Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εχει κανει καποιος συναλλαγη στο ebay σημερα?προσπαθω να αγορασω κατι κ δεν με αφηνει να ολοκληρωσω την αγορα οταν φτανω στο τελικο σταδιο,το ποσο του αντικειμενου που θελω να αγορασω ειναι μικρο περιπου 5 ευρω,φοβαμαι οτι κοψανε ολες της συναλλαγες με το εξωτερικο.

• Like 1
Δημοσ.

Διευκρινίζεται στους καταναλωτές, ότι οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά για αγορές εντός Ελλάδας, μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβαση με την Τράπεζά τους.

Δημοσ.

καλησπερα,εχει κανει καποιος συναλλαγη στο ebay σημερα?προσπαθω να αγορασω κατι κ δεν με αφηνει να ολοκληρωσω την αγορα οταν φτανω στο τελικο σταδιο,το ποσο του αντικειμενου που θελω να αγορασω ειναι μικρο περιπου 5 ευρω,φοβαμαι οτι κοψανε ολες της συναλλαγες με το εξωτερικο.

περίμενε μέχρι της 7 Ιουλίου για να μπορέσεις να κάνεις αγορά από το ebay με χρεωστική-prepaid προσπάθησα και εγώ αλλά δεν μπόρεσα μέχρι εχτές το βράδυ γινόταν κανονικά    

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ παιδιά! 

Επίσης δεν μπορείς μέσω Paypal να στείλεις λεφτά σε κάποιον φίλο σου στην Ελλάδα! (μέσω ebanking λογικά μπορείς αλλά επειδή μέσω Paypal, πρώτα κάνει ανάληψη το Paypal και μετά τα στέλνει... δηλδή η τράπεζα τα δίνει στο Paypal και δεν ξέρει τι γίνεται παραπέρα... idk!)

περίμενε μέχρι της 7 Ιουλίου για να μπορέσεις να κάνεις αγορά από το ebay με χρεωστική-prepaid προσπάθησα και εγώ αλλά δεν μπόρεσα μέχρι εχτές το βράδυ γινόταν κανονικά    

M2! πάλι καλά που πρόλαβα να αγοράσω ένα πακέτο Hosting γιατί έληγε...

Από τι έχω καταλάβει: To Paypal είναι ξένη εταιρεία (Αμερικανική?), οπότε δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγές. Δεν μπορείς ακόμα και να θες να στείλεις σε φίλο σου εντός Ελλάδος, γιατί 1α) τα λεφτά πάνε Paypal και 2)το Paypal πληρώνει τον φίλο. Όχι η τράπεζα.

Μέσω eBanking θα γίνεται κανονικά η αποστολή χρημάτων εντός χώρας.

Σημαντικό: Αν θέλετε να κάνετε μια αγορά σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ηλεκτρονικό κατάστημα (you/public Κλπ), θα πρέπει να πληρώσετε μέσω της χρεωςστικής/πιστωτικής-τράπεζας σας και όχι μέσω Paypal. 

ΥΓ: Δεν έχω κάνει ποτέ αγορές χωρίς Paypal, αλλά έχω την εντύπωση πως μπορείς να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου σε μια φόρμα και κάνει την συναλλαγή απευθείας.... δεν παρεμβαίνει το Paypal! οπότε έτσι πρέπει να δουλεύει κανονικά!

Δημοσ.

Και φυσικά μη περιμένετε ν αλλάξει αυτή η κατάσταση στις 7 Ιουλίου.

Με τελειωσες.

Δηλαδη ποσο καιρο θα ειμαστε αποκομενοι απο τον κοσμο;

Δημοσ.

Με τελειωσες.

Δηλαδη ποσο καιρο θα ειμαστε αποκομενοι απο τον κοσμο;

από ότι ακούγεται μέχρι της 19 Ιουλίου  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...