Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας, φέτος έδωσα πανελλήνιες καί με ενδιαφέρει πολύ η περίπτωση του μηχανολόγου μηχανικού. Ίσως πολλοί να σας έχουν ρωτήσει τα παρακάτω για αυτό ζητάω εκ των προτέρων συγγνώμη αν γίνω κουραστικός!

Έχω την ελπίδα οτι θα καταφέρω να περάσω στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών  δυτικής μακεδονίας( κοζανης ΑΕΙ). Για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τί γνώμη έχετε για αυτό το τμήμα? Γενικά έχω ακούσει οτι σε επίπεδο υποδομών δεν είναι καθόλου καλό και γενικότερα δεν ακούω πολύ καλά λογια! Ισχύουν αυτά που ακούγονται?? Ποία είναι η γνώμη σας? Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές με παρόμοια θεματολογία ως πανεπιστήμιο? Η μηπως να κοιταξω για πανεπιστήμιο στο εξωτερικο?

Κάθε βοήθεια θα είναι πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Έχω αρκετούς συναδέλφους από το τμήμα αυτό μιας και η δουλειά μου είναι "του χώρου" (=Ενέργεια)

σαν νεοσύστατο τμήμα είχε και αυτό τα προβλήματά του αλλά δε θα το έβαζα σε άλλη "τάξη" από ένα μικρό-μεσαίο ξένο ΑΕΙ

αν θες να ασχοληθείς με ενεργειακά έργα ίσως είναι μαλιστα καλύτερη επιλογή από άλλα ΑΕΙ.

και όπως πάντα ο καλός θα ξεχωρίσει από όου και αν είναι ... 

Δημοσ.

σαν νεοσύστατο τμήμα είχε και αυτό τα προβλήματά του αλλά δε θα το έβαζα σε άλλη "τάξη" από ένα μικρό-μεσαίο ξένο ΑΕΙ

Πρώτα απολα σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Δηλαδή οι υποδομές πλέον είναι καλές? Γιατί μέχρι το 2012 που κοίταγα υπήρχαν παράπονα και ειδικά δε με το γεγονός οτι η τοπική κοινωνία δεν έκανε τίποτα για αυτό. Μάλιστα απο αυτά που έψαξα είδα οτι το 2011-2012  υπήρχαν λεγόμενα για υποβάθμιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων του τμήματος και μερική αλλαγή του ονοματός του και ουσιαστικά υποβάθμιση του γενικότερα. Δεν ισχύουν ολα αυτά?  

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια και για μένα που ενδιαφέρομαι για μηχανολογος μηχανικός αλλά ασχολία με μηχανές εσωτερικής καύσης. Ποία πολύ έχει το καλύτερο αει πιστεύετε? Ευχαριστώ

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...