Stickmanpao13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Καλημέρα σας και ελπιζω να εχετε μια ομορφη κυριακη!Δημιουργησα αυτο το θεμα περισσοτερα στο να ρωτησω ποια θα ηταν καλυτερη επιλογη ως προς 2 ΤΕΙ!Ημουν μαθητης 3ης λυκειου και δεν τα πηγα οσο καλα περιμενα στις πανελληνιες,με ενδιαφερει η πληροφορικη και ειμαι απο κοζανη! Οποτε ηθελα να σας ρωτησω ποια Τει πληροφορικης (Ηρακλειου η λαρισας) ειναι καλυτερο και ποιο θα μου δωσει περισσοτερες επαγγελματικες διεξοδους!
mylo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τα τμήματα σε Καστοριά και Γρεβενά γιατί τα απορρίπτεις? 1
Stickmanpao13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Στην καστορια λογω το οτι ενας φιλος μου που ειναι εκει μου ειπε οτι οι υποδομες δεν ειναι καλες και οσο για τα γρεβενα δεν εχω κανεναν λογο απλα θα προτιμουσα σε αυτες τις πολεις οπου στην μια μενει η αδερφη μου και στην αλλη επειδη εχει ενα σπιτι η θεια μου ωστε να το νοικιασω φθηνοτερα!
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Λαρισα ημουν ! αν και εχω τελειωσει εδω και χρονια το προγραμμα σπουδων που εχουν ειναι καλο και η ζωη φτηνη 1
Stickmanpao13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου απλα ηθελα να σε ρωτησω αν εχει διεξοδους αποκαταστασης και αν ναι σε τι περιπου?
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 για μετα πανω στον τομεα της πληροφορικης λιγο δυσκολο! αν και δεν ειναι μονο εκει δυσκολο πλεον!
Stickmanpao13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 μαλιστα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!θα το χω στα υποψιν μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα