PhonEee Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια ο υπολογιστης γενικα σερνεται στα παιχνιδια αργει στο ιντερνετ, στο ανοιγμα φακελων.. θα ηθελα να ρωτησω το εξης τι θα πρεπει να κανω για να ξελαμπικαρει λιγο πιστευεται η μονυ λυση φορματ (δεν ξερω και να το κανω και ολας ειναι ευκολο?) ευχαριστω περιμενω απαντησεις
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 κατέβασε το hard disk sentinel να δεις την κατάσταση του δίσκου. επίσης τρέξε malwarebytes,adwcleaner για να καθαρίσει το σύστημα απο πιθανές απειλές.
FasTaker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 και μην ξεχασεις το ccleaner για να καθαρισεις το registry.
PhonEee Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ενταξει θα τα κανω αυτα και θα σας πω νεα ευχαριστω αλλα πιστευω το θελει το φορματ του ειναι ευκολο? windows xp ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ποτέ δεν καθαρίζουμε το registry, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα windows.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ποτέ δεν καθαρίζουμε το registry, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα windows. το έχω διαβάσει πολλάκις το συγκεκριμένο. Μερικά χρόνια τώρα απο xp σε 7(καθαρίζω με CCleaner την registry),μάντεψε δεν έχει βγεί το παραμικρό πρόβλημα και ούτε φορμάτ έχω κάνει 5 χρόνια τώρα.
PhonEee Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 δημητρη ευχαριστω για τγν απαντηση κανεις ομως δεν απαντα αν το φορματ ειναι κατι δυσκολο γιατι ετσι?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 @ Xristaras12 Κι αν γίνει η στραβή μετά κάνε format. Ίσως είμαι αντίθετος γιατί ποτέ δεν το δοκίμασα. @PhonEee το φορματ εύκολο είναι. Για αρχή πρέπει να μεταφέρεις τα αρχεία σε άλλο δίσκο για να μην χαθούν. Βάζεις το cd των xp στο drive, εκκινείς από αυτό και ξεκινάς το format.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 @ Xristaras12 Κι αν γίνει η στραβή μετά κάνε format. Ίσως είμαι αντίθετος γιατί ποτέ δεν το δοκίμασα. @PhonEee το φορματ εύκολο είναι. Για αρχή πρέπει να μεταφέρεις τα αρχεία σε άλλο δίσκο για να μην χαθούν. Βάζεις το cd των xp στο drive, εκκινείς από αυτό και ξεκινάς το format. υπάρχει κάτι που λέγεται image backup. Σε 10 λεπτά έχω επιστρέψει εκεί που ήμουν. Για το φορμάτ,κατέβασε ΠΡΩΤΑ τους απαιτούμενους drivers γιατί μπορεί να μην έχεις κάν lan driver,εκτός κ αν έχεις το cd της μητρικής.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Σωστός. Ξέχασα τα πιο βασικά. Αν θες γράψε μας από τι αποτελείται το pc αν είναι να βάλεις windows 7 γιατί τα xp πλέον είναι απροστάτευτα σε απειλές.
PhonEee Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 παιδια ευχαριστω θα σας πω περισοτερα αυριο που θα ειμαι στο pc (λογικα) για να το παμε βημα βημα ενταξει παλιος ειναι δεν νομιζω τα 7...
PhonEee Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 καλησπερα ξανα επιστρεφω λοιπον ετρεξα το προγραμμα hard disk sentinel μου βγαλε 100% υγεια θερμοκρασια 33 c επιδοση 100% υγεια 100% λοιπον πιστευω οτι δεν υπαρχει θεμα με αυτο παμε στα παρακατω τωρα CPU Intel Pentium 4 541 Prescott 90nm Technology RAM1,00GB Dual-Channel DDR @ 200MHz (2.5-4-4-8) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5GPL-X (LGA 775) αυτα φοραει ξερω ειναι παλιος αρα δεν νομιζω τα 7 αρια... παντως και τωρα που γραφω κολλαει μετα απο λιγο μου βγαζει τα γραμματα τελος παντων τωρα θα κανω test με το malware kai to adwcleaner παντως ο δισκος εχει πολυ λιγο ελευθερο χωρο υπαρχει καποιο προγραμμα που να σβηνει αρχεια που δεν τα χρησιμοποιουνται αλλα πιανουν χωρο? ευχαριστω περιμενω απαντησεις
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Σίγουρα,ΣΙΓΟΥΡΑ χρειάζεσαι παραπάνω ραμ. Με 1 γίγα ακόμα το browsing είναι βαρύ. Δεύτερον,κατέβασε το hwmonitor και κοίτα θερμοκρασίες τρίτον για τα αρχεία που αναφέρεις,το ccleaner θα σε βοηθήσει,σβήσε και παλαιότερα σημεία επαναφοράς συστήματος.
PhonEee Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 λοιπον εκανα με το ADwcleaner μου βγαλε καποια αρχεια τα καθαρησε το malware αργει οταν ανοιγω στο ιντερνετ μια νεα καρτελα μου ανοιγει ενα all 1 convert by my way αυτο πως το βγαζω?εβαλα και το cleaner να κανει καθαρισμο αυτα να τι μου βγαλε το homwnitor παντως ρε συ ο υπολογιστης δεν κολαγε πριν καιρο ενταξει ξερω δεν εινα και καινουργιος αλλα γιατι να κολλαει τωρα edit: απο το ccleaner πατησα στηον καθαριστη εκει που λεει εναρξη καθαριστη πρεπει να κανω τιποτα αλλο? απο τι νομιζβ δεν το γλυτωνω το φορματ αλλα τωρα δεν εχω τον σκληρο δισκο μαζι μου γ αυτο να κανουμε οτι μπορουμε μεχρι να τον εχω στα χερια μου !αυτα ευχαριστω περιμενω απαντησεςς; χωρίς τίτλο.bmp
seventeen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Λοιπον θα σου πω τι θα εκανα εγω στην θεση σου, πανε καταργηση εγκαταστασης ή αλλαγης προγραμματος στον πινακα ελεγχου σου και απεγκατεστησε οτι προγραμμα δεν χρησιμοποιεις, πρωτου το κανεις ομως googlaρε το για να διαπυστωσεις αν ειναι απαραιτητο για το συστημα σου. Αφου βγαλεις οτι δεν χρησιμοποιεις πια και ξελαφρωσει καπως το pc σου, πηγαινε και σβησε οτι αρχειο δεν θελεις (μουσικη/φωτογραφιες/φακελους/καθαρισε τις ληψεις σου) μετα απο αυτο τρεξε το ccleaner (με κλειστο browser παντα) Βεβαιωσου οτι εχεις τους τελευταιους drivers για το συστημα σου. Κανε μια ανασυγκροτηση δισκου. Κατι που θα βοηθουσε πολυ θα ηταν μια αναβαθμηση σου στην Ram, θα σου προτεινα παντα να πηγαινεις για ενα kit (δηλαδη αν ειναι να παρεις 8gb ram, διαλεξε 2 4αρες και οχι μια 8αρα). Επιπλεον, μια πολυ ωραια αναβαθμηση που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να παρεις εναν ssd, θα δεις τρελες διαφορες. Για να σου απαντησω και στο ερωτημα σου, το φορματ δεν ειναι κατι δυσκολο, δυσκολο ειναι να βρεις ολους τους drivers γιατι πολυ πιθανον μετα το φορματ να μην εχεις καν νετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα