Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγω 24/9 εκανα μισθωτηριο με αρχη 1/10 και δυο μερες μετα το περασα στο taxis .
Joshua21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω τελος του μηνα εννοει 30 μερες απο την εναρξη .Δεν υπαρχει λογος να το καθυστερησεις . Το γράφει ξεκάθαρα, δεν μπορεί να εννοεί κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφει. Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα από την έναρξη, αν η έναρξη είναι 5 Νοεμβρίου έχει περιθώριο να την κάνει έως 31 Δεκεμβρίου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Υπ οψιν οτι το χαρτι απο το taxis θα το χρειαστει στη ΔΕΗ για να παρει την παροχη στο ονομα του ...Επισης πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν εχει ληξει το παλιο που χει ισχυ 12 ή 14 χρονια , δεν θυμαμαι καλα....
Joshua21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Υπ οψιν οτι το χαρτι απο το taxis θα το χρειαστει στη ΔΕΗ για να παρει την παροχη στο ονομα του ... Όχι βέβαια... απλά χρειάζεται κάποιο αποδεικτικό ότι όντως έχει νοικιάσει το σπίτι, το μισθωτήριο θα δείξει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Όχι βέβαια... απλά χρειάζεται κάποιο αποδεικτικό ότι όντως έχει νοικιάσει το σπίτι, το μισθωτήριο θα δείξει. Επετρεψε μου να ξερω κατι πιο πολυ μιας και ειμαι στον ΔΕΔΔΗΕ (μελος ομιλου ΔΕΗ). https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143
eidikos33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Υπ οψιν οτι το χαρτι απο το taxis θα το χρειαστει στη ΔΕΗ για να παρει την παροχη στο ονομα του ...Επισης πιστοποιητικο ηλεκτρολογου αν εχει ληξει το παλιο που χει ισχυ 12 ή 14 χρονια , δεν θυμαμαι καλα.... Υπαρχει και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου? τι ειναι αυτο πάλι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Λεγεται ΥΔΕ (Υπευθυνη δηλωση εγκατασταστου) και προσκομιζεται το πολυ καθε 14 χρονια στν ΔΕΔΔΗΕ οτι λειτουργει καλα η εσωτερικη ηλεκτρικη εγκατασταση . Κοστος 50-70 ευρω που κανονικα επιβαρυνει τον ιδιοκτητη .
eidikos33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θα μου το ζητήσουν σίγουρα αυτό; Eπειδή δεν νομίζω να μου το είχαν ζητήσει ποτέ..Δεν ξέρω άμα έχω και όλας θα το ψάξω
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θα μου το ζητήσουν σίγουρα αυτό; Eπειδή δεν νομίζω να μου το είχαν ζητήσει ποτέ..Δεν ξέρω άμα έχω και όλας θα το ψάξω Αν θελεις δωσε μου αριθμο παροχης με pm να ρωτησω αυριο συναδελφο που εχει προσβαση σε αυτο το συστημα να σου πω . Μπορεις και απο το 11770.
Joshua21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Επετρεψε μου να ξερω κατι πιο πολυ μιας και ειμαι στον ΔΕΔΔΗΕ (μελος ομιλου ΔΕΗ). Αυτό δεν μου λέει κάτι, sorry. https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143 Ποιο ακριβώς από αυτά που γράφει το link που έκανες παράθεση ενισχύει τον ισχυρισμό σου? Μήπως το παρακάτω? "επιπλέον, για δική σας διασφάλιση, είναι πιθανό να χρειαστείτε και αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακινήτου ή αντίγραφο του συμβολαίου ιδιοκτησίας." Δεν είναι ξεκάθαρα αυτά που γράφει, λέει πως ίσως σου ζητήσουν το χαρτί από το taxis για τη δική σου διασφάλιση, δεν γράφει πως είναι υποχρεωτικό. Ας το πάμε αλλιώς όμως. Νοικιάζω εγώ σε σένα ένα διαμέρισμα με κομμένο ρεύμα, η μίσθωση ξεκινά 5 Νοεμβρίου και υπογράφουμε το μισθωτήριο σήμερα. Την δήλωση στο taxis θα την κάνω 31/12 επειδή έχω το