Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δε ξερω σε ποιο καμπινγκ ειδες ανθρωπους να πηγαινουν με ωτοστοπ και να κηνυγανε για να φανε , το μονο παραπλησιο που εχω δει εγω ειναι μια ταινια με τον Βεγγο που πηγε σε κατασκηνωση με χιππιδες για να βραει μια Ροζα. Αν θες πες μας που ειναι αυτα τα καμπινγκ,δωσε ιδεες για εναλλακτικες διακοπες βρε αδελφε. Εδιτ Ποιο χυμαδιο απο το Ποσειδι δεν εχει παντως.Αλλα εκει πας αν εισαι μεχρι 24-25 για να μπηξεις,οχι για διακοπες προφανως δεν καταλαβες το σχολιο μου! ξαναδιαβασε! 1
JohnConstantine Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αναρωτιεμαι, ολοι θελουν να γυρισουν τον κοσμο ολο, τι γινεται ομως με τα μερη μας; Σε ποσες πολεις/νομους εχετε βρεθει, εστω και για μια μερα; Απ την αλλη, αξιζει να επισκευθουμε ολους τους νομους (στη ζωη μας); Μηπως η πατριδα μας ειναι βαρετη; Εγω εχω βρεθει στους εξης νομους/ πολεις οπου εχω περπατησει: Αθηνα, τριπολη, καλαματα, αγρινιο, ιωαννινα, τρικαλα, βολος, χαλκιδα, χανια, σαμο και θεσσαλονικη για μια μερα. Θελω να παω σε καμια δεκαρια ακομη να δω πως ειναι η καθημερινοτητα στα μερη τους. Μονο τοτε θα νιωθω οτι θα θελω να γυρισω και σημαντικες πολεις του εξωτερικου. Αν πας φανταρος την γυριζεις ολη . Ειδικα οι παλιοι πατεραδες την εχουνε μαθει απεξω
kirileman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Η ελλαδα. αρχιτεκτονικα, ειναι ψιλό αδιάφορη. #drops mic Not sure if κλπ
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δεν έχω δει μέρος στην Ελλάδα που είναι μόνο ακριβό. Παντού έχει και φτηνά και να μείνεις και να φας και να πιείς και να ψωνίσεις. Ακόμα και εισιτήρια μπορείς να βρεις φτηνά αν τα κλείσεις από νωρίς (όπως συμβαίνει και για τους προορισμούς του εξωτερικού συνήθως δηλαδή) 1
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δεν έχω δει μέρος στην Ελλάδα που είναι μόνο ακριβό. Παντού έχει και φτηνά και να μείνεις και να φας και να πιείς και να ψωνίσεις. Ακόμα και εισιτήρια μπορείς να βρεις φτηνά αν τα κλείσεις από νωρίς (όπως συμβαίνει και για τους προορισμούς του εξωτερικού συνήθως δηλαδή) Αυτο ακριβως υπαρχουν και ενοικιαζομενα δωματια επισης εκτος απο ξενοδοχεια, και για τους ποιο ψαγμενους υπαρχουν και ξενωνες που ειναι τσαμπα πχ σε μοναστηρια 1
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αν πας φανταρος την γυριζεις ολη . Ειδικα οι παλιοι πατεραδες την εχουνε μαθει απεξω Εγω σα ναυτης τη γυρισα ολη. Τη παραλιακη ενννοω βεβαια
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Εγω σα ναυτης τη γυρισα ολη. Τη παραλιακη ενννοω βεβαια τον πατερα μου μου θημιζεις που ηταν παλασκα και πηρε μεταθεση σαλαμινα χαχα
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 τον πατερα μου μου θημιζεις που ηταν παλασκα και πηρε μεταθεση σαλαμινα χαχα Εννοουσα ολη τη παραλιακη Ελλαδα, οχι τη παραλιακη της Αθηνας, αν ετσι καταλαβες Μεταξυ Σαλαμινας και Αμφιαλης βρισκομουν κι εγω, οταν βεβαια δεν ημουν εν πλω. 1
Big Boss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δεν έχω φύγει ποτέ από την Αθήνα και ούτε σκοπεύω.Τα ταξίδια δε μου λένε τίποτα. Μπορώ να δω οποιοδήποτε μέρος θέλω χωρίς να βγω από το σπίτι μου. Σύντομα με το oculus rift θα είναι σαν να βρίσκομαι εκεί.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δεν έχω φύγει ποτέ από την Αθήνα και ούτε σκοπεύω.Τα ταξίδια δε μου λένε τίποτα. Μπορώ να δω οποιοδήποτε μέρος θέλω χωρίς να βγω από το σπίτι μου. Σύντομα με το oculus rift θα είναι σαν να βρίσκομαι εκεί. θα πρεπε να βλεπεις αλλα μερη!
Unabomber Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δεν έχω φύγει ποτέ από την Αθήνα και ούτε σκοπεύω.Τα ταξίδια δε μου λένε τίποτα. Μπορώ να δω οποιοδήποτε μέρος θέλω χωρίς να βγω από το σπίτι μου. Σύντομα με το oculus rift θα είναι σαν να βρίσκομαι εκεί. Aλλη φαση να το ζεις ομως live, και αλλο μεσω VR…..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα