Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Nathan Drake!! είπε

Δεν ξέρει κανείς βρε παιδιά;

Η 2719 είναι τελευταίο μοντέλο ενώ η 2717 το προηγούμενο. Καλές και οι δυο οποια σε βολεύει οικονομικα με μαγαζί και μεταφορικά παρτην έχουν την καλύτερη εγγύηση.

58 λεπτά πριν, 8elwADSL είπε

Καλησπέρα στην παρέα θέλω πρόταση για 24 ή 27 οθόνη ως 1080p αυστηρά για gaming κυρίως.

Προτίμηση σε IPS panel και budget ως 250€.

Για gaming δες σε 144hz αυτή

https://www.skroutz.gr/s/12294349/Samsung-C24FG73.html

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, radiohead είπε

Η 2719 είναι τελευταίο μοντέλο ενώ η 2717 το προηγούμενο. Καλές και οι δυο οποια σε βολεύει οικονομικα με μαγαζί και μεταφορικά παρτην έχουν την καλύτερη εγγύηση.

Πολύ καλή η 3ετή εγγύηση, αλλά για καμένα pixel πρέπει να έχει 6 και πάνω για να σε καλύπτει... Αυτό με ξενέρωσε με τις Dell. Και out of the box αν σου κάτσει 1-2 pixels καμένα, δεν στην αλλάζουν.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, soiramk είπε

Πολύ καλή η 3ετή εγγύηση, αλλά για καμένα pixel πρέπει να έχει 6 και πάνω για να σε καλύπτει... Αυτό με ξενέρωσε με τις Dell. Και out of the box αν σου κάτσει 1-2 pixels καμένα, δεν στην αλλάζουν.

Ωχ μη μου λες τέτοια.:( Έχεις καμία άλλης εταιρίας (αλλά αξιόπιστης εταιρίας) να προτείνεις για σύνδεση κονσόλας;

Δημοσ.

Αν σου έρθει με πίξελ έχεις doa ότι μάρκα κι αν είναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Πως μπορούμε να το εξακριβώσουμε όμως αυτό φίλε μου; Υπάρχει κάποιο λινκ να το δω πριν την αγορά; Γιατί κι άλλοι διαβάζω για την lg που είπε ο παραπάνω φίλος αλλά έχουν πρόβλημα,κάνουν τον κινέζο!!!

https://www.adslgr.com/forum/threads/839000-Εγγύηση-LG-0-dead-pixel-ΜΟΥΦΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, radiohead είπε

Στο store της Dell στο Mall που ρώτησα πάντως, έτσι μου είπαν...

3 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Πως μπορούμε να το εξακριβώσουμε όμως αυτό φίλε μου; Υπάρχει κάποιο λινκ να το δω πριν την αγορά; Γιατί κι άλλοι διαβάζω για την lg που είπε ο παραπάνω φίλος αλλά έχουν πρόβλημα,κάνουν τον κινέζο!!!

https://www.adslgr.com/forum/threads/839000-Εγγύηση-LG-0-dead-pixel-ΜΟΥΦΑ

Από την LG Hellas μου είπαν πως όλες οι οθόνες από 24''-27'' καλύπτονται από zero pixel warranty.

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, soiramk είπε

Στο store της Dell στο Mall που ρώτησα πάντως, έτσι μου είπαν...

Μακάρι! Θα πάρω αύριο κι εγώ ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσω και ίσως προχωρήσω στην αγορά.

Δημοσ.

Μακάρι! Θα πάρω αύριο κι εγώ ένα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσω και ίσως προχωρήσω στην αγορά.

Μάλλον μπέρδεψες τις παραθέσεις.. Μου είπαν (Dell) ότι και out of the box να έχεις καμένο pixel δεν υπάρχει αντικατάσταση. Κάνε και εσύ μια ερώτηση για να είσαι σίγουρος και μας ενημερώνεις κ εμάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, soiramk είπε

Από την LG Hellas μου είπαν πως όλες οι οθόνες από 24''-27'' καλύπτονται από zero pixel warranty.

Μέχρι να σου πουλήσουν ένα προιόν και μετά να στο παίξουν κινέζοι αν χρειαστείς την εγγύηση (όπως πρόσφατα με την αγορά ενός ipad mini που με έπαιζαν μπαλάκι κατάστημα και apple για την εξυπηρέτηση εγγύησης που δικαιούμουν:angry:). Άσε, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Είναι να μη σου κάτσει..

5 λεπτά πριν, soiramk είπε

Μάλλον μπέρδεψες τις παραθέσεις.. Μου είπαν (Dell) ότι και out of the box να έχεις καμένο pixel δεν υπάρχει αντικατάσταση. Κάνε και εσύ μια ερώτηση για να είσαι σίγουρος και μας ενημερώνεις κ εμάς.

Ναι μπερδεύτηκα με τα μηνύματα/παραθέσεις.:DΑν είναι έτσι θα το σκεφτώ σοβαρά για την αγορά και μάλλον δεν θα την πάρω. Θα μιλήσω και θα ενημερώσω κι εδώ. Κάποια άλλοι πρόταση υπάρχει σε αυτά τα χρήματα πάνω κάτω; 

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ.

Μέχρι να σου πουλήσουν ένα προιόν και μετά να στο παίξουν κινέζοι αν χρειαστείς την εγγύηση (όπως πρόσφατα με την αγορά ενός ipad mini που με έπαιζαν μπαλάκι κατάστημα και apple για την εξυπηρέτηση εγγύησης που δικαιούμουν:angry:). Άσε, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Είναι να μη σου κάτσει..

Δεν έχει μακάρι. Αν έχεις καμμένο εντός 30 ημερων τη δίνεις πίσω παίρνεις άλλη.

Απλά κοίτα να επιλέξεις σοβαρό μαγαζί. Πχ https://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=21895

Αλλιώς μιλάς απευθείας με dell.

Δημοσ.

Δεν έχει μακάρι. Αν έχεις καμμένο εντός 30 ημερων τη δίνεις πίσω παίρνεις άλλη.

Μα λέει ο φίλος soiramk ότι του είπαν στη dell ότι και out of the box να έχεις καμένο pixel δεν υπάρχει αντικατάσταση.  

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Μα λέει ο φίλος soiramk ότι του είπαν στη dell ότι και out of the box να έχεις καμένο pixel δεν υπάρχει αντικατάσταση.  

Ψάξε στα θέματα να το διαπιστώσεις από πραγματικούς χρηστες.

Δημοσ.

Ψάξε στα θέματα να το διαπιστώσεις από πραγματικούς χρηστες.

Εμένα αυτό μου είπε επί λέξη στο exclusive store της Dell. Τον ρώτησα συγκεκριμένα για DOA. Και του λέω επιπλέον: "Αν δλδ καούν 5 τι γίνεται; Την βαράω μέχρι να καούν παραπάνω;" και γέλαγε συγκαταβατικά. Τώρα αν δεν ήθελε να πουλήσει ή ήταν κακώς ενημερωμένος τι να πω...
Και αν σου καούν ή τα δεις μετά τις 30 μέρες που δεν υφίσταται DOA τι γίνεται; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...