Pseudonumo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Παντως ξερω περιπτωση που την πρωτη φορα εβγαλε 13000 και τη δευτερη 19000. Βεβαια δεν εβγαλε 6000 η 9000 ποτε, αλλα το αναφερω.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, έβγαλα 9200 μόρια με ένα μήνα διάβασμα (και ούτε ) είχα ξαναδώσει το 2013 και έδωσα πάλι φέτος πιο πολύ να περάσω μια σχολή για τους γονείς μου την πρώτη φορά δεν πήγαινα καν για να περάσω κάπου και έβγαλα 6800 αλλά το σκέφτομαι τόσες μέρες και νομίζω ότι είναι ντροπή να ξαναδώσω άλλα θέλω να προσπαθήσω για ιατρική (πρότυπο τον πάτερα μου,αλλά αυτή την φορά για μένα) χλωμό το βλέπω έως αδύνατο να το κατορθώσω αυτό το όνειρο γιατί από μικρός ήθελα παραϊατρικά αλλά ήξερα ότι δεν θα κάτσω να διαβάσω όμως το έχω πάρει απόφαση τώρα να το προσπαθήσω και αν δεν που κατά 99% δεν... μετά πάω ιατρικά εργαστήρια η νοσηλευτική που και αυτά τα λατρεύω.Περνάω ΤΕΙ Αυτοματισμού Χαλκίδας από ότι διάβασα και σε προηγούμενα τοπικ πολύ καλά λόγια είδα και δεν ξέρω τι να κάνω λεφτά για φροντιστήρια δεν υπάρχουν να πάω σε κάποιο κοινωνικό? Και αν ναι ξέρετε κανα καλό στην αθηνα? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Αν λεφτα για φροντιστηρια δεν παιζουν δεδομενων των μοριων που εβγαλες και της σχολης που θες να πετυχεις ή βλεπεις μπας και περασεις σε καποιο παρα ιατρικο ή πας σε καποιο ΙΕΚ και ξεμπερδευεις. Δεδομενης παντως και την καταστασης που ζουμε τωρα προσπαθησε να ξεμπερδεψεις με σχολες και λοιπα οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι τα πραγματα προβλεπονται πολυ δυσκολα για να σπαταλας χρονο δινοντας συνεχεια πανελληνιες.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, έβγαλα 9200 μόρια με ένα μήνα διάβασμα (και ούτε ) είχα ξαναδώσει το 2013 και έδωσα πάλι φέτος πιο πολύ να περάσω μια σχολή για τους γονείς μου την πρώτη φορά δεν πήγαινα καν για να περάσω κάπου και έβγαλα 6800 αλλά το σκέφτομαι τόσες μέρες και νομίζω ότι είναι ντροπή να ξαναδώσω άλλα θέλω να προσπαθήσω για ιατρική (πρότυπο τον πάτερα μου,αλλά αυτή την φορά για μένα) χλωμό το βλέπω έως αδύνατο να το κατορθώσω αυτό το όνειρο γιατί από μικρός ήθελα παραϊατρικά αλλά ήξερα ότι δεν θα κάτσω να διαβάσω όμως το έχω πάρει απόφαση τώρα να το προσπαθήσω και αν δεν που κατά 99% δεν... μετά πάω ιατρικά εργαστήρια η νοσηλευτική που και αυτά τα λατρεύω.Περνάω ΤΕΙ Αυτοματισμού Χαλκίδας από ότι διάβασα και σε προηγούμενα τοπικ πολύ καλά λόγια είδα και δεν ξέρω τι να κάνω λεφτά για φροντιστήρια δεν υπάρχουν να πάω σε κάποιο κοινωνικό? Και αν ναι ξέρετε κανα καλό στην αθηνα? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Τα κοινωνικά φροντηστήρια αναλαμβάνουν το μάθημα της ημέρας και κάποια βασικά θέματα, αν θες για προετοιμασία για τις πανελλήνιες πρέπει να πληρώσεις. Πάντως δεν βλέπω να το θες και πολύ αλλιώς θα είχες περάσει κάπου με την 2η φορά. Αντικείμενο σπουδών από τμήμα αυτοματισμού με νοσηλευτική είναι η μέρα με την νύχτα, για τεχνικός γιατρικών εργστηρίων ποιο συναφές.
