Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο καταραμένος ορθογραφικος έλεγχος ...! Ουτε που θυμάμαι τι ειθελα να γράψω ..

Το νόημα το έπιασες όποτε όλα καλα !

Ναι χαχαχα

Της μοδός και η Σκιάθος!

Αν έχεις να μου δώσεις 100€ το συζητάμε και για αλλού!

Δημοσ.

Τόσα νησιά δλδ και τόσα παραθαλάσσια μέρη και δεν μπορείς να περάσεις με ένα κατοστάρικο;Αυτό μου λές;

Δεν επιτίθομαι σε 'σενα και δεν σε κατηγορώ που θα πας Σκιάθο.Αναφέρω απλά ότι είναι της μόδας και αυτό είναι αλήθεια!

Δημοσ.

Είτε μόδα είτε όχι άμα πας για να βγεις να γνωρίσεις κόσμο κλπ μια χαρά τέλεια ειναι... Άμα θες να πας κάπου χαλαρά όμορφα κλπ σιγουρα υπαρχουν καλυτερα μέρη ..

Δημοσ.

Είτε μόδα είτε όχι άμα πας για να βγεις να γνωρίσεις κόσμο κλπ μια χαρά τέλεια ειναι... Άμα θες να πας κάπου χαλαρά όμορφα κλπ σιγουρα υπαρχουν καλυτερα μέρη ..

Συμφωνώ μαζί σου!!

Τόσα νησιά δλδ και τόσα παραθαλάσσια μέρη και δεν μπορείς να περάσεις με ένα κατοστάρικο;Αυτό μου λές;

Δεν επιτίθομαι σε 'σενα και δεν σε κατηγορώ που θα πας Σκιάθο.Αναφέρω απλά ότι είναι της μόδας και αυτό είναι αλήθεια!

Μα το κάθε νησί έχει την ιδιαιτερότητα του π.χ Μύκονος χαμός-πολλά λεφτά Σκιάθος επίσης καλά αλλά με λιγότερα λεφτά όπως και π.χ Σαντορίνη για ζευγάρια και ρομαντισμό κυρίως π.χ Κέρκυρα πιο οικογενειακά

Δημοσ.

Τώρα το είδα αυτό το θέμα! Έχω πάει Σκιάθο 3 φορές,το 10 το 11 και το 12 και με το καλό θα πάω και φέτος,όποιος θέλει πληροφορίες θα χαρώ πολύ να τον βοηθήσω μέσω προσωπικών μηνυμάτων ώστε να μην γεμίζουμε το φόρουμ με ανούσια πράγματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...