Kostashp Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που είχα σχετικά με το easy.gr . Ήμουνα σε μια xxx εταιρία και κάποια στιγμή είδα μια διαφήμιση από το easy.gr, λέω ας το δοκιμάσω μπορεί να αξίζει. Μπαίνω κάνω εγγραφή και αγοράζω ένα πακέτο hosting[3μηνες] και κατοχυρώνω νέο domain gr. κατάληξης. Ανεβάζω το site και όταν τρέχω google PageSpeed Insights μου βγάζει ως σφάλμα την ταχύτητα απόκρισης του server. Το έτρεξα μια,δυο,πέντε. Συνδέθηκα από άλλο δίκτυο πάλι το ίδιο. Λέω θα πάω εκεί που ήμουν και να τελειώνει η δουλεία και έτσι έγινε. Στέλνω χτες το μεσημέρι για επιστροφή χρημάτων για το hosting, η απάντηση που έλαβα ήταν η εξής. <<Δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων καθώς επιλέξατε να μεταβείτε αλλού χωρίς να μας ενημερώσετε>>Σας παραθέτω και μέρος της συζήτησηςΚαι κάπου εδώ σταμάτησα να ασχολούμαι με την εν λόγο εταιρία. Δεν επιστρέφει χρήματα, και πήραν ως πρόφαση την κίνηση μου να μεταφερθώ άλλου γιατί δεν με ικανοποιούσαν.Ότι και να πω είναι λίγο, το ποσό είναι πολύ μικρό δεν φτάνει καν τα 10 ευρώ. Στο chat είναι μόνιμος ένας Στέλιος και απλά αλλάζει ονόματα, πάνω λέει μιλάτε με την Κωνσταντίνα και κάτω λέει ο Stelios πληκτρολογεί Επίσης να σημειωθεί ότι σε χρεώνει με φπα και απόδειξη δεν παίρνεις,8η μέρα και ακόμη την περιμένω. [όχι δεν θα τους καταγγείλω στον ΣΔΟΕ] Παιδιά μακριά υπάρχουν καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα που είναι επαγγελματίες σωστοί, το να λες στον πελάτη δεν σου επιστρέφω τα χρήματα γιατί πήγες αλλού νομίζω τα λέει ολά.
genius_13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Στους όρους χρήσης: Το easy.gr δεν υποχρεούται σε επιστροφή του συμφωνημένου ποσού για το χρονικό διάστημα που απομένει από την ημέρα της διακοπής έως την κανονική λήξη της σύμβασης σε περίπτωση που την διακοπή ζητήσει ο χρήστης της υπηρεσίας ή το συμφωνητικό διακοπεί από το easy.gr σε περίπτωση παραβάσεως των όρων της από τον χρήστη της υπηρεσίας. Δεν την έχω δοκιμάσει την εν λόγο εταιρία αν και μπήκα στον πειρασμό κάποια στιγμή. Πες τους να σου στείλουν την απόδειξη. Όπου βλέπεις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε webhostings , μείνε μακριά.
CyberCr33p Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ποιο webhost είχες πριν και γιατί σκέφτηκες να τον αλλάξεις; 1
Kostashp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 @genius_13 Το ξέρω, τους διάβασα[οταν ζήτησα επιστροφή ] Έχεις δίκιο, ευτυχώς το πόσο ήταν μικρό @CyberCr33p Με την Tophost συνεργάζομαι εδώ και 2 χρόνια, απόλυτα ευχαριστήμενος. Δεν ήθελα να φύγω απλά ηθελα να δοκιμάσω το easy.gr για αυτό και η αγορά 3μηνου πακέτου, ήθελα απλά να δω αν αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα