crupo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πηρα πιπα herb. Οσον αφορα την αισθηση του καπνισματος ολα ok. Δεν εχω προβλημα να την χρησιμοποιω. Το θεμα ειναι βεβαια αν εχει οντως καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα οσον αφορα τις βλαβερες ουσιες ή απλως πεταμε λεφτα. Με αλλα λογια αξιζει να ξοδευομαστε για να τις αγορασουμε ή απλα κοροιδευομαστε? Γιατι εγω τεινω περισσοτερο πως κοροιδευομαστε και δινουμε τζαμπα λεφτα. Ακουω αποψεις. Και αν ακουει και κανενας γιατρος του forum ας μας διαφωτισει...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αφού απαντάς μόνος σου γιατί ρωτάς και τους άλλους? Προφανώς γιατί ΔΕΝ σε πιστεύεις... 3
Baator Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/432810-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF/ Έλα στην παρέα μας.
doctorkostis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει κάτι. Μην ακούς τη διαφήμιση, εννοείται ότι θα τα πει όπως συμφέρουν την εταιρεία. Αν θες πάντως να αποφύγεις καρκίνο/έμφραγμα/ΧΑΠ καλύτερα να σκεφτείς τη διακοπή και Όχι τις πίπες. 4
MikeJ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ακόμα θυμάμαι τις διαφημίσεις στο ραδιόφωνο..... Πάντως εγώ κάτι άλλα αντίστοιχα πιπάκια Target όταν χρησιμοποιώ παραδόξως μου φαίνεται πιο βαρύ αντί για πιο ελαφρύ το τσιγάρο (αν και παρακρατάει σίγουρα έστω κάτι λίγα αφού μαυρίζει μέσα)
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει κάτι. Μην ακούς τη διαφήμιση, εννοείται ότι θα τα πει όπως συμφέρουν την εταιρεία. Αν θες πάντως να αποφύγεις καρκίνο/έμφραγμα/ΧΑΠ καλύτερα να σκεφτείς τη διακοπή και Όχι τις πίπες. εχω ακουσει οτι γενικα οι καπνιστες πιπας εχουν λιγοτερα προβληματα υγειας δεν ξερω αν ισχυει
petaw-se-oneiro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 εχω ακουσει οτι γενικα οι καπνιστες πιπας εχουν λιγοτερα προβληματα υγειας δεν ξερω αν ισχυει Σίγουρα ισχύει, μέχρι ένα σημείο. Θεωρητικά τα ίδια προβλήματα έχεις, απλά σε μικρότερο βαθμό. Η πίπα απλά κρατάει ένα ποσοστό πίσσας και νικοτίνης. Συγκεκριμένα τα target (μιας και τα έχω μπροστά μου) ισχυρίζονται ότι κρατάνε 44,2% πίσσα και 42,5% νικοτίνη.
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Σίγουρα ισχύει, μέχρι ένα σημείο. Θεωρητικά τα ίδια προβλήματα έχεις, απλά σε μικρότερο βαθμό. Η πίπα απλά κρατάει ένα ποσοστό πίσσας και νικοτίνης. Συγκεκριμένα τα target (μιας και τα έχω μπροστά μου) ισχυρίζονται ότι κρατάνε 44,2% πίσσα και 42,5% νικοτίνη. εκτος απο αυτο συνηθως καπνιζουν λιγοτερο.
insomnia888 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Φιλε ίσως το φίλτρο να συγκρατεί τις περισσότερες βλαβερές ουσίες. Ή ουσία είναι μία. Αυτό που καταστρέφει τα πνευμόνια είναι ή εισπνοή του καπνού όσο φιλτραρισμένο και αν είναι. Το είπε Πνευμονολογος σε φίλη που πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια
xifiassamsung Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 ειναι σχημα οξυμωρο.αφενος να προβληματιζεται καπνιστης για τις βλαβερες συνεπειες του χομπι του,κ αφετερου φιλτρο που μπαινει καπνος κ βγαινει καπνος,να ισχυριζεται οτι ειναι υγιεινο.σωματιδια εισπνεεις ετσι κ αλλιως,ειτε λιγοτερα η περισσοτερα.αν φιλτραριστουν πολυ θα καπνισεις πιο πολλα τσιγαρα,αν λιγο θα καπνισεις λιγοτερα.η ζημια θα ειναι ιδια μακροπροθεσμα. αντι αυτων,σκεψου σοβαροτερα την ενασχοληση σου αυτη,κ το ποσο αξιζει να τη συντηρεις με απωλειες υγιειας ευεξιας κ οικονομικες. ΥΓ:υπηρξα καπνιστης για ετη.
skorpios1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Είμαι καπνιστής πανω απο 30 χρονια,περυσι αρχισα τα herb και φετος εχω σφυριγματα αναπνοης καθε μερα,,,,δεν ξερω αν οφειλετε στα πιπακια η σαν επακολουθω των ετων που καπνιζω,ισως να ηταν ωρα να το παθω,η ισως να οφειλετε στο οτι με τα πιπακια δυσκολευεσε να τραβηξεις την τζουρα,,,παντως σιγουρα κρατανε πολλα καταλοιπα,,,,δεν ξερω,,,τι να πω!!!,
HERTHAN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, skorpios1 είπε Είμαι καπνιστής πανω απο 30 χρονια,περυσι αρχισα τα herb και φετος εχω σφυριγματα αναπνοης καθε μερα,,,,δεν ξερω αν οφειλετε στα πιπακια η σαν επακολουθω των ετων που καπνιζω,ισως να ηταν ωρα να το παθω,η ισως να οφειλετε στο οτι με τα πιπακια δυσκολευεσε να τραβηξεις την τζουρα,,,παντως σιγουρα κρατανε πολλα καταλοιπα,,,,δεν ξερω,,,τι να πω!!!, Ποιες χρησιμοποιεις? Εγω magic life παιρνω.
Shadows Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Τα πιπακια κρατάνε ένα μέρος τη πίσσας αλλά είναι άγνωστο το ποσό ουσιαστικά προστατεύει τους πνεύμονες γτ η πίσσα είναι ένα μικρο μέρος του κακου.Οι καπνιστές πίπας όπως αναφέρθηκε,δεν εισπνέουν τον καπνό και η βλάβη που προκαλείται στους πνεύμονες εινάι μικροτερη,βέβαια τα ποσοστά καρκίνου στο στόμα φάρυγγα και γλώσσας είναι πολύ αυξημένα αντίστοιχα και με τους καπνιστές πούρων.Παντως σαν επικεφαλίδα εινάι ότι η βλάβη που προκαλεί το τσιγάρο με ή χωρίς επιπλέον φίλτρα δεν μπορεί να μετρηθεί και θα είχε κωμικά αποτελέσματα αν γινόταν αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις