Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• Γιατί κάθε φωτογραφία θαύματος ή εξωγήινων πρέπει να είναι θολή και κουνημένη?
  • Με τόσα θαύματα της αληθινής πίστης σας που κυκλοφορούν , γιατί δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο να μας το τρίψετε στην μάπα να ησυχάσουμε όλοι?

Α ναι, γιατί ο θεός δεν θέλει να πιστέψουμε λόγω των θαυμάτων του αλλά επειδή τον αγαπάμε. Σωστά είναι πολύ λογικό να απαιτεί μια αόρατη δύναμη να τζογάρω και να βασίσω την ζωή μου σε αυτή χωρίς να ξέρω αν υπάρχει σίγουρα επειδή αλλιώς θα με διαολοστείλεί.

• Εν τω μεταξύ στις φωτογραφίες της δικής μου βάφτισης γιατί δεν βγήκε περιστέρι? Υπάρχουν διακρίσεις ή ήμουν αμαρτωλό βρέφος?

τους εξωγήινους γιατί τους εμπλέκεις? αφού ξέρεις πολύ καλά πως υπάρχουν , όλοι το ξέρουμε δεν ειναι κάτι της φαντασίας μας. Την επόμενη φορά που θα περνάει άλιεν θα του πω να κοντοσταθεί να φέρω την HD CAM γιατι ο funbreaker δε μπορεί να βλέπεις ταινίες κάτω απο 720p

ελεος

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τους εξωγήινους γιατί τους εμπλέκεις? αφού ξέρεις πολύ καλά πως υπάρχουν , όλοι το ξέρουμε δεν ειναι κάτι της φαντασίας μας. Την επόμενη φορά που θα περνάει άλιεν θα του πω να κοντοσταθεί να φέρω την HD CAM γιατι ο funbreaker δε μπορεί να βλέπεις ταινίες κάτω απο 720p

ελεος

Μου φαινόταν πως ήταν πλάκα ή τρολοποστ αλλά αυτό το έλεος στο τέλος με προβλημάτισε μήπως τα λες σοβαρά.

Δημοσ.

Μου φαινόταν πως ήταν πλάκα ή τρολοποστ αλλά αυτό το έλεος στο τέλος με προβλημάτισε μήπως τα λες σοβαρά.

δεν ξέρω , τι να σου πω , believe what u want because

the_truth_is_out_there_17854.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...