Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

θα μου πείτε τώρα μέρα που βρήκα να το ρωτήσω :P 

Επειδη ειμαι πολύ άσχετος γενικά με αυτά τα θέματα :P υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως γίνεται να αγοράσει με prepaid card που δε χρειάζεται λογαριασμούς κτλπ απλα την εκδίδεις βάζεις λεφτά μέσα και τέλος να σαν και αυτή http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-virtual-card 

μπορώ με τη παραπάνω κάρτα να αγοράσω απο το ebay? 

ευχαριστώ 

και πάλι το timeing το ξέρω ότι είναι καπως....:P

Δημοσ.

<p>Πηγαίνεις στη Τράπεζα και ζητάς μια κάρτα για αγορές internet. Δίνεις τη ταυτότητα σου, το εκκαθαριστικό σου και σε μια εβδομάδα βγαίνει. Κάθε φορά που βάζεις χρήματα σου παίρνει προμήθεια 1-2€. Το link που έβαλες δε λειτουργεί. Εγώ την έβγαλα στην Τράπεζα Αττικής.</p>

• Like 1
Δημοσ.

Θα πας όμως εφόσον ανοίξουν οι τράπεζες την άλλη βδομάδα και αλλάξουν οι περιορισμοί διακίνησης κεφαλαίων, καθώς τώρα δεν εκδίδεται ούτε φορτίζεται.

Θα μπορώ να πληρώσω με προπληρωμένη κάρτα (pre-paid);Οι πληρωμές με προπληρωμένες κάρτες θα γίνονται μέχρι το όριο που είχαν πριν την έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Οι προπληρωμένες κάρτες δεν μπορούν να επαναφορτιστούν, και δεν θα εκδίδονται νέες.
  • Like 1
Δημοσ.

αυτό είναι το λίνκ

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-virtual-card

εκκαθαριστικό δεν έχω :P δε γίνετε μόνο με την ταυτότητα μου ? 

Οχι μονο με ταυτότητα δεν γίνετε, και ναι μπορεις με αυτη τη καρτα να αγοράσεις απο εβαυ

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ όλους ;) 

Οχι μονο με ταυτότητα δεν γίνετε, και ναι μπορεις με αυτη τη καρτα να αγοράσεις απο εβαυ

κάτι άλλο

υπάρχει κάποιος τρόπος να το βλέπω και εγώ με ποιες κάρτες (pre-paid) μπορώ να αγοράζω από ebay ? 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ όλους ;)

κάτι άλλο

υπάρχει κάποιος τρόπος να το βλέπω και εγώ με ποιες κάρτες (pre-paid) μπορώ να αγοράζω από ebay ? 

Είναι απλό αν πας "add a card" στο παυπαλ σου. σου λέει ποιες, όσες φέρουν τα σήματα. visa, mastercard, discover και American express.

Εννοείται αγορές με παυπαλ οκ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...