δικαίωμα, εσύ δηλαδή μέχρι τότε δε μπορείς να κάνεις επανασύνδεση? Θα μείνεις χωρίς ρεύμα για 2 μήνες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αυτό δεν μου λέει κάτι, sorry. Ποιο ακριβώς από αυτά που γράφει το link που έκανες παράθεση ενισχύει τον ισχυρισμό σου? Μήπως το παρακάτω? "επιπλέον, για δική σας διασφάλιση, είναι πιθανό να χρειαστείτε και αποδεικτικό υποβολής δήλωσης πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης ακινήτου ή αντίγραφο του συμβολαίου ιδιοκτησίας." Δεν είναι ξεκάθαρα αυτά που γράφει, λέει πως ίσως σου ζητήσουν το χαρτί από το taxis για τη δική σου διασφάλιση, δεν γράφει πως είναι υποχρεωτικό. Ας το πάμε αλλιώς όμως. Νοικιάζω εγώ σε σένα ένα διαμέρισμα με κομμένο ρεύμα, η μίσθωση ξεκινά 5 Νοεμβρίου και υπογράφουμε το μισθωτήριο σήμερα. Την δήλωση στο taxis θα την κάνω 31/12 επειδή έχω το δικαίωμα, εσύ δηλαδή μέχρι τότε δε μπορείς να κάνεις επανασύνδεση? Θα μείνεις χωρίς ρεύμα για 2 μήνες? Εγω σου εγραψα κατι απο επαγγελματικη πληροφοριση . Κανε οτι νομιζεις ....
Joshua21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θα μου το ζητήσουν σίγουρα αυτό; Eπειδή δεν νομίζω να μου το είχαν ζητήσει ποτέ..Δεν ξέρω άμα έχω και όλας θα το ψάξω Σίγουρα το είχαν ζητήσει όταν έγινε η αρχική σύνδεση, μετά δεν το ξαναζητάνε εκτός αν γίνει επανασύνδεση ή αλλαγή ονόματος. 14 χρόνια ισχύ έχει για κατοικίες, με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών(11770) και αναφέροντας τον αριθμό παροχής θα μάθεις αν έχει λήξει. Το ρεύμα αλήθεια, σε ποιο όνομα είναι? Στο όνομα του γιου της ενοικιάστριας? Αν ναι και δεν σου ζητήσει αυτή να γίνει η αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ, ας μείνει έτσι.
eidikos33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Nαι joshua στο ονομα του γιου της ειναι.Το σκέφτηκα και εγω οτι και να μην αλλαχτει εμένα δεν με αφορά ετσι δεν ειναι? Αλλα αυτός θέλει να νοικιάσει δικό του σπίτι οπότε ισως εχει προβλημα αμα φαίνεται ότι εχει στο ονομα του δυο διαφορετικους λογαριασμους στο ονομα του η δεν ειναι ετσι? ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Nαι joshua στο ονομα του γιου της ειναι.Το σκέφτηκα και εγω οτι και να μην αλλαχτει εμένα δεν με αφορά ετσι δεν ειναι? Αλλα αυτός θέλει να νοικιάσει δικό του σπίτι οπότε ισως εχει προβλημα αμα φαίνεται ότι εχει στο ονομα του δυο διαφορετικους λογαριασμους στο ονομα του η δεν ειναι ετσι? ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια! Μπορει να εχει οσσες παροχες θελει καποιος . Το σωστο ομως και το ζηταει η ΔΕΗ χωρις δυνατοτητα να το ελεγξει η παροχη να ειναι στο ονομα του καταναλωτη . Προστατευει απο πολλους κινδυνους ..... 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Nαι joshua στο ονομα του γιου της ειναι.Το σκέφτηκα και εγω οτι και να μην αλλαχτει εμένα δεν με αφορά ετσι δεν ειναι? Αλλα αυτός θέλει να νοικιάσει δικό του σπίτι οπότε ισως εχει προβλημα αμα φαίνεται ότι εχει στο ονομα του δυο διαφορετικους λογαριασμους στο ονομα του η δεν ειναι ετσι? ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια! Όπως τα λες, εσύ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε ο γιος θα έχει πρόβλημα αν έχει 2 λογαριασμούς στο όνομα του. Το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει είναι να αφήσει η μάνα απλήρωτο το ρεύμα και μετά η ΔΕΗ να κυνηγάει το γιο της. Χαρά μας να βοηθάμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα