Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κοινότητα, ενδιαφέρομαι να ανοίξω κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και e-shop και είμαι στη φάση εύρεσης προμηθευτών χονδρικής εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο κομμάτι αυτό;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Ρωτώντας στα φορουμς δεν ανοίγεις επιχείρηση αλλα την κλείνεις, για να ανοίξεις μια επιχείρηση πρεπει να εχεις εργαστεί επανω σε αυτο το αντικείμενο καποια χρονια, και αφου δεις οτι μπορείς και διαθέτεις και τα κεφάλαια, τοτε ναι

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με τις γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα (infoquest, oktabit κλπ) αλλά και στο εξωτερικό (aliexpress, alibaba κλπ) τις γνωρίζουμε ψάχνουμε όμως και εναλλακτικές.

Ρωτώντας στα φορουμς δεν ανοίγεις επιχείρηση αλλα την κλείνεις, για να ανοίξεις μια επιχείρηση πρεπει να εχεις εργαστεί επανω σε αυτο το αντικείμενο καποια χρονια, και αφου δεις οτι μπορείς και διαθέτεις και τα κεφάλαια, τοτε ναι

Αγαπητέ Νίκο, η εμπειρία και η τεχνογνωσία υπάρχει, το μαρκετινγκ υπάρχει τα κεφάλαια επίσης τώρα είναι η ώρα των προμηθευτών για να μετρήσουμε τα κουκιά και να ολοκληρωθεί το business plan.

Πλέον με τις πληροφορίες που μπορείς να αντλήσεις από τα forums όχι μόνο ανοίγεις επιχείρηση φτιάχνεις και ατομική βόμβα αν θέλεις ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτώντας πας στην πόλη. 

Δημοσ.

Ξεκίνησες λίγάκι ανάποδα.

Π΄ρωτα έχεις προμηθευτές και μετά κάνεις τήν δουλειά.

Εγω έχω τα λευτά να ανοίξω χειμωνιάτικο μαγαζί που να πουλάει καρπούζια το χειμόνα και της γνώσεις καί το ''μαρκετινκ'' τι θα κάνω θα ανοίξω μαγαζί με καρπούζια??απο που θα τα πέρνω?πώσο θα τα πέρνω?

Και να σου πω και το ανάποδο άν εγώ είχα πχ θείο στην κίνα και είχε εργοστάσιο με καποιοα προιόντα τότε θα έψαχνα το χρήμα να κάνω δουλεια εδώ σε συνεργασία με αυτόν.ξέρω δέν ξέρω την δουέια και το μάρκετινκ αφου εχω το προμηθευτή μπορώ να την κάνω.

Εφόσον θα πουλάς κάποιοα προιόντα πρέπει πρώτα να δείς απο που θα τα πέρνεις και πόσο κτλ κτλ και μετά πάς να κάνεις την δουλειά, τα οιπόλοιπα χρήμα,μάρκετινκ κτλ κτλ κτλ όλοι τα έχουν.

Με εκτίμηση πάντα/

Δημοσ.

Αγαπητέ Μάστορα, κανείς δεν είπε ότι άνοιξε, το λέω ξεκαθαρά στο πρώτο μήνυμα, ενδιαφέρομαστε να ανοίξουμε και είμαστε στη φάση εξεύρεσης προμηθευτών, πόσο πιο λιανά να το κάνω;

Ψάχνουμε εναλλατικές προτάσεις για προμηθευτές εκτός τις κλασικές ελληνικές εταιρείες όπως οκταμπιτ ινφοκουεστ και εξωτερικου αλιμπαμπα κλπ, όποιος ξέρει, ας προτείνει.

Μας πιάσατε από την μούτσκα και μας χρεοκοπήσατε ακόμη δεν ανοίξαμε να πούμε :D

Κάνε έναν κόπο και διάβασε τα μηνύματα μου και θα λυθούν όλες σου οι απορίες.

Δημοσ.

Αχαχαχα οκ σόρυ...

Λοιπόν απο προσωπική εμπειρία θα σου πώ.

Οταν ήθελα να πάω μνήμες ραμ 20 κομμάτια είχα στείλει πάρα πολλά email σε πολές γνωστές και μή εταιρίες που κατασευάζουν μνήμες ράμ πχ είχα στείλει στην kingstone, crosair  και σε πολλές άλες απο όλες αυτές οι περισότερες δέν απάντησαν η kingston που απάντησε μου είπε οτι στην ελλάδα προμιθέυουμε μνήμες μόνο στο πλαίσιο και με παράπεμψαν να πάω εκεί να της πάρω στην τιμή που της έχουν αυτοί. Μόνο 1 εταιρία απάντησε και μου έδωσε προσφορά όντος φτινότερα απο οτι ελλάδα αλλά μου είπαν και μεταφορικά 60 ευρό οπότε μου βγαίναν ακριβότερα...

Κατεληξα και της πέρνω απο ελλάδα σιγά σιγά δέν της θέλω όλες μαζί άμεσα.

Θέλω να καταλήξω στο οτι οι μεγάλες μάρκες έχουν ήδη κάποιον που συνεργάζονται και δέν ασχολούντε με άλους εκτός αν πάρεισ μεγάλεσ παραγελίες δέν ξέρω τι παίζει εκεί.

Ενα καλό σιτε το οποίο είναι γενικό οχι για ηλεκτρονικά συκγεκριμένα είναι αυτό http://www.made-in-china.com/

Αναφέρεται σε αυτό που ψάχνεις μπορείς να παραγείλεις κάποιο προιόν σε μεγάλες ποσότητες με πολύ καλές τιμές αλλά όπος θα δείς σε μάρκες νωστές οι τιμές είναι ίδιες με εδώ αλλά δέν το έχω ψάξει καλά.

Εγώ ήθελα πχ να παραγείλω μπλουζάκια διαφιμιστικά έχει καλές τιμές αλλά για μεγάλες ποσότητες.

Εστειλα μηνύματα σε 3-4 και μου απαντησαν όλοι εκτός απο έναν

Ελπίζω να βοήθησα λίγάκι

Δημοσ.

Αγαπητέ Μάστορα, κανείς δεν είπε ότι άνοιξε, το λέω ξεκαθαρά στο πρώτο μήνυμα, ενδιαφέρομαστε να ανοίξουμε και είμαστε στη φάση εξεύρεσης προμηθευτών, πόσο πιο λιανά να το κάνω;

Ψάχνουμε εναλλατικές προτάσεις για προμηθευτές εκτός τις κλασικές ελληνικές εταιρείες όπως οκταμπιτ ινφοκουεστ και εξωτερικου αλιμπαμπα κλπ, όποιος ξέρει, ας προτείνει.

Μας πιάσατε από την μούτσκα και μας χρεοκοπήσατε ακόμη δεν ανοίξαμε να πούμε :D

Κάνε έναν κόπο και διάβασε τα μηνύματα μου και θα λυθούν όλες σου οι απορίες.

Σου προτειναν καποια site στο εξωτερικο,οπως alibaba και aliexpress,απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι αν ερθεις σε επικοινωνια μαζι τους και κανεις σχεσεις θα καταλαβεις οτι μπορουν να σου βρουν τα παντα και να σου κατασκευασουν τα παντα κατοπιν παραγγελιας απο το μηδεν και σε τσαμπα τιμη.(αναλογως την ποσοτητα)(αν καταφερεις να συνεννοηθεις στα αγγλικα)

Στην Ελλαδα λιγο πολυ,οι προμηθευτες ειναι γνωστοι και δεν νομιζω να υπαρχουν ''κρυφοι'' σοβαροι προμηθευτες που δεν ξερουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...