91turbo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα πάω στο ΤΕΙ αυτοματισμού τότε.Ξέρει κανείς αν είναι καλό το τμήμα της Χαλκίδας και αν έχει επαγγελματική αποκατάσταση έστω και εξωτερικό?
Στεφανος123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Άσε που σε τέτοια ΤΕΙ,πολύ δύσκολα να βρεις στο μέλλον εργασία και να απασχοληθείς πάνω στον τομέα που σπούδασες. Στον αυτοματισμο δεν θα βρει δουλεια?Που ειναι δουλεια μελλοντος?Αμα δεν ξερεις τι συμβαινει στον χωρο του αυτοματισμου καλυτερα να μη λες πραγματα που δεν γνωριζεις.Ο αυτοματισμος αναπτυσσεται οσο εξελισσεται και η τεχνολογια,αρα δε σταματαει ποτε να υπαρχει ζητηση για αυτοματιστες.Χωρις να σημαινει αυτο οτι ολοι οι αυτοματιστες θα βρουν δουλεια ευκολα,αλλα ειναι ενα επαγγελμα που εχει απηχηση.
idomeneas7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα πάω στο ΤΕΙ αυτοματισμού τότε.Ξέρει κανείς αν είναι καλό το τμήμα της Χαλκίδας και αν έχει επαγγελματική αποκατάσταση έστω και εξωτερικό? Για να καταλάβεις πόσο οργανωμένο τμήμα είναι, εγώ έχω δώσει εξετάσεις για Ηλεκτρονική 1 χωρίς να φοιτώ καν εκεί.
LongTom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα πάω στο ΤΕΙ αυτοματισμού τότε.Ξέρει κανείς αν είναι καλό το τμήμα της Χαλκίδας και αν έχει επαγγελματική αποκατάσταση έστω και εξωτερικό? Γενικά μπορώ να σου πω για το Αυτοματισμού στο Αλεξάνδρειο είχε τελειώσει ένας γνωστός. Με είχε πει ότι ήταν αρκετά δύσκολο,αλλά έμαθε πολλά. Βέβαια πριν ~7 χρόνια που πήρε το πτυχίο και δεν ξέρω τώρα τι παίζει. Επαγγελματικά είχαν κάποια προβλήματα τότε με τα εργασιακά δικαιώματα διότι είχαν σύγκρουση με Ηλεκτρονική(εάν θυμάμαι καλά) και Πληροφορική(σίγουρα) για υπερκαλύψεις δικαιωμάτων. Όπως είπα από τότε δεν έχω καμία άλλη ενημέρωση για την σχολή.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Επαγγελματικά είχαν κάποια προβλήματα τότε με τα εργασιακά δικαιώματα διότι είχαν σύγκρουση με Ηλεκτρονική(εάν θυμάμαι καλά) και Πληροφορική(σίγουρα) για υπερκαλύψεις δικαιωμάτων. Όπως είπα από τότε δεν έχω καμία άλλη ενημέρωση για την σχολή. Ακόμα ισχύει η εκκρεμότητα των δικαιωμάτων.
Pseudonumo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα πάω στο ΤΕΙ αυτοματισμού τότε.Ξέρει κανείς αν είναι καλό το τμήμα της Χαλκίδας και αν έχει επαγγελματική αποκατάσταση έστω και εξωτερικό? Για να καταλάβεις πόσο οργανωμένο τμήμα είναι, εγώ έχω δώσει εξετάσεις για Ηλεκτρονική 1 χωρίς να φοιτώ καν εκεί. Παντου μπορεις να το κανεις αυτο.πολυ συχνα μπορει να μη ζητησουν πασο αναλογως την εδρα.δεν λεει τιποτα αυτο Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2015 από Pseudonumo
WorldOfGlass Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Είναι προφανές ότι δεν θες να σπουδασεις κάτι οπότε γιατί ζαλιζεις τον εαυτό σου και ζαλιζεις κι εμας? Άποψη μου μην πας ουτε στο ΤΕΙ. Την θέση κάποιου παιδιού που θέλει να σπουδάσει θα κλεψεις. Κάτσε ενα δυο χρόνια πιάσε μια δουλειά κι όταν αποφασισεις τι θες να κανείς στην ζωή σου ειτε ξαναδινεις πανελλήνιες ειτε πας σε κάποια ιδιωτική σχολή
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Για τα αποτελεσματα για το ειδικο μαθημα (Αγγλικα) υπαρχει κατι νεο ποτε θα βγουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα