ρώμη τριήμερο...
arma1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 xiaomi και απο μενα, οτι θα εκανες με κινητο των 600 ευρω θα το κανεις με αυτο και με το παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα