Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θες να πεις ότι δεν σαρέσουν τα Μακεδονικά σπίτια και η τρομερή χωριατοαρχιτεκτονική μας; :P

Τύφλα να 'χει ο Gaudi

• Like 2
Δημοσ.

αίσχος η επαρχία?

Εγώ όπου και να έχω πάει, πάντα μου λείπει η παραλία της αλεξανδρούπολης, βραδάκι, κάτω απο τον φάρο, να σε χτυπάει το αεράκι, να πίνεις το ποτάκι σου. Δε χρειάζεται και πολλά ένας άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος.

Η πανέμορφη Ξάνθη, με τις γιορτές της παλιάς πόλης, το υπέροχο καρναβάλι, την κουζίνα που συνδιάζει ανατολη και δύση και τόσα άλλα.

Τα γιάννενα, τόσο όμορφα και βροχερά. Με τόσες επιλογές, τόσο πράσινο, τόσα χωριά τριγύρω να εξερευνίσεις, τόσα μέρη να γνωρίσεις, να δοκιμασεις τα τοπικά εδέσματα, να μιλήσεις με ντόπιους ανθρώπους.

Να μιλήσουμε για νησιά? από την ήρεμη θάσο μέχρι την πανέμορφη κέρκυρα.

και πολλές άλλες πόλεις, δε μπορώ να τις αναφέρω όλες, δεν έχει νόημα.
έχουμε μία πολύ όμορφη χώρα

Δεν έχω πάει σχεδόν πουθενά σε σχέση με όσα ήθελα να κάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω επισκεφτεί αρκετά μέρη της Ελλάδας, το καθένα με την δική του ομορφιά που λάτρεψα.

Η Σαντορίνη μου έκλεψε την καρδιά!

Δημοσ.

να αλλα σαν φυσικη ομορφια γαμει

Well...σκέψου το αλλιώς. Να δω δάση και βουνά στην ελλαδα ή να ανεβώ προς τα 'πάνω' και να δω δάση και βουνά και μερικά κάστρα να ξεπιδανε ανάμεσα απο τις δεντροκορφες?

=]

γιατι?

Μαλλον επειδη θα πρεπει να μιλήσει με χωριάτες;

Δημοσ.

Την ηπειρωτική Ελλάδα την έχω γυρίσει σχεδόν ολόκληρη. Λίγοι είναι οι νομοί που δεν τους έχω επισκευθεί ποτέ μου. Από νησιά, έχω πάει μόνο Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Θάσο, Σκιάθο, Ρόδο, Σύμη, Σαντορίνη και Κρήτη (Ηράκλειο και Ρέθυμνο). Θα ήθελα να ξανακάνω κάποια στιγμή το γύρο της Πελοποννήσου, γιατί ήμουν μικρος όταν τον είχαμε κάνει με τους γονείς μου και έχω λίγες εικόνες.

Αν έπρεπε να ξεχωρίσω το ομορφότερο και το ασχημότερο μέρος που έχω επισκευθεί, σαν ομορφότερο θα έλεγα ότι είναι τα Τζουμέρκα και ασχημότερο το Μεσολόγγι (σορρυ γκάις).

Δημοσ.

Την ηπειρωτική Ελλάδα την έχω γυρίσει σχεδόν ολόκληρη. Λίγοι είναι οι νομοί που δεν τους έχω επισκευθεί ποτέ μου. Από νησιά, έχω πάει μόνο Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Θάσο, Σκιάθο, Ρόδο, Σύμη, Σαντορίνη και Κρήτη (Ηράκλειο και Ρέθυμνο). Θα ήθελα να ξανακάνω κάποια στιγμή το γύρο της Πελοποννήσου, γιατί ήμουν μικρος όταν τον είχαμε κάνει με τους γονείς μου και έχω λίγες εικόνες.

Αν έπρεπε να ξεχωρίσω το ομορφότερο και το ασχημότερο μέρος που έχω επισκευθεί, σαν ομορφότερο θα έλεγα ότι είναι τα Τζουμέρκα (έτσι έτσι) και ασχημότερο το Μεσολόγγι (σορρυ γκάις). διαφωνώ με το μεσολόγγι αλλά με κέρδισες με τα τζουμέρκα

Δημοσ.

Από νομούς έχω περάσει από Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Βόλο, Αττική και νησιά Μυτιλήνη, Θάσο, Σκιάθο, Σκόπελο, Τήνο, Κέρκυρα

Μικρός είμαι ακόμη, έχω χρόνο μπροστά μου για την υπόλοιπη.....δραχμές να 'χεις να γυρνάς :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

1) Φοβαμαι τα αεροπλανα

2) Δεν εχω την καταληλη παρεα 

3) Δεν εχω τα φραγκα 

1)αν και αυτο ειναι στον ανθρωπο. Χαπκωνεσαι,πας με αλλο μεσο, ξεπρνας το φοβο σου :P

2)δεν χρειαζεσαι παρεα

3)αυτο εναι το προβλημα ολων μας :/

Δημοσ.

Well...σκέψου το αλλιώς. Να δω δάση και βουνά στην ελλαδα ή να ανεβώ προς τα 'πάνω' και να δω δάση και βουνά και μερικά κάστρα να ξεπιδανε ανάμεσα απο τις δεντροκορφες?

Δεν θα σου πω πολλα μονο τα εξης καταρακτες εδεσσας, συβοτα, Ιδαίο Αντρο και λινδος μερικα απο τα πανεμορφα μερη που ειχα την τυχη να δω.

1)αν και αυτο ειναι στον ανθρωπο. Χαπκωνεσαι,πας με αλλο μεσο, ξεπρνας το φοβο σου :P

2)δεν χρειαζεσαι παρεα

3)αυτο εναι το προβλημα ολων μας :/

1) Μονο αμα μου ριξουν αλλοι κρυφα υπνωτικό :P

2) Eιμαι τυπος της αγελης 

3) Που θα παει θα πιασουμε το τζοκερ  :-D

Δημοσ.

με τα λεφτα που θα ξοδευα 5-6 μερες σε νησι της ελλαδος, γυρισα 3 χωρες σε 11 μερες.

οποτε οχι ευχαριστω,δε θα παρω μυκονο παρο σαντορινη.

• Like 2
Δημοσ.

με τα λεφτα που θα ξοδευα 5-6 μερες σε νησι της ελλαδος, γυρισα 3 χωρες σε 11 μερες.

οποτε οχι ευχαριστω,δε θα παρω μυκονο παρο σαντορινη.

Ελλαδα δεν ειναι μονο τα πιασωκωλε νησια υπαρχουν πανεμορφα μερη πολυ φθηνα, επισης ποτε δεν πας μονος αλλα μαζι με τουρ για πιο οικονομικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...