Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ελλαδα δεν ειναι μονο τα πιασωκωλε νησια υπαρχουν πανεμορφα μερη πολυ φθηνα, επισης ποτε δεν πας μονος αλλα μαζι με τουρ για πιο οικονομικα

εκτος του οτι πολλες φορες δεν θες να πας με γκρουπ γιατι θες να πας με τη φιλη ποια ειναι τα οικονομικα μερη ?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ελλαδα δεν ειναι μονο τα πιασωκωλε νησια υπαρχουν πανεμορφα μερη πολυ φθηνα, επισης ποτε δεν πας μονος αλλα μαζι με τουρ για πιο οικονομικα

να παω να δω τι δηλαδη?

Δημοσ.

Βασικά βλέπω πολλούς φίλους και γνωστούς που πάνε ταξίδια στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι πως είναι ωραία, γνωρίζεις άλλες κουλτούρες. Αλλά ρε παιδιά, και η Ελλαδίτσα μας είναι ωραία.

Και τι να λέει, αν π.χ. το πρωτάθλημα ήταν "ωραίο" αυτό πάει να πει ότι δεν υπάρχει λόγος να δούμε champions league?

Τελείως γενικά (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα), ανα τα έτη έχω παρατηρήσει πως όποιος λέει "και η Ελλάδα ωραία είναι" σε τέτοια συζήτηση τελικά αποδεικνύεται πως δεν έχει γυρίσει τον υπόλοιπο κόσμο. Δε λέω πως δεν είναι ωραία η Ελλάδα, και γω ωραία τη βλέπω. Αλλά σ' αυτό το context μου φαίνεται σα να λέει κανείς ότι η κοπέλα του κάνει φοβερό σεξ χωρίς να έχει πάει με άλλες γυναίκες.

• Like 1
Δημοσ.

εκτος του οτι πολλες φορες δεν θες να πας με γκρουπ γιατι θες να πας με τη φιλη ποια ειναι τα οικονομικα μερη ?

ε , σίγουρα οχι στα τοπ του Πηλίου , στα τοπ της Αράχωβας , στα τοπ της Χαλκιδικής , κλπ . Αμα ψάξεις υπάρχουν πολλές εναλλακτικές οπουδήποτε δίπλα στα τοπ-ακριβα-δαπανηρά .

Διακοπές οχι ξενοδοχείο αλλα camping , Πελοπόνησσος κλπ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αν πρεπει να παω για καπμπινκ με ωτοστοπ και να κυνηγαω για φαγητο για να μου βγει πιο φτηνα στην ελλαδα μπαα

Δημοσ.

Γιατι με την φιλη δεν μπορεις να πας με γρουπ ? Ξερεις ποσα ζευγαρια εχω δει σε τουρ ?

Πολλα πχ Σαμοθρακη, Τολο, Πρεβαζα, Καστορια κλπ 

να παω να δω τι δηλαδη?

πολλα φυσικα τοπια, αρχαιλογικους χωρους, μουσεια κλπ κλπ 

• Moderators
Δημοσ.

Σαμοθρακη ειναι λιγο πιο χυμα κατασταση το ξερεις ? (Οχι οτι εγω εχω θεμα)

Να στο πω αλλιως ! Θες φτηνες διακοπες? πας με ryanair/easyjet σε hostel or couchsurf και τελειωσες!

Δημοσ.

Σαμοθρακη ειναι λιγο πιο χυμα κατασταση το ξερεις ? (Οχι οτι εγω εχω θεμα)

Να στο πω αλλιως ! Θες φτηνες διακοπες? πας με ryanair/easyjet σε hostel or couchsurf και τελειωσες!

Πηγαινε στο λονδινο η στο παρισι να δεις τιμες, και στην ελλαδα υπαρχουν φθηνες επιλογες αν το ψαξεις.

Πχ αιγινα ειχα βρει 3 μερες 100 ευρω all inclusive 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

all inclusive μηπως?

εχω παει Παρισι. Δεν μ'αρεσε καθολου.

Θα το πω αλλη μια φορα! Οι αθηναιζοι να ξερετε οτι δεν ειναι το κεντρο της γης. Δεν μενουν ολοι αθηνα. 

Εγω θελω  στη καλυτερη θελω 100€ να παω και να ρθω αθηνα και 2 μερες στο δρομο..

Δημοσ.

all inclusive μηπως?

εχω παει Παρισι. Δεν μ'αρεσε καθολου.

Θα το πω αλλη μια φορα! Οι αθηναιζοι να ξερετε οτι δεν ειναι το κεντρο της γης. Δεν μενουν ολοι αθηνα. 

Εγω θελω  στη καλυτερη θελω 100€ να παω και να ρθω αθηνα και 2 μερες στο δρομο..

Το κεντρο της γης δεν ειναι αλλα της ελλαδος ναι :P Δεν χρεαζεται να πας αθηνα εχεις τοσα ωραια μερη να πας στο ιουνιο, στην ηπειρο και στην μακεδονια.

Δημοσ.

οχι απλα σου λεωγιατι μιλησες για Αγινα  με 100€

Και εγω για να ερθω ηγουμενιτσα θελω 90 ευρω μονο στο κτελ, ο καθε νομος εχει τα δικα του μερη 

Δημοσ.

αν πρεπει να παω για καπμπινκ με ωτοστοπ και να κυνηγαω για φαγητο για να μου βγει πιο φτηνα στην ελλαδα μπαα

Εχεις παει ποτε για camping ;

Η εχεις στο μυαλο απλυτους εναλλακτικους χιπηδες με ηλιοκαμμενες ροζ μουρες, με κιθαρες,σανδαλια,τοξα και μουσια ;

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις παει ποτε για camping ;

Η εχεις στο μυαλο απλυτους εναλλακτικους χιπηδες με ηλιοκαμμενες ροζ μουρες, με κιθαρες,σανδαλια,τοξα και μουσια ;

ε προφανως εχω παει! δεν μιλαω για πραγματα που δεν εχω προσωπικη αποψη! :)

Δημοσ.

Δε ξερω σε ποιο καμπινγκ ειδες ανθρωπους να πηγαινουν με ωτοστοπ και να κηνυγανε για να φανε , το μονο παραπλησιο που εχω δει εγω ειναι μια ταινια με τον Βεγγο που πηγε σε κατασκηνωση με χιππιδες για να βραει μια Ροζα.

Αν θες πες μας που ειναι αυτα τα καμπινγκ,δωσε ιδεες για εναλλακτικες διακοπες βρε αδελφε. :)

Εδιτ

Ποιο χυμαδιο απο το Ποσειδι δεν εχει παντως.Αλλα εκει πας αν εισαι μεχρι 24-25 για να μπηξεις,οχι για διακοπες ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...