umbrella co. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Για το σκοπο που δημιουργηθηκαν ειναι αριστα, ομως εγω προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε ενα αυτοκινητο που με παει βολτα μονο του. Θεωρω πως ετσι χανεται ολο το νοημα της αυτοκινησης και της χαρας του να διαθετεις ενα αυτοκινητο, το οποιο μπορεις να οδηγεις οπως και οπου θελεις εσυ.
trelo alani Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 στην φωτο απο πισω φαινετε μια BMW αυτη ειναι γαματη αμαξαρα ...με αυτη τη παπαρια τι να λεμε τωρα.!!!
Retromaniac Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ψιλοαποτυχια 1. Οι αμερικανοι οριζουν αυτοκινητακι αυτο που εμεις οριζουμε σενταν. Στην αμερικη εχει κοπει λογω μεγεθους 2. 40 χιλιομετρα τελικη? το ποδηλατο παει πιο γρηγορα 3. Ασφαλεια? περα που δεν εχει οδηγο απο παθητικη ασφαλεια ειναι μηδεν 4. ειναι ασχημο. 5. Περα απο ανθρωπους που δε μπορουν να οδηγησουν , παιδια γερους, αναπηροι που ναι εκει εχει νοημα κ μπραβο τους γιατι καποιος να διαλεξει ενα αμαξι χωρις τιμονι? Σαν ταξι ομως ή για ατομα που δεν εχουν την ικανοτητα να οδηγησουν ειναι καλη ιδεα http://weboffate.com/prediction/The-horse-is-here-to-stay-but-the-automobile-is-a-novelty---a-fad/7379/ The horse is here to stay, but the automobile is a novelty - a fad 1
dchatz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγω βλέπω ένα άλλο potential. Πας κάπου που το παρκιγκ ειναι δύσκολο, το όχημα σε αφήνει και πάει μόνο του κάπου αλλού να παρκάρει. Μετά όταν θες να φύγεις δίνεις εντολή απο το κινητό και έρχεται να σε πάρει όπου του πεις. Τώρα βέβαια πως θα γίνουν όλα αυτά ..... ποιος ξέρει, λέω γω ... 1
exelliution Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγω βλέπω ένα άλλο potential. Πας κάπου που το παρκιγκ ειναι δύσκολο, το όχημα σε αφήνει και πάει μόνο του κάπου αλλού να παρκάρει. Μετά όταν θες να φύγεις δίνεις εντολή απο το κινητό και έρχεται να σε πάρει όπου του πεις. Τώρα βέβαια πως θα γίνουν όλα αυτά ..... ποιος ξέρει, λέω γω ... Ποιος ειπε οτι δεν γινετε? Δες το παρακατω βιντεο απο την audi
Isabelle2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πιστεύω πως θα γίνουν δοκιμές και βελτιώσεις! Ένα αρχικό μοντέλο είναι μόνο
DJTaurus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το αυτόνομο όχημα της Google σε ατύχημα με τραυματία
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το αυτόνομο όχημα της Google σε ατύχημα με τραυματία In other news, το νερο ειναι υγρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 μιλάς με γρίφους γέροντα...
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Για το σκοπο που δημιουργηθηκαν ειναι αριστα, ομως εγω προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε ενα αυτοκινητο που με παει βολτα μονο του. Θεωρω πως ετσι χανεται ολο το νοημα της αυτοκινησης και της χαρας του να διαθετεις ενα αυτοκινητο, το οποιο μπορεις να οδηγεις οπως και οπου θελεις εσυ. εγώ πάλι στάνταρ θα αγόραζα τέτοιο.Σιγά μην χάνω κ άλλο χρόνο προσέχοντας όσο οδηγώ.Προτιμώ να κάνω κάτι άλλο με τις γνωστικές ικανότητες κ το χρόνο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα