Napalm Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Για σας , φετος τελειοσα την τριτη λυκειου και απο τους βαθμους που εβγαλα μαλον περναω ηλεκτρολογων μηχανηνικων στην Πατρα και στην Θεσσαλονικη.Εχω ακουσει απο πολλους και για τα 2 αυτα πανεπιστημια ομως δεν ειμαι σιγουρος πιο απο τα 2 ειναι το καλυτερο.Επισης γιατι στην Αθηνα και στην Θεσσαλονικη η σχολη ονομαζεται ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ενω στην Πατρα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ; Ευχαριστω
defacer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Επισης γιατι στην Αθηνα και στην Θεσσαλονικη η σχολη ονομαζεται ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ενω στην Πατρα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ; Ευχαριστω Επειδή είναι άλλος ο προσανατολισμός της σχολής στην Πάτρα προφανώς, πράγμα που μπορείς να διαπιστώσεις συγκρίνοντας τα προγράμματα σπουδών που υπάρχουν online. Το καίριο ερώτημα δεν είναι "ποιό ίδρυμα είναι καλύτερο" αλλά "εσύ τι πορεία θέλεις να ακολουθήσεις". Τα ιδρύματα και τα 2 είναι αρκετά καλά ούτως ώστε από σένα και μόνο να εξαρτηθεί το μέλλον σου.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Εγω θα σου ελεγα Σαλονικαρα, ειναι υπεροχη πολη, και η σχολη για την οποια κοιτας εκει ειναι φοβερη, γινεται πολυ καλη δουλει απ'οτι εχω ακουσει απο διαφορα ατομα. Επισης μην κοιτας τα ονοματα των σχολων, στην Πατρα εχει Μηχανικων Η/Υ και πληροφορικης οπως και στα Ιωαννινα αλλα τα προγραματα σπουδων ειναι η μερα με τη νυχτα 1
Kostas93 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Θεσσαλονίκη.Αθήνα δε πιάνεις να μας έρθεις προς τα εδω? 1
d_gkal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 κοιτα πολη και οχι την σχολη!!! ελα σαλλλλλλλονικα σε λλλλλλλεω 2
Kostas93 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 και σχολή να κοιτάξει, παλι θεσσαλονίκη πρέπει να παει.win-win κατάσταση.εκτος και αν μπορεί να ερθει στα λημέρια μας, προς αθηνα μερια.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 και σχολή να κοιτάξει, παλι θεσσαλονίκη πρέπει να παει. win-win κατάσταση. εκτος και αν μπορεί να ερθει στα λημέρια μας, προς αθηνα μερια. Με τα μορια που εχει αντε να πιασει Πληροφορικης και Τηλεπικοινωνιων στην Αθηνα, καμια συγκριση με το ΗΜΜΥ, 1000 φορες Θεσσαλονικη σε λλλλλεεεεεω
Kostas93 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εγραψε καπου ποσα μορια επιασε?Βέβαια για να λεει μαλλον, δε θα εβγαλε 19+ για ερθει στα μερη μας.για ημμυ αθηνα ελεγα. (αν δε παινέψεις τη σχολή σου θα πέσει να σε πλακώσει) 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εγραψε καπου ποσα μορια επιασε? Βέβαια για να λεει μαλλον, δε θα εβγαλε 19+ για ερθει στα μερη μας. για ημμυ αθηνα ελεγα. (αν δε παινέψεις τη σχολή σου θα πέσει να σε πλακώσει) Μακαρι να μπορουσα να παω και εγω σε καποια ΗΜΜΥ οταν μπηκα στο πανεπιστημιο
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Σε ποια σχολή είχες περάσει? Καποδιστριακο Πληροφορικης και τηλ.
Kostas93 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ελα ρε συ, μια χαρα σχολη ειναι.Στη χειρότερη, αν το έχεις καημο ->κατατακτήριες και ήρθες.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ελα ρε συ, μια χαρα σχολη ειναι. Στη χειρότερη, αν το έχεις καημο ->κατατακτήριες και ήρθες. Δεν αντιλεγω, πολυ δικτυο ρε αδερφε, δεν τα πηγαινω τα δικτυα καθολου κατατακτηριες ουτε με σφαιρες 1
Napalm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστως για τισ απαντησεισ και συγγνωμη που αργησα να απντησω.Επειδη μενω Αθηνα , δεν υπαρχει και το οικονομικο ζητημα , δληαδη απο οτι ακουω η Θεσσαλονικη ειναι πολυ ακριβοτερη απο την Πατρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα