*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μυκονος δηλαδη θελει και πιο χοντρη τσεπη..οποτε για του χρονου Ω ναι! Π.χ. σετ 2 ξαπλώστρες&ομπρέλα από 15-30euros. Βάλε και τα πανάκριβα ροφήματα στα beach bars...άστα να πάνε. [Ήμουν τυχερή, τα πλήρωνε όλα αυτός που μας φιλοξενούσε. Αλλιώς σιγά μην είχα πάει.] Στην Σκιάθο δεν θυμάμαι τέτοιες τιμές. Έχω να πάω όμως και κάαααμποσα χρόνια.
Oneos33 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ω ναι! Π.χ. σετ 2 ξαπλώστρες&ομπρέλα από 15-30euros. Βάλε και τα πανάκριβα ροφήματα στα beach bars...άστα να πάνε. [Ήμουν τυχερή, τα πλήρωνε όλα αυτός που μας φιλοξενούσε. Αλλιώς σιγά μην είχα πάει.] Στην Σκιάθο δεν θυμάμαι τέτοιες τιμές. Έχω να πάω όμως και κάαααμποσα χρόνια. Οντως ειναι πολυ ακριβα μυκονο πιστευω σκιαθο ειναι πιο λογικες τιμες και μαζι με τις προσφορες που δινει το γραφειο θα μας βγει καλα
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Έχω πάει 2 φορές Σκιάθο φίλε μου αλλά δε μπορώ να αναλύσω τώρα το σκεπτικό μου γιατί είμαι από κινητό, θα ποστάρω αύριο Απλώς θα σου πω ότι φέτος θα πάω Σαντορίνη με το μισό budget της Σκιάθου Edit: Μιλάω γενικότερα βέβαια, αν ψάχνεις τέτοια εποχή να κλείσεις δύσκολα θα βρεις φθηνότερα από τον πράκτορα που έκλεισε δωμάτια μαζικά πριν 6 μήνες
Oneos33 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Έχω πάει 2 φορές Σκιάθο φίλε μου αλλά δε μπορώ να αναλύσω τώρα το σκεπτικό μου γιατί είμαι από κινητό, θα ποστάρω αύριο Απλώς θα σου πω ότι φέτος θα πάω Σαντορίνη με το μισό budget της Σκιάθου Edit: Μιλάω γενικότερα βέβαια, αν ψάχνεις τέτοια εποχή να κλείσεις δύσκολα θα βρεις φθηνότερα από τον πράκτορα που έκλεισε δωμάτια μαζικά πριν 6 μήνες Περιμενω για αυριο φιλε μου μην ξεχασεις ομως Τα μισο απο σκιαθο για σαντορινη wtf? Εγω πριν το καλοκαιρι ειχα βρει αεροπορικος θεσ/νικη για ροδο και 5 νυχτες με πρωινο και ωραιο ξεναδοχειο με πισίνα 180 ευρω και αν
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θα πας για κοκτειλ στις μαξιλαρες. Θα πας για μπανιο κουκουναριες, μπανανα. Θα πας με τα καραβακια να κανεις το γυρω του νησιου να πας σε γαματες παραλιες μονο με βοτσαλα. Εχει λογικες τιμες .
Oneos33 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θα πας για κοκτειλ στις μαξιλαρες. Θα πας για μπανιο κουκουναριες, μπανανα. Θα πας με τα καραβακια να κανεις το γυρω του νησιου να πας σε γαματες παραλιες μονο με βοτσαλα. Εχει λογικες τιμες . Ευχαριστω για την ωραια συμβουλη Για τα καραβακια ξες λεπτομερειες;
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ξεκινανε συγκεκριμενη ωρα, μπορει το βραδυ πριν πας στις μαξιλαρες να περασεις να ρωτησεις, να δεις τιμες ωρες που ξεκινανε, δεν πολυ θυμαμαι τις ονομασιες των παραλιων, αλλα θα σου μεινουν. Αξιζει μια μερα, εγω την τελευταια το κανα, να το κανεις. Θα παρεις μαζι σου ομως κατι να χεις να φας, να εχεις να πιεις
Oneos33 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ξεκινανε συγκεκριμενη ωρα, μπορει το βραδυ πριν πας στις μαξιλαρες να περασεις να ρωτησεις, να δεις τιμες ωρες που ξεκινανε, δεν πολυ θυμαμαι τις ονομασιες των παραλιων, αλλα θα σου μεινουν. Αξιζει μια μερα, εγω την τελευταια το κανα, να το κανεις. Θα παρεις μαζι σου ομως κατι να χεις να φας, να εχεις να πιεις Απο κοστος θυμασε τιποτα; Ποση ωρα κρατησε;
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 12-15+€ το κοκτέιλ στις μαξιλαρες 15-20€ ή εκδρομή με τα καραβάκια, φεύγουν πρωί και επιστρέφουν απόγευμα
PavelX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πήγα πέρσι και από την εμπειρία μου έχω να πω τα εξής: Το νερό από τη βρύση δεν πίνεται - θα χρειαστεί να παίρνετε εμφιαλωμένο. Εάν είστε 3 άτομα μπορεί να σας συμφέρει να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να μην ταλαιπωρείτε με το λεωφορείο. Από την άλλη αν χρησιμοποιείς λεωφορείο μπορείς ελεύθερα να γίνεσαι κουρούμπελο στην παραλία. Μην πάτε στην παραλία/μπαρ "Μπανάνα". Είναι υπερ-υπερ-τιμημένο και θα παίζετε ξιφομαχίες (αν με πιάνεις). Ούτε καν η θάλασσα είναι τόσο καλή. Κουκουναριές και Βρωμόλιμνος είναι πολύ καλύτερες. Από τιμές δεν ήταν τόσο ακριβά (δεν τρώγαμε σε ταβέρνες). Είχε ένα φαγάδικο που έκανε club με γύρο (όπως ανεβαίνεις την Παπαδιαμάντη είναι σε ένα στενό στο δεξί σου χέρι) το οποίο ήταν όλα τα λεφτά - δεν θυμάμαι πως το λένε όμως. Ένας κατερινιώτης το έχει. Από club ήταν όλα απαίσια - δεν υπερβάλω. Όσο μεθυσμένος και αν ήσουν, η μουσική που έπαιζε ήταν απλά τραγική. Τα κοκτέιλ στις μαξιλάρες είναι πολύ ωραία (κάποιος το ανέφερε πριν). Γενικά ήταν ωραία αλλά δεν συμφωνώ που την αποκαλούν "Μύκονο των Σποράδων". Ίσως για 5 μέρες το χρόνο είναι, αλλά γενικά είναι zen κατάσταση. 1
Oneos33 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πήγα πέρσι και από την εμπειρία μου έχω να πω τα εξής: Το νερό από τη βρύση δεν πίνεται - θα χρειαστεί να παίρνετε εμφιαλωμένο. Εάν είστε 3 άτομα μπορεί να σας συμφέρει να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να μην ταλαιπωρείτε με το λεωφορείο. Από την άλλη αν χρησιμοποιείς λεωφορείο μπορείς ελεύθερα να γίνεσαι κουρούμπελο στην παραλία. Μην πάτε στην παραλία/μπαρ "Μπανάνα". Είναι υπερ-υπερ-τιμημένο και θα παίζετε ξιφομαχίες (αν με πιάνεις). Ούτε καν η θάλασσα είναι τόσο καλή. Κουκουναριές και Βρωμόλιμνος είναι πολύ καλύτερες. Από τιμές δεν ήταν τόσο ακριβά (δεν τρώγαμε σε ταβέρνες). Είχε ένα φαγάδικο που έκανε club με γύρο (όπως ανεβαίνεις την Παπαδιαμάντη είναι σε ένα στενό στο δεξί σου χέρι) το οποίο ήταν όλα τα λεφτά - δεν θυμάμαι πως το λένε όμως. Ένας κατερινιώτης το έχει. Από club ήταν όλα απαίσια - δεν υπερβάλω. Όσο μεθυσμένος και αν ήσουν, η μουσική που έπαιζε ήταν απλά τραγική. Τα κοκτέιλ στις μαξιλάρες είναι πολύ ωραία (κάποιος το ανέφερε πριν). Γενικά ήταν ωραία αλλά δεν συμφωνώ που την αποκαλούν "Μύκονο των Σποράδων". Ίσως για 5 μέρες το χρόνο είναι, αλλά γενικά είναι zen κατάσταση. Bananistas Και γενικα μπανανα εχω ακουσει εχει καλα beach party ξες που παιζει καλος κοσμος και οχι ψωλαρια; Θα το ψαξω το φαγαδικο, αλλα ρε γαμωτο δεν εχει καλα κλαμπ; φτου 12-15+€ το κοκτέιλ στις μαξιλαρες 15-20€ ή εκδρομή με τα καραβάκια, φεύγουν πρωί και επιστρέφουν απόγευμα Τα καραβακια ισως τα επισκεφτουμε καλη φαση ειναι, μπορεις να κανεις βουτιες στις παραλιες ετσι;
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ναι κάνει στάσεις και κατεβαίνεις Κρίμα είναι να πας Σκιάθο και να μην κολυμπήσεις στα λαλάρια
Oneos33 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ναι κάνει στάσεις και κατεβαίνεις Κρίμα είναι να πας Σκιάθο και να μην κολυμπήσεις στα λαλάρια why not? βλεπω πολυ ωραια θαλασσα
PavelX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Bananistas Και γενικα μπανανα εχω ακουσει εχει καλα beach party ξες που παιζει καλος κοσμος και οχι ψωλαρια; Θα το ψαξω το φαγαδικο, αλλα ρε γαμωτο δεν εχει καλα κλαμπ; φτου Το Bananistas είναι κάπως απομονωμένο και οι γυναικοπαρέες αποφεύγουν τον ποδαρόδρομο (έστω και αυτά τα 10 λεπτά) και είναι ο ορισμός του "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι". Καλός κόσμος παίζει στις Κουκουναριές επειδή είναι πολύ μεγάλη παραλία οπότε διαλέγεις που θα κάτσεις. Θα πρότεινα να ψάχνετε dabaduba τα βράδια και στις παραλίες απλά να αράζετε. Αλλά πάντα παίζει το τι θέλετε οπότε παίζει όταν επιστρέψεις να έρθεις και να μου πεις "παπαριές έλεγες" - δεκτόν!
idomeneas7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ρε γαμωτο δεν εχει καλα κλαμπ; φτου Στο είπα εγώ είναι όλο κωλόμπαρα και δεν με πίστευες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα