Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SOADNICK είπε

H Dell που έβαλες είναι η G2724D όχι η S2725DS που κοιτάζω

Ουπς!. Σορρυ φίλε έχεις δίκιο, οπότε άκυρο (εάν και πάλι Dell θα σου πρότεινα). 

Δες και εδώ ένα review εάν σε ενδιαφέρει.

Και εδώ δίπλα δίπλα (δες ειδικά τo connectivity για τo HDMI και DP όπου η LG έχει νεότερες εκδόσεις). 

Επεξ/σία από JPaxilleas
  • Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε

Ουπς!. Σορρυ φίλε έχεις δίκιο, οπότε άκυρο (εάν και πάλι Dell θα σου πρότεινα). 

Δες και εδώ ένα review εάν σε ενδιαφέρει.

Και εδώ δίπλα δίπλα (δες ειδικά τo connectivity για τo HDMI και DP όπου η LG έχει νεότερες εκδόσεις). 

Το έχω δει το review, για την dell γιατί το λες; Λόγω «αχρείαστων» επιπλέον Hz στην LG;

Οι εκδόσεις στις συνδέσεις δε ξέρω αν παίζουν κάποιον ρόλο, απ ό,τι βλέπω και οι δυο έχουν εκδόσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τους δεδομένων των refresh/ανάλυση/bit depth

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Πρόταση για τον πιτσιρικά για το gaming pc του για 27αρα μέχρι 200€ περίπου 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lambros είπε

Ευχαριστώ πολύ κάτι σε curved??

Curved και 16:9 δεν εχει νοημα. Αν θελει 21:9 εκει ναι να παει σε curved.

Δημοσ.

Σαν άσχετος μπαμπάς εξηγήσετε μου τι διαφορά τις curved.

Κάποιον οδηγό να διαβασω;;

Σε μεγαλύτερες ιντζες είναι οι curved καλύτερες;;

Απόσταση θέασης max 60ek

Δημοσ.

Καλησπερα. Ψαχνω οθονη για συνδεση με mac m2. Χρηση: Αρκετά papers ανοιχτα, συγγραφη κειμενων, προγραμματισμο με R. Προτιμηση σε mini-led. Μπορειτε να μου προτεινετε επιπροσθετα γενικοτερα τι αλλο περιφερειακο θα μου ηταν χρησιμο για το setup και θα διευκόλυνε τη χρηση; Ευχαριστω

Δημοσ.

Έχει βγάλει μία οθόνη Xiaomi A24i 24"το eshop στο crazy sundays από 89 αρχική, 78,90 τελική. Την ίδια οθόνη τη βρίσκω στο πιο φθηνό σκρουτζομάγαζο 86,90. Σε public/kotso την έχουν 109 αρχική, 99 τελική. Το ίδιο και ακόμα πιο πολύ για το ίδιο μοντέλο στις 27 ίντσες. 92,9 από 139 στο eshop, 99 σε σκρουτζομάγαζο, 119 από 149 σε public. Παραδόξως η 24αρα είναι ακόμη "άμεσα διαθέσιμη". Η 27αρα "αναμένεται" με πράσινο, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.

Υπάρχει κάποιο catch;

https://www.e-shop.gr/xiaomi-monitor-a24i-100hz-ela5444eu-p-PER.775047

https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/xiaomi-a24i-24-fhd-ips-flat-100hz-6ms/1939571

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/305485-monitor-xiaomi-a24i ips-100hz-dp-hdmi

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/6/2024 στις 9:20 ΠΜ, lambros είπε

Σαν άσχετος μπαμπάς εξηγήσετε μου τι διαφορά τις curved.

Κάποιον οδηγό να διαβασω;;

Σε μεγαλύτερες ιντζες είναι οι curved καλύτερες;;

Απόσταση θέασης max 60ek

Τις οθόνες με καμπύλη ξεχωρίζουμε με βάση την ακτίνα κύκλου τους, το λεγόμενο radius ή σε συντομογραφία R. Όσο μικρότερο το R τόσο μεγαλύτερη η καμπύλη πχ 1000R > 1500R > 1800R. Το κατά πόσο αυτό είναι θετικό εξαρτάται από τον καθένα προσωπικά πχ εγώ σιχαίνομαι τις οθόνες με καμπύλη. Έχει μια λογική η ύπαρξη τους σε ultra wide οθόνες πχ 34 ίντσες αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση εγώ προτιμώ τις επίπεδες. Συνήθως θα βρεις τέτοιες σε va panels γιατί βοηθά η κυρτότητα να κρυφτεί ως ένα βαθμό η κακή γωνία θέασης που έχουν αριστερά - δεξιά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, music_lover said:

Τις οθόνες με καμπύλη ξεχωρίζουμε με βάση την ακτίνα κύκλου τους, το λεγόμενο radius ή σε συντομογραφία R. Όσο μικρότερο το R τόσο μεγαλύτερη η καμπύλη πχ 1000R > 1500R > 1800R. Το κατά πόσο αυτό είναι θετικό εξαρτάται από τον καθένα προσωπικά πχ εγώ σιχαίνομαι τις οθόνες με καμπύλη. Έχει μια λογική η ύπαρξη τους σε ultra wide οθόνες πχ 34 ίντσες αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση εγώ προτιμώ τις επίπεδες. Συνήθως θα βρεις τέτοιες σε va panels γιατί βοηθά η κυρτότητα να κρυφτεί ως ένα βαθμό η κακή γωνία θέασης που έχουν αριστερά - δεξιά.

για καθε αλλη χρήση πέρα απο gaming (και αυτο εχει νοημα στις μεγάλες οπως οι 34" που ανέφερες) καλό ειναι να αποφεύγονται οι κυρτές. Παραμορφώνουν την εικονα και αν ποτε χρειαστούμε να διορθώσουμε κάτι σε video, φωτογραφία, δεν θα γνωρίζουμε αν μια γραμμή, ειναι ευθεία ή οχι, καθως ολα τα βλέπουμε με μια ελαφριά καμπύλη.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, lambros είπε

Ποια 27άρα όχι curved μας προτείνετε???

Γράψε καλύτερα και τί χρήση θα κάνεις. (Ανάλυση, gaming?) .Να σε καθοδηγήσουν οι εμπειρότεροι.

Επεξ/σία από tasvar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...