Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας και ελπιζω να εχετε μια ομορφη κυριακη!Δημιουργησα αυτο το θεμα περισσοτερα στο να ρωτησω ποια θα ηταν καλυτερη επιλογη ως προς 2 ΤΕΙ!Ημουν μαθητης 3ης λυκειου και δεν τα πηγα οσο καλα περιμενα στις πανελληνιες,με ενδιαφερει η πληροφορικη και ειμαι απο κοζανη! Οποτε ηθελα να σας ρωτησω ποια Τει πληροφορικης (Ηρακλειου η λαρισας) ειναι καλυτερο και ποιο θα μου δωσει περισσοτερες επαγγελματικες διεξοδους! 

Δημοσ.

Στην καστορια λογω το οτι ενας φιλος μου που ειναι εκει μου ειπε οτι οι υποδομες δεν ειναι καλες και οσο για τα γρεβενα δεν εχω κανεναν λογο απλα θα προτιμουσα σε αυτες τις πολεις οπου στην μια μενει η αδερφη μου και στην αλλη επειδη εχει ενα σπιτι η θεια μου ωστε να το νοικιασω φθηνοτερα!

• Moderators
Δημοσ.

Λαρισα ημουν ! αν και εχω τελειωσει εδω και χρονια το προγραμμα σπουδων που εχουν ειναι καλο και η ζωη φτηνη

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου απλα ηθελα να σε ρωτησω αν εχει διεξοδους αποκαταστασης και αν ναι σε τι περιπου?

• Moderators
Δημοσ.

για μετα πανω στον τομεα της πληροφορικης λιγο δυσκολο! αν και δεν ειναι μονο εκει δυσκολο πλεον! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...