Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, που ειναι τα μπαρ οπου σαν καλος αλκοολικος ή απλα που εκεινο το βραδυ θες να τα πιεις με την ησυχια σου, μονος, με την καπνα του τσιγαρου να εχει εισχωρησει στα πιο αποκρυφα σημεια του σωματος σου, οπου η μουσικη ειναι βαρυα και η ατμοσφαιρα σκοτεινη τυπου underground νεα υορκη;  σοβαρο, χωρις νταβατζιλικια και γυρω γυρω απο το κεντρο επειδη υπαρχουν επιλογες σε περιπτωση που δεν μαρεσει για να μπορω να παω αλλου. 

Μιλαω σοβαρα, αν δεν θελετε να κανετε διαφημιση, pm τις διευθυνσεις.

Δημοσ.

Underground νέα υόρκη; Θα σου πει ο unabomber και πετάγεσαι κανένα Σάββατο! :P

Θες να σου πω λογαριασμο να βαλεις 2.000ε για τα εισιτηρια και κατι εξτρα για τα ποτα; 

Μην μου χαλας το τοπικ, εκανες και το πρωτο ποστ...

• Like 1
Δημοσ.

Θες να σου πω λογαριασμο να βαλεις 2.000ε για τα εισιτηρια και κατι εξτρα για τα ποτα; 

Μην μου χαλας το τοπικ, εκανες και το πρωτο ποστ...

Σόρυ φίλε μου, πλάκα έκανα :) (πήγα να κάνω για την ακρίβεια)

Δημοσ.

''Ελα Πάλι''                                                        στην στάση μετρό Αγ.Ιωαννης !

τελειωμένο κωλομπαρο , μικρο , ύποπτο , υποχθονίο,   μια μπάρα μόνο , μια μπαργουμαν χειρότερη και απο γερασμένη τσατσά στο μεταξουργείο ,  εγκληματίες , τελειωμένοι ,  απόφοιτοι κορυδαλλού  οι καλύτεροι θαμώνες !

έφυγες όπως είσαι  ...

• Like 3
Δημοσ.

@Zio10 στην αρχη, ηθελα να κανω χιουμορ αλλα λεω αστο, ας το παω σοβαρα

@maus-maus Μαλλον καταλαβα πιο λες, εχω περασει μια νυχτα απο εκει. Ισως πρεπει να αναθεωρησω την underground φαση.

@Gtr34 Α ρε ηλια... 

• Like 3
Δημοσ.

Ήξερα ένα καλό, το "Βιετνάμ" αλλά το γκρέμισε ο Ηλίας.

Το «Βιετνάμ» ήταν πολιτιστικό κέντρο, ρε! Δεν ήταν μπαρ...

• Like 4
Δημοσ.

Το «Βιετνάμ» ήταν πολιτιστικό κέντρο, ρε! Δεν ήταν μπαρ...

Tελικα ανοιξε καινουργιο ο κυριος Μακης ?

Δημοσ.

Για μοναξιές μ'αρέσει περισσότερο το White Noise (μετά τα μεσάνυχτα). Επίσης: Ποδήλατο, Μαύρος Γάτος, Ίντριγκα.

• Like 1
Δημοσ.

Δικιά μας είσαι εσύ, Εξαρχιώτισα...

Γάυρε αν κάνεις μια βόλτα εκεί γύρω θα βρεις ένα σωρό που ταιριάζουν στην περιγραφή σου.

• Like 1
Δημοσ.

Για μοναξιές μ'αρέσει περισσότερο το White Noise (μετά τα μεσάνυχτα). Επίσης: Ποδήλατο, Μαύρος Γάτος, Ίντριγκα.

Αν και τα εξαρχεια προσπαθω να τα αποφευγω οπως ο αριστερος την συμφωνια στα eurogroup (οσες φορες εχω παει βεβαια εχω περασει καλα) , το white noise, το ποδηλατο και ο μαυρος γατος μπηκαν στην λιστα. Θενκ γιου

Δημοσ.

Ε; Γιατί προσπαθείς να τα αποφεύγεις καλέ; Πάντα βγάζουν ένα cozy feeling, μια παρεΐστικη διάθεση τα Εξάρχεια.

Άντε, καλές βόλτες όπου αποφασίσεις να πας!